Kızlar canim cok sıkıldı. Annem bize geldi bu gece calistigi icin pek gelip kalmiyor.Kaldiginda da gece yardimi olmaz sabah aldi cocugu 7-8 gibi falandi. Altini degistir dedim verirken.Degistirmeden geri getirdi bi saat sonra emzir diye
Verdigimde uyusun diye degistirmemis.bi kizdim.sonra goturdu bi saat sonra tekrar getirdi emzik verdim atiyor bi daha emzir diye getirdim dedi. bi baktim o da ne verdigi emzik kuzenimin kizininki kalmisti bizde 3 yas emzigi

ya bunu nasil verirsin o onun emzigiydi hic mi farketmedin kocaman emzik mikrop kapacak cocuk falan dedim.ben nerden bileyim de yikadim da falan filan da dedi.ben kizmaya devam ettim tabi.bi daha gelmiyim o zaman dedi gelme dedim

Sonra kahvalti falan yaptik gitti.benim boyle cikislarima aliskindir.hemen cikisirim sonra pisman olurum simdi de oyle oldum.benim sinir oldugum nokta herseyi boyle dikkatsizce yoruldum artik. Ya sukursuzluk mu ediyorum boyle yaptiklarini begenmeyerek bilmiyorum ama beni cok geriyor bu rahatligi.Allah tan ki fazla gelemiyor.bazen uzuluyorum hic yardimi yok diye ama gelememesi daha hayirli sanirim.kusura bakmayin ilk defa boyle biseyi yaziyorum kafanizi agrittim