2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ah ah ayni durumdayız annem bebek bakmayı bilmiyor bize de anneannem bakmis çalışıyor zaten sabah ise gidiyor emekli oldu hala özel eğitimde öğretmenlik yapıyor sabah ise gidiyor diye kalma dedkm izinli olduğu günler geliyor o zamanda gazını çıkarır misin anne diye veriyorum emme pozisyonunda tutuyor sinirleniyorum veriyorum Gazi çıkart diye oynamak icin duz yatırıyor sonra diyo kusuyor diyo bilmiyor bende sinirleniyorum diyorum ki bende bilmiyordum ögrendim ama sana söylüyorum sürekli ayni şeyi yine yapıyorsun dedkm yaslandı artık sanirim ondan kafa gidiyor algıları düşüyor galiba ama bazen de bende cok kızıyorum bana yardım edecek biri YÖK yardımcı olamıyor diye
Keske diyorum bana yardımcı olacak bilen birileri olsaydi teyzem vs olsaydi diyorum ama kimsemiz yok etrafta bilen

Sen elinden geleni yap canim gerisi nasip kısmet. Rondoya falan hic gerek yok. Orta boy bir tencereye su doldur 5-6 tane incir 5-6 tane kayısı koy kaynasin. Hem suyu iç hem de posalari ye arada. Ben hiç bolmuyorum öyle gorseli daha iyi oluyor. Iyi görünmeyen şeyi midem de kabul etmiyor benim. Dene bak iki gün icinde farkedersin insallah sütun artacaktir

Canım o sesleri açınca ben biraz yüksek sesle şşş diyorum sonra susup sakinleşiyor bazen uyuyor bi öyle dene...

Tamm cnm sagol kesinlike elimden geleni yapayım da ben gerisi kısmet..öyle yapayım severim zaten inciri ben insallah artar canım ya kimse de laf etmez..

Ben hep derim ben anlayışlı bi anne olcam senin gibi inat huysuz olmıycam..tmm onlar da bizi büyütmüş ama devir değişti artık yani benim annemde geçen kavga edince senin yüzünden 53 kilodan 49 a düştüm dedi şimdi ben tmm ozaman kendim bakarım deyince sen bakamazsın dio benim annem aşırı huysuz ve inat tek laf edemezsin ters cevap verir hemen inan benim de sabrım bi yere kadar...

Sorma valahi öyle ya Allah sabrını veriyo ama o da biyere kadar yani bi patliycam tam patlıycam herkes şaşacak bi gün pimi çekilmiş bomba gibiyim ne zaman patliycam belli değil cuma geldik canım anneme 10 gün kalır geri döneriz sana dedi diğer gelecek konu komşu bana gelsin burda ağarlayip dönelim dio tmm o da mantikli ptsi komsular geldi yarın da bi akraba gelecek diğerleri de artık mevlide gelsin dedim bu sefer anneanen evine gelecek o da görsün dedi annem ve ananem yan yana dairelerde oturuyorlar annem bakıyor ona da bende sıkıldım dedim doncem dün aksama karı koca delirttiler beni ya bu akşam eşimin dayisina gidicez kızı alıp ist.dan kuzeni gelmiş hediye alıp onlar gelmesindense biz gidelim dedik hem yarı kırk oldu ya artık çıkabiliriz heralde..bide 40 mevlidini annemin evinde yapmayı düşünüyorum ben ne derece doğru bilmem?

Ya hicbsy durduramiyo canm ya etrafina bakinip bakinip agliyo tam uykuya dalamiyo cok uykusu var ondanmi acsbs
Işte aspiratör sesi susturuyor olmadi you tube dan ac sonra emzir azcik yada salla kollarında belki dalar gider...

Slm güzel annişler nasılsınız...
Gaz olayını nasıl halleditorsunuz 37 günlük paşam sürekli ıkınıyor :-(
Bide yutkunamıyor balgam var gibi burnu tıkalı damla sıkıp acıyorum ama tekrar eski haline geliyor napcaz bu duruma:-(

Haklisin canim annem eşimi pek adam yerine koymuyor zaten elinde olsa onu saf dışı bırakacak eşim yine susuyor...gelecek fazla kalmadı zaten hatta yok..görümcem gelince onu da düşündüm yatak odama alacağım beşiği ve kızımı oraya da girmezler heralde gerekirse emziriyorum deyip odaya kapanirim kitlerim kapıyı yatarım onları kaybetmek bana bişey kaybettirmez zaten senelerce yoktu hiçbirisi eşim de bişey demez zaten o da istemiyo fazla ama bişey diyemiyo işte ilerde insan içine çıktığımız zaman düğün dernek olduğu zaman kimse gelmez dio gelmesin dedim ben de...Allah ın izni ile gücüm olursa düzelticem her şeyi eskisi gibi rahat ve huzurlu bi hayatımız olcak..

Sana cocugu birakmamasi cok ilginc ama bizi anneannem buyuttu demissin ya icinde mi kaldi ki ? O eksikligi senin bebeginde gidermeye calisiyor.Allah tan bizimki alingan kirilgan degil hep soylenirim.az once hicbisey olmamis gibi aradi napiyosunuz diye

Insan gercekten destek istiyor. Biz benim memleketimde yasiyoruz ama annemin faydasi yok. Teyzem,yengem vs.heosi burda canim ama herkesin kendi telasi var senin de olsa yardimlari olmazdi.ilk dogumumda esimin ablasi geldi 750 km uzaktan memleketinden dusun. Oglum bakicida buyudu. Esim memleketime gidelim burda kalmamizin ne anlami var dese sonuna kadar hakli.

Ya ayni anlattigin gibi canm ya onu oyle gorunce icim parcalaniyo aglamaktan bi hal oldu yeni uyutmustum gene çığlıklarla uyandi halada devam ediyo ya yavrularimizin hic bi yeri agrimasin cok zormus ya

Biz de 37 günlük olduk ve aynı şeyler bizde de var hepsi hemde

Ah keske faydasi olsa kuzum ya hala agliyo

Mevlidi wvinde yapmaman bence de mantikli en azindan hazirlik temizlik derken yorulmazsin. Ama bu dönemde bence en iyisi kendi başına olman. Benim kaynana 16 gün durdu beni delirtip yaptigi iyiliğin icine edip öyle gitti. Sonra annem ve babam geldi bir hafta kaldilar ama hicbir işime karismadilar. Hep salonda oturdular arada çıkıp gezdiler aliaveris yaptilar evime. O kadar iyi geldiler ki bana. Sonra herkes gidip evde oglumla basbasa kalinca keske hep yalnız olsaymisiz dedim. Bebek uyuyunca ben de uyudum. Oyunlar oynuyoruz akşam babamiz gelince banyo yaptiriyoruz ben doyuruyorum altini degistiriyorum babasinin kucagina veriyorum biraz oynuyorlar sonra kucaginda uyuyakaliyor. Valla canim streslere falan hic gerek yok annenle cok iyi anlasamadigin ortada bu dönemde. Git evinde kendi halinde takil daha iyi bence

Ya ayni anlattigin gibi canm ya onu oyle gorunce icim parcalaniyo aglamaktan bi hal oldu yeni uyutmustum gene çığlıklarla uyandi halada devam ediyo ya yavrularimizin hic bi yeri agrimasin cok zormus ya
Evin sıcaklığı iyiyse üşütme derdi yojsa bebegini her akşam yıkamaya dene canım faydasi olabilir. Televizyonda cocuk doktorundan dinledim. Her gün sampuanli banyo yapmasina gerek yok. Bir gün şampuanla yikayin bir gün sadece su içinde bebegi oyalayin rahatlatin diyor. Banyo gercekten bebeklere cok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…