- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.201
Canım ilk verdim almadı da yatar pozisyonda güzel emdi uçsuz bi de öyle deneseneTahin yağı kullandın mi kan karışırsa sütünün tadı bozulur öyle olursa silikonla ver
Valla sen normal emzirmekten ben normal emzirememekten dert yanıyorumbu bebeler bizi mahyak etti
Dr a gittin mi ?Denedim canım strecle kapadım daha kötü oldu.
Dediğiniz gibi ne zaman çarsı paZar gezersem o sarı akıntı artıyor. Ayakta kalmaktan oluyor diye düşündüm sanırım doğru.Beyaz ve kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir ama sarı akıntı gebelikte herkeste görülen günün hareketliyse artan normal bir akıntı :)
Hayır gitmedimDr a gittin mi ?
tahlil kağıdında 2-3lokosit nadir bakteri bol epitel yazıyordu kültür sonucu çıkmadı dahaBende cok üzülüyorum bırakmıyor memeyi alıp yakıyor ağzına sokuyorum öyle duruyor emmiyor emse iki emip bırakıyor yoruluyor uctan dolayı ağzını kınandık açmaya alışmış uç onun ağzını açmamasına minik de olsa edebilmesini sağlıyor o sebeple memeyi alamıyor resmen tiksinerek ağzından atıyor cok üzülüyorum
Azaltmıyor az geliyor ben onu test ettin cekiyor cekiyor ucun içinden çektiği icin alt kısımları ağzına alamıyor sut gelmedi benim zorla ağzına soktum iki çekince hemen sut fışkırdı Emmenin sonuydu hatta yine de geldi ama uçla hiç gelmedi boşa cekti bazen o yüzden boş çekip aç mi yatıyor diye üzülüyorum valla emzirebiliyorsan silikon ucu at yaran icin de bi doktora danış
Yara olsa da kese emse diye bile dua ettim ama emmedi
Resmen plastik bsye asık ve mememden tiksiniyor plastik bir ucka bag kürüyor kızım o yüzden cok üzülüyorum bence hiçbir şekilde kullanma ucu madem emzirebiliyorsun
Canim bizim 3 saate uyanıyor bazen 4 oluyor cok değişim bazen 50 dk bazen 2 saat sonra kalkıyor benimde birikiyor bir gün sık emerse ertesi günde cok emmezse tıkanıyor ama Gülten ebeye sordum sağma dedi yoksa her gün öyle algılarmış tıkanırsa sağ ama sisse sağma canjm
Gün geçtikçe değişiyor bizim ki uyanık bile olsa doydu mu emmiyor cok emen bi çocuk değil bende ona takılıyorum kilo alamazsa diye
Ben doktora sordum antibiotikten ilk sütünden de olabilir ama normalde de olur dedi
Kuzum bize bactirim verdi doktor sabah akşam 2 cc belki sizin yoğundur ondan iğne vermis olabilir bizim böbreğe bakılmadı
Pazartesi bakılacak umarım bsy çıkmaz iğnelik olmayız :/ zaten sarılık yüzünden haftalarca sabah akşam. Her gün kan almalarından elleri morar misti artık ağlamıyordu bile haftalarca geçmedi o morluklar o yüzden dayanamam olurda yine
Hastanede dogumdan sonra emzirme danismani gelmisti ondan yardim istesene belki faydasini gorursunKız ağzını kocaman açmıyor uç kadar acıyor ben desen sanırım pozisyonu bilmiyorum yapamıyorum o kadar video istedim emzirme pozisyonu vs olmuyor
Ağzını açmadığından mi benden mi bilemiyorum memeyi ağzına tıkamiyorum ha tıksam emmiyor öğle duruyor ama meme ucun içinde olmayınca sinirleniyor memei çekip ağzında hissetmek isterken neden normal olarak alınca diliyle atıyor anlamıyorum
canım benim ki 37.7 gordu yinede ilac vermedim ayaklarına ıslak bez koyma gazlandırırsin evi 21 derecede tut ustunde yarim kollu zıbın altında ince pijamalik ayaklı tulum kalsın sadece aradada altinı aç 10dk açik kalsin duser atesi ben tum gun ve geceyi ole gwcirdimBiraz once yaptirdik canm hemşire atesi 37/5 olunca ilac ver dedi bnde ilacsz atlatirim yani 38 olana kadar vermicem ayaklarina islan havlu filan koyucam insallah atesi cikmaz
Benim sonuç da bi değişik anlamadım coktahlil kağıdında 2-3lokosit nadir bakteri bol epitel yazıyordu kültür sonucu çıkmadı daha
O kadın üste bahsettigim hiç yardım etmedi laf dinledi dedikoduya gelmiş gitti emme refleksi YÖK dedi çıktı ısın inçindenHastanede dogumdan sonra emzirme danismani gelmisti ondan yardim istesene belki faydasini gorursun
Benimle baya ilgilendi ya. Ama ben ilk muayenede dahil hic ayrılmadım hemen emzirdim biliyordum bunu. Sonra sorun yaşadim silikon uca bulaştim bulaşmaz olaydım. Sütü azaltmıyor ama hava yutuyor cocuk oda gaz yapıyor. Bazen silikonla bile almiyor üzülüyorum.fbtl emzirme danışmanı denen ama aslında hiçbir ise yaramayan kişi sana Doğumdan sonra yardımcı olmadı mi kuzun Memorial da
Bana resmen 2 saat sonra geldi
Arkadaşlarım emzirmeb lazim dedi iki damla öyle gitti halbuki yarım saat içinde emmesi gerekiyormuş
Neymiş doğuma girmiş
Geldi iki uğraştı sonra laf dibledi sen uğraş dedi ben ne biliyorum de ne uğraşacağım emme refleksi YÖK bunun zamanla öğrenir dedi
Ne duyduysa gelmiş bana normal Doğum senin vajinusmusuna da iyi gelir dedi resmen dedikoduya geldi laf dibledi öyle oturdu gitti ise yaramazın biri güya emzirme danışmanı
Uç olayından bende sıkıldım aşırı. Her defasında kalk yıka getir yapmaktan gına geldi. Yıkamadan da verilmiyor içinde süt damlası kalıyor. Ben sütü azalttığını düşünmüyorum. Sonuçta sağma değil ordan bebek çekiyor. Benim ucum yok ve göğüslerim kocamn. Alamıyor ki çocuk uçsuz. Deniyorum olmuyor ağzına uç girmediği için emme refleksi uyarılmıyor bu drfa kıyamet. Ara ara deniyorum. Alırsa alır almazsa bırakana kadar silikonla emziricem.
Benimle baya ilgilendi ya. Ama ben ilk muayenede dahil hic ayrılmadım hemen emzirdim biliyordum bunu. Sonra sorun yaşadim silikon uca bulaştim bulaşmaz olaydım. Sütü azaltmıyor ama hava yutuyor cocuk oda gaz yapıyor. Bazen silikonla bile almiyor üzülüyorum.
Benimde sorunum bu tam olarak.
Canım sen dogrusunu yapiyosun sakin kal benimki 4 gunde 1 yapiyodu kakayı 5. gun olmadan mudale etme 2 ayligi gecin 2 gunde 1 yapmaya basladi bagirsaklar duzenleniyo sabret bebegin keci boku gibi isemiyosa kabız degildirInsallah normaldir kuzum ya ister ustemez kafayi takıyor insan. Bir de eşimin ailesi arayip duruyor bebek kaka yapti mi diye onu icir bunu icir fitil ver diyorlar sinir oluyorum. Bebek kabiz degil ki çok seyrek de yapsa sulu yapiyor çünkü
silikon ucla emzir cnm iyilesene kadarKızlar göğüs ucu yaram 2 ay oldu geçmiyor( lansinoh garmastan ayva çekirdeği her şeyi deniyorum geçmiyor ( ne yapmam lazım çok kötüyüm emziremiyorum
bence kendine iskence ediyosun ucla emzir 1 yasina kadar emziren var onunlaSabahtan beri uçsuz emzirdim ama mahfoldum resmen yara oldu hemen yarık yarık işkence gibi
Çok zor bişey ya
Ağladı uyumak istemedi
Bölündü emmesi
Ama uçta öyle değil sürekli deliksiz emiyor uyyor napıcam yaa
evet cnm aynen dedigin gibi yapıyorKızlar sizin bebelerde kendini kaydıra kaydıra yatağın sonuna geliyor mu resmen sonunda buluyorum kızı üstüne de bsy örtülmüyor altında kalıyor yan yatma yastığı tutuyor ama onun da yanına gelene kadar kendini kaydırıyor yine ağzına geliyor battaniye
evet kucakta uyutuyorum 3 ayi dolmadanda bi duzen olacagina inanmiyorum daha bagirsaklar bile duzene girmemisken ben bu ilk 3 ayin anne karninda gecirilmesi gereken kayip zaman olduguna inaniyor aliskanliklarin baslamadigini dusunuyorum 3 ay bitince duzen kurucam insallahKızlar yavrularınızı hala kucakta mo uyutuyorsunuz yatağa yatırıp uyutan var mi 2 aylık olduk sonra sıkıntı olur mu diye düşünmekteyim gün içinde kucakta ama uyumayı düzenlesem mk diyorum yatağında
Kızlar yavrularınızı hala kucakta mo uyutuyorsunuz yatağa yatırıp uyutan var mi 2 aylık olduk sonra sıkıntı olur mu diye düşünmekteyim gün içinde kucakta ama uyumayı düzenlesem mk diyorum yatağında
Dermatolojiye git bu kadar uzun sürmesi normal değil elbet tedavi edici bir yöntem vardır acı çektirme kendine boşu boşunaHayır gitmedim
Nasıl yani cnm? Beşikte sallamayı mı soruyorsun?Kızlar yavrularınızı hala kucakta mo uyutuyorsunuz yatağa yatırıp uyutan var mi 2 aylık olduk sonra sıkıntı olur mu diye düşünmekteyim gün içinde kucakta ama uyumayı düzenlesem mk diyorum yatağında
Gercekten mi inanmiyorum asil ihtiyacimiz olan oydu hastanede bir işi yok o zamanO kadın üste bahsettigim hiç yardım etmedi laf dinledi dedikoduya gelmiş gitti emme refleksi YÖK dedi çıktı ısın inçinden
A bn iki kat giydirmiştim hmn bi katini cikartim canm ya bebegim cok halsz cok uyuyir genelde gunduz az uyurdu atesi yok acaba aşıdanmikicanım benim ki 37.7 gordu yinede ilac vermedim ayaklarına ıslak bez koyma gazlandırırsin evi 21 derecede tut ustunde yarim kollu zıbın altında ince pijamalik ayaklı tulum kalsın sadece aradada altinı aç 10dk açik kalsin duser atesi ben tum gun ve geceyi ole gwcirdim
O kadın üste bahsettigim hiç yardım etmedi laf dinledi dedikoduya gelmiş gitti emme refleksi YÖK dedi çıktı ısın inçinden
Kızlar yavrularınızı hala kucakta mo uyutuyorsunuz yatağa yatırıp uyutan var mi 2 aylık olduk sonra sıkıntı olur mu diye düşünmekteyim gün içinde kucakta ama uyumayı düzenlesem mk diyorum yatağında
Canım sen dogrusunu yapiyosun sakin kal benimki 4 gunde 1 yapiyodu kakayı 5. gun olmadan mudale etme 2 ayligi gecin 2 gunde 1 yapmaya basladi bagirsaklar duzenleniyo sabret bebegin keci boku gibi isemiyosa kabız degildir
silikon ucla emzir cnm iyilesene kadar
bence kendine iskence ediyosun ucla emzir 1 yasina kadar emziren var onunla
evet cnm aynen dedigin gibi yapıyor
evet kucakta uyutuyorum 3 ayi dolmadanda bi duzen olacagina inanmiyorum daha bagirsaklar bile duzene girmemisken ben bu ilk 3 ayin anne karninda gecirilmesi gereken kayip zaman olduguna inaniyor aliskanliklarin baslamadigini dusunuyorum 3 ay bitince duzen kurucam insallah
Benimde kucakta uyuyor hatta bazen butun gece kucakta oluyor yatagina koyunca uyaniyor cunku agliyor.Birkac kitap okuyorum hepsi farkli anlatiyor.Ilk 3 ay duzen olaz diyen ilk aydan alisir hemen duzen kurun diyen ben isin icinden cikamadim.Ama uyumak istediginde emmek istemesinden dolayi sorun yasiyorum cunku 1bucuk saatte bir emmiyor bunaliyorum ve meme ucum aciyorBenimki genelde emdikten sonra gaz çıkarma seansında uyuduğundan omzumda uyumaya alıştı, kendi kendine uyumaaı için erken bence şu an.
asidan uyuyo telas yapma normalA bn iki kat giydirmiştim hmn bi katini cikartim canm ya bebegim cok halsz cok uyuyir genelde gunduz az uyurdu atesi yok acaba aşıdanmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?