2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biogaia iyi geldi biraz dün gece uyudu hamd olsun azda olsa

Kuzun Biogaia iyi geldi.bize sende onu dene bakayım.

Ben senden daha beterim.daha yaptiklari benle celisir celismez keser atarim.

Kızlar canim cok sıkıldı. Annem bize geldi bu gece calistigi icin pek gelip kalmiyor.Kaldiginda da gece yardimi olmaz sabah aldi cocugu 7-8 gibi falandi. Altini degistir dedim verirken.Degistirmeden geri getirdi bi saat sonra emzir diye
Verdigimde uyusun diye degistirmemis.bi kizdim.sonra goturdu bi saat sonra tekrar getirdi emzik verdim atiyor bi daha emzir diye getirdim dedi. bi baktim o da ne verdigi emzik kuzenimin kizininki kalmisti bizde 3 yas emzigi ya bunu nasil verirsin o onun emzigiydi hic mi farketmedin kocaman emzik mikrop kapacak cocuk falan dedim.ben nerden bileyim de yikadim da falan filan da dedi.ben kizmaya devam ettim tabi.bi daha gelmiyim o zaman dedi gelme dedim
Sonra kahvalti falan yaptik gitti.benim boyle cikislarima aliskindir.hemen cikisirim sonra pisman olurum simdi de oyle oldum.benim sinir oldugum nokta herseyi boyle dikkatsizce yoruldum artik. Ya sukursuzluk mu ediyorum boyle yaptiklarini begenmeyerek bilmiyorum ama beni cok geriyor bu rahatligi.Allah tan ki fazla gelemiyor.bazen uzuluyorum hic yardimi yok diye ama gelememesi daha hayirli sanirim.kusura bakmayin ilk defa boyle biseyi yaziyorum kafanizi agrittim

kurbanlık dana benzetmesine çok güldüm yaaNe güzel ozaman sağlıksız bişey girmiyo evine benim eşim cips gazoz abur cubur bayılır sabah kalkınca bile su yerine gazoz içer ekmek ben arada yemeyi unuturum bazen de fazla kaçırırım 69 dan 60 a düşmüştüm 2 gün içind e 62olmusum benim göbek var azcik birazda sarkık bi de çatlak buruşuk buruşuk eski kotlarim oluyo ama 56 eski kilom..yoğurtçok faydali zaten su da içiyorsa kısa zamanda erir göbegi bide tarçınlı süt içsin gece yatmadan önce o da ise yarıyo ay türk kahvesi bende çok severim ama bi sıkıntı olur diye korkuyorum içemiyorum çayda sadece kahvaltıda içerim 2 bardak..

Ya kizlar bebegim cok kotu agliyo aglamaktan nefesi kesiliyo durduramıyorum ne yapabilirim aglamamasi icin karni tok alti temiz ev sicakligi iyi ne oldu ki birden bire ya kafasini koluma direterek agliyo acaba basimi agriyi ya

Canım benim annemde başka konularda dikkatsiz bende yazdım burda ne kusuru içimizi burda döküyoruz sabah en basiti ben kızımı emzirirken salondan bebeğin besigini oturma odasına götürmek için kapıyı arkasına kadar açtı o sırada esi geçti ordan tamam babam yerine kendisi bakmaz bile kafasını çevirip ama bu annemin pervasizligi çok kızdım ama daha önce defalarca dedim tüy bitti dilimde artık sıkıldım söylemekten o yüzden bişey demedim kırmamak için gece uyuyan çocuğun altını alcam diye uayndirdi bidaha uyumadı mesela çok zor uyuttum ama anlamiyo tamam altı temiz uyusun istiyo ama o çocuk zaten bikac saat içinde acıkıp uyanacak bırak uyusun uyanınca değiştir dimi yani ama doğru ama yanlış düşüncem o anda uyuyosa uyumasindan yanayım kaldı ki çocuk altını açınca yapmaya başladı ve o arada çişini de yapti annem banyo yaptirmada bile acemi beni hep babannem yıkamış çünkü...

Ya kizlar bebegim cok kotu agliyo aglamaktan nefesi kesiliyo durduramıyorum ne yapabilirim aglamamasi icin karni tok alti temiz ev sicakligi iyi ne oldu ki birden bire ya kafasini koluma direterek agliyo acaba basimi agriyi ya
Canım aspiratör ac yanında dur biraz...

Bn ev isini hic yapamıyorum canm bnm bebegim bana alisti elimden indirdigim am çığlık çığlığa agliyo wcyede gidemiyorum yemk dersen hp disaridan ev yemegi ozledim artik
Aynen benimki de kucağımdan indirdiğim an çığlık çığlığa çok yoruldum .

Ay masallah sen yine iyi sabrettin ben hemen kiziveriyorum o zaman o da senin bu kiz da sana boyle yapcak diyor.5 gece kaldi dogumda öldüm uykusuzluktan diye soylenip durdu esim dedi gonder artik dayanamiyor gelmesin. Ya bazen dusunup korkuyorum acaba ileride biz de boyle mi olcaz cocuklarimizla

Kuzum sen de anadan ayri cekiyorsun kaynanadan ayri beyaa:)) sabrediceksin napican kirmak da olmaz ki kadını. Hayatına biraz fazla karışıyor sankiama belki de cok deger verdiginden oluyor bunlar. Sen annenin evine gecmistin dimi neden kendi evine donmuyorsun yoksa ben mi yanlış hatirliyorum

Tek cozum evine gitmen bence anneni cok fazla önemsiyorsun kendinden ve ailenden daha çok ananen gelecekse zaten git esin sizi görmeye gelip girmek zorunda degil ben öyle gitsem afedersin eşim benimle kulahları değişir yine esin sizi görmeye geliyormuş evinde duracaksın ne olursa olsun gelen bize gelsin der
Görümcene gelince gelme diyeceksin hastalanıyor görümcen belki 8 sene gelecek 8 sene annende mk kalacaksın evinden mi kaçacaksın
Annene görümcene göre şekil alıyorsun yapma bhnu çocuğunla Esin’e göre şekil al sen böyle yaptıkça Esin’le aranız açılır soğukluk girer böyle duzen olmaz bacım
Canım meme ucuna çok az pekmez falan mı sürsen acaba işe yarar mı ki?
Mememi alıyor ama cekmiyor iki çekip bırakıyor sanirim yoruluyor
Emzik kullanmıyorum biberonu ilk zamanlar meme almadığı icin sarılırken hastane de yatarken verdiler sonra uçla meme alınca zaten hiç kullanmadım 1.5 Aydir biberon görmesi
Ya cok acayip seyler söyledim sonra pişmanlıktan oturduk ağladım o ahlıyordu ben ağladım
Basıp gitmek istiyorum her şeyi bırakıp dedim çoçuğumu da mi dedi bende evet annen baksın bırakıp gitmek istiyorum kulaklarım kalmadık bacaklarım omzum her yerim agriyor duş bile alamıyorum bıktım artık görmek bile istemiyorum uzaklaşmak istiyorum bu evden dedim
Nok vardı da erken doğdu hep erken doğmasından bunlar dedim sonra bebeğe sus artık ne oluru suan dedim kaldırıp eşim elinden aldı bağırmadım sadece yüzüne bakıp çocuğun yalvardım sus ne olursun helak oldun diye ama ben 48 gündür hiç böyle ağladığını bu kadar sesli helak şekilde ağladığını görmedim
Sonra eşim Allah’ın gücüne gidecek kelimelerine dikkat et dedi bu sefer sarılıp allahım sen kızım affetsin ne dedkm ben diye ağladım kafayı yemek üzereyim hastaneye gidelim artkk bi yerine bsy oldu dedik meme veriyorum almıyor açlıktan mk diye düşündüm en son meme aldı meme de sızdı yüzü gözü suan ağlamaktan hep sis 4 saat bi çocuk ağlar mi ya
Emdi sonrw başladı gaz 4 saat mi devam edermiş uykusu kaçıyor mu da ağlıyor aç mi da ağlıyor gaz mi hala anlayamoyorum
Beceremiyorum anlayamoyorum emskremiyorum adam gibi diye diye ahladım gece

Biogaia bagirsak florasını düzenleyici dedi doktor bana gaz ilacı degil dedi
Bagirsaklari düzenleyip gaz çıkarmasına yardımcı olur dedi

Ya hicbsy durduramiyo canm ya etrafina bakinip bakinip agliyo tam uykuya dalamiyo cok uykusu var ondanmi acsbs
Benim kuzum da durup dururken resmen ciglik atarak uyandi aglamaktan nefesi kesildi sanirim gaz sıkıştı bagirsakta hemen kucagima aldim biraz pışpışladim yüzünü yüzüme koydum öptüm sakinlestirdim. Kucagimda uyuyakaldi simdi2 ben bebegimi kucaga alistirmadim yerine koyuyorum uyuyor ama şimdi kiyamadim yarim saattir kucagimda uyuyor hala. Dün gece de kaka yapamadigi icin hastaneye gittik fitil verildi çok agladi nefesi kesildi yine aglamaktan. Bu aralar acı cekiyor yavrum kiyamam ben ona daha cok küçük hepsi de aglamasinlar Allah onlarin acilarini alsin bize versin biz dayaniriz

Kizlar biz yarin 1 aylik oluyoruz. Toplamda 15 kilo almistim 13 kilosunu vermisim ama altlarin hicbiri olmuyor. Gobegim cok sisik kaldi. Sizce daha zaman var mi inmesine yoksa sezeryan diye boyle kalir mi? Ne yapmak lazim?

Aynen canım geçen bi komşu da dedi kuru incir kayısı kaynat suda sonra rondodan geçir püre gibi ye dediler bakalım annem yapmış başlıycam bu gün bide pazarda hurma demişler ama doğal olanı süt yaparmış 2 gündür yiyorum sanki biraz ise yaradı gibi ama baya içi yumuşak bu hurmanın bi de aşırı tatlı...ben gazi için humana kimyonlu rezene den iciriyorum 2 çay kaşığı kendim günde en az 3 fincan içmeye çalışıyorum biraz ise yarıyo ama sanırım benim kız kolik

Ya hicbsy durduramiyo canm ya etrafina bakinip bakinip agliyo tam uykuya dalamiyo cok uykusu var ondanmi acsbs
Canim benim de oyle oldugunda youtube tan sac kurutma makinasi sesi aciyorum ama telefonun son sesi bile bebeklere fayda etmiyormus. Hoperlore bagliyorum ben telefonu. Acikcasi her defasinda ise yaramiyor ama ben deniyorum. Gecen sesinduyunca gozler gitti kv bile sasirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…