- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.381
Bana ebe emzirirken çıkar 1 ay kullan bebekler kafadan üşütür demişti sonra sarılık icin yattığımızı hastenede Tijen başka ebe aynisini dedi biberon verirken çıkarın diye anan hiç uyurken demediSapkayida eldivenide sadece banyo sonfasi takiyorum. Ama sonrasinda uyuyor uyurken.takmamak mi lazimmis simdi sapka.
Bana bingildaktan korkma cok sert darbe almasi lazim.zarar vermen.icin.demislerdi.canim bence birsey olmamistirKızlar kendimi kesicem sonunda cok dikkatsizim ya beynim kalmadı gamsız rahat bi insanken pinpirikli panik bir anne oldum ki en sevemeidfim anne modeliydi ona dönüştüm
Boğaz’ında kaldı emerken alnının ortasından yukarı doğru bastırın yazmıştınız ya kızlar öyle yapayım derken elimle bastıracam diye bingildagina bastırdım diğer parmaklarımla bağırdı kız
Çok üzüldüm ya bsy olur mu ki cidden cani yandı Benimde canım çekildi o an
ROtanin iki çeşiti varmış hangisi acaba önerdiğiKızlar ben doğduğundan beri ne şapka ne de eldiven taktım,
Bugün 2aylık aşılar da yaptırdık beklemedeyim..
Hemşireyle rota aşısını konuştuk, onun da bebeği var. Son anda yaptırdım , doktoru da yaptırsan iyi olur demiş
350 hastam var, yaptıranlarda dahil hepsi aşıyı yaptırdık yine de oldulara rast geldim taaaa ki aşı olmayıp bu virüse yakalanmış anneyi dinleyinceye kadar dedi.. o yüzden son an da zaman olarak yetişip yaptırdım dedi..
3.ay olanı yaptırmış,ROtanin iki çeşiti varmış hangisi acaba önerdiği
Bıngıldak koruyucu şapka falan olda KESK’e çok üzüldüm ona mi bağırdı alnına bastırdım ona mi anlamadım ama üzüldüm insallah bsy olmamıştır kuzum bizim dvit bitiyor sen araştırmıştın en iyisi hangisiydi sprey olanı ağzını açmazsa içine nasıl sıkacağız damla dilini çıkarınca daha mantıklı değil mi ki senin alacağın neyse bende onu alayım araştırmıştın baya :) valla sende olmasanBana bingildaktan korkma cok sert darbe almasi lazim.zarar vermen.icin.demislerdi.canim bence birsey olmamistir
Agrim hiç YÖK bi ara kasıntım oldu mantar olmuşumdur dedi fitil yazdı oda hastn de yattık çocukla ondan olabilir iliski yasamadık zaten hamileliğim boyunca yasamadık bir kere ilk zamanlar oldu korktuk
Benim doktorda 3. Ay demişti ama tam hangisini dedi hatırlamıyorum kalça icin gideceğiz o zaman soracağım oğullarıma öyle yaptım demişti çünkü ben kesin yaktıracağım bir de3.ay olanı yaptırmış,
Yaptırırsan da tam bu gün kü aşılarının üstünden 30 gün geçsin, bu alışkının koruyuculuğunda etkilemesini istemiyorum dedi
Damla yerine fısfıs mi canim
Sen 2. Ay olunca yaptılar demi rotarix i eczane vana 215 demişti uyguna yaptırmışsın
Ay canim çok sağol D vitamini iyi mi sen arastirmissindir icerigi nasıl ?Evet tek fıs şeklinde ağzına sıkıyorum, kolay oluyor. 2. Ay aşılarıyla birlikte bugün yaptırdım rotarixi, 2. Dozu 4. Aydaki aşılarla birlikte. Bu arada rota aşısı yaptırtığınıZda ellerinizi çok iyi yıkayın ki virüs size de bulaşmasın bebeğin dışkısından
Değişik bri şey yemedim neden böyle oldu anlamadımBizimkinde yeşil vardı yosun gibi böyle kurumuş nane gibi doktora attım normal dedi ama kahveyi bilemiyorum kuzum ne yedin dün
İnşallah düşündüğün gibi değildir canım bana doktor doğumdan 1 hafta sonra gel demişti gitmiştim dikişleri kontrol etmişti senin doktorun neden çağırmamışki acabaYok kuzum gitmedim kırkımız geçen hafta çıktı bende ikinci ay kontrolü var kızın o zaman gideyim diye hiç gitmedim Pazartesi gidicem Olmadı Pazartesi bi Özkaya hastanesine gidicem durumu neymiş baktıracam dikiş yanlış mi sonra Nesrin Fener’e
Wellcare içerik olarak temiz, ocean da kullanabilirsinizAy canim çok sağol D vitamini iyi mi sen arastirmissindir icerigi nasıl ?
Benim doktorda 3. Ay demişti ama tam hangisini dedi hatırlamıyorum kalça icin gideceğiz o zaman soracağım oğullarıma öyle yaptım demişti çünkü ben kesin yaktıracağım bir denemesis bi asi daha demişti devletin ödemediği onu da sormak istiyorum doktora
Canım sadece kaşlarının ortasından alnının ortasına kadar çekip bırakman yaçeterli çok ilerletmene gerek Yok. Bişey olmamıştır diye düşünüyorum sen panikle başlama bitirme noktasını karıştırdın sanırımKızlar kendimi kesicem sonunda cok dikkatsizim ya beynim kalmadı gamsız rahat bi insanken pinpirikli panik bir anne oldum ki en sevemeidfim anne modeliydi ona dönüştüm
Boğaz’ında kaldı emerken alnının ortasından yukarı doğru bastırın yazmıştınız ya kızlar öyle yapayım derken elimle bastıracam diye bingildagina bastırdım diğer parmaklarımla bağırdı kız
Çok üzüldüm ya bsy olur mu ki cidden cani yandı Benimde canım çekildi o an
Kızlar bu süt ve doğum parası başvurduktan kaç gün sonra yatar ki biz daha yarın gidicez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?