- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #46.161
Ah ah ayni durumdayız annem bebek bakmayı bilmiyor bize de anneannem bakmis çalışıyor zaten sabah ise gidiyor emekli oldu hala özel eğitimde öğretmenlik yapıyor sabah ise gidiyor diye kalma dedkm izinli olduğu günler geliyor o zamanda gazını çıkarır misin anne diye veriyorum emme pozisyonunda tutuyor sinirleniyorum veriyorum Gazi çıkart diye oynamak icin duz yatırıyor sonra diyo kusuyor diyo bilmiyor bende sinirleniyorum diyorum ki bende bilmiyordum ögrendim ama sana söylüyorum sürekli ayni şeyi yine yapıyorsun dedkm yaslandı artık sanirim ondan kafa gidiyor algıları düşüyor galiba ama bazen de bende cok kızıyorum bana yardım edecek biri YÖK yardımcı olamıyor diyeKızlar canim cok sıkıldı. Annem bize geldi bu gece calistigi icin pek gelip kalmiyor.Kaldiginda da gece yardimi olmaz sabah aldi cocugu 7-8 gibi falandi. Altini degistir dedim verirken.Degistirmeden geri getirdi bi saat sonra emzir diye
Verdigimde uyusun diye degistirmemis.bi kizdim.sonra goturdu bi saat sonra tekrar getirdi emzik verdim atiyor bi daha emzir diye getirdim dedi. bi baktim o da ne verdigi emzik kuzenimin kizininki kalmisti bizde 3 yas emzigiya bunu nasil verirsin o onun emzigiydi hic mi farketmedin kocaman emzik mikrop kapacak cocuk falan dedim.ben nerden bileyim de yikadim da falan filan da dedi.ben kizmaya devam ettim tabi.bi daha gelmiyim o zaman dedi gelme dedim
Sonra kahvalti falan yaptik gitti.benim boyle cikislarima aliskindir.hemen cikisirim sonra pisman olurum simdi de oyle oldum.benim sinir oldugum nokta herseyi boyle dikkatsizce yoruldum artik. Ya sukursuzluk mu ediyorum boyle yaptiklarini begenmeyerek bilmiyorum ama beni cok geriyor bu rahatligi.Allah tan ki fazla gelemiyor.bazen uzuluyorum hic yardimi yok diye ama gelememesi daha hayirli sanirim.kusura bakmayin ilk defa boyle biseyi yaziyorum kafanizi agrittim
Keske diyorum bana yardımcı olacak bilen birileri olsaydi teyzem vs olsaydi diyorum ama kimsemiz yok etrafta bilen