2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tahin yağı kullandın mi kan karışırsa sütünün tadı bozulur öyle olursa silikonla ver
Valla sen normal emzirmekten ben normal emzirememekten dert yanıyorum bu bebeler bizi mahyak etti
Canım ilk verdim almadı da yatar pozisyonda güzel emdi uçsuz bi de öyle denesene

Beyaz ve kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir ama sarı akıntı gebelikte herkeste görülen günün hareketliyse artan normal bir akıntı :)
Dediğiniz gibi ne zaman çarsı paZar gezersem o sarı akıntı artıyor. Ayakta kalmaktan oluyor diye düşündüm sanırım doğru.

tahlil kağıdında 2-3lokosit nadir bakteri bol epitel yazıyordu kültür sonucu çıkmadı daha

Hastanede dogumdan sonra emzirme danismani gelmisti ondan yardim istesene belki faydasini gorursun

Biraz once yaptirdik canm hemşire atesi 37/5 olunca ilac ver dedi bnde ilacsz atlatirim yani 38 olana kadar vermicem ayaklarina islan havlu filan koyucam insallah atesi cikmaz
canım benim ki 37.7 gordu yinede ilac vermedim ayaklarına ıslak bez koyma gazlandırırsin evi 21 derecede tut ustunde yarim kollu zıbın altında ince pijamalik ayaklı tulum kalsın sadece aradada altinı aç 10dk açik kalsin duser atesi ben tum gun ve geceyi ole gwcirdim

Hastanede dogumdan sonra emzirme danismani gelmisti ondan yardim istesene belki faydasini gorursun
O kadın üste bahsettigim hiç yardım etmedi laf dinledi dedikoduya gelmiş gitti emme refleksi YÖK dedi çıktı ısın inçinden

Kızlar yavrularınızı hala kucakta mo uyutuyorsunuz yatağa yatırıp uyutan var mi 2 aylık olduk sonra sıkıntı olur mu diye düşünmekteyim gün içinde kucakta ama uyumayı düzenlesem mk diyorum yatağında

Benimle baya ilgilendi ya. Ama ben ilk muayenede dahil hic ayrılmadım hemen emzirdim biliyordum bunu. Sonra sorun yaşadim silikon uca bulaştim bulaşmaz olaydım. Sütü azaltmıyor ama hava yutuyor cocuk oda gaz yapıyor. Bazen silikonla bile almiyor üzülüyorum.

Benimde sorunum bu tam olarak.

Ben başta çok takıntı yaptım. Ama sonra şunu dedim önemli olan bebeğimin anne sütü alması. İster böyle alsın, ister normal şekilde ister pompayla. Yeterki anne sütü alsın. Bu şekilde alıyorda. Hiç üzülmüyorum. Evet çok zorlanıyorum silikonu steril tutma çabasında falan ama olsun onlar için değer :)

Canım sen dogrusunu yapiyosun sakin kal benimki 4 gunde 1 yapiyodu kakayı 5. gun olmadan mudale etme 2 ayligi gecin 2 gunde 1 yapmaya basladi bagirsaklar duzenleniyo sabret bebegin keci boku gibi isemiyosa kabız degildir

Kızlar göğüs ucu yaram 2 ay oldu geçmiyor( lansinoh garmastan ayva çekirdeği her şeyi deniyorum geçmiyor( ne yapmam lazım çok kötüyüm emziremiyorum
silikon ucla emzir cnm iyilesene kadar

bence kendine iskence ediyosun ucla emzir 1 yasina kadar emziren var onunla

evet cnm aynen dedigin gibi yapıyor

evet kucakta uyutuyorum 3 ayi dolmadanda bi duzen olacagina inanmiyorum daha bagirsaklar bile duzene girmemisken ben bu ilk 3 ayin anne karninda gecirilmesi gereken kayip zaman olduguna inaniyor aliskanliklarin baslamadigini dusunuyorum 3 ay bitince duzen kurucam insallah

Benimki genelde emdikten sonra gaz çıkarma seansında uyuduğundan omzumda uyumaya alıştı, kendi kendine uyumaaı için erken bence şu an.

Nasıl yani cnm? Beşikte sallamayı mı soruyorsun?

A bn iki kat giydirmiştim hmn bi katini cikartim canm ya bebegim cok halsz cok uyuyir genelde gunduz az uyurdu atesi yok acaba aşıdanmiki

O kadın üste bahsettigim hiç yardım etmedi laf dinledi dedikoduya gelmiş gitti emme refleksi YÖK dedi çıktı ısın inçinden

Benimki genelde emdikten sonra gaz çıkarma seansında uyuduğundan omzumda uyumaya alıştı, kendi kendine uyumaaı için erken bence şu an.
Benimde kucakta uyuyor hatta bazen butun gece kucakta oluyor yatagina koyunca uyaniyor cunku agliyor.Birkac kitap okuyorum hepsi farkli anlatiyor.Ilk 3 ay duzen olaz diyen ilk aydan alisir hemen duzen kurun diyen ben isin icinden cikamadim.Ama uyumak istediginde emmek istemesinden dolayi sorun yasiyorum cunku 1bucuk saatte bir emmiyor bunaliyorum ve meme ucum aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…