2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar tatile gidicem ağda yapmam lazım ama zararı olurmu die çok endişeliyim..en azından kasık kısmına yapacağım..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

kilo durumu ilk 3 ay kişiye özel. eğer abartılı bir yeme içme söz konusu değilse. kiminde aşırı gaz ve şişkinlik oluyor, kimi sürekli kusuyor, kimi tiksindiğinden ekmek peynirden başka bir şey yemiyor. Bir makale de ilk üç ay +3 kg alınmış olması totaldeki kilo alımında büyük etki yapacak diye bir kaide yok. Eğer sağlıklı besleniyor ve faydası olmayacak yiyeceklerden kaçınıyorsanız totalde aldığınız kilolar geri vermekte zorlanmayacağınız kilolardır vs. tarzında bir yazıydı. ki katılıyorum :)
ilk doğumumda çok dikkat etmemiş ve çok kilo almış olmama rağmen doğum öncesi kiloma döndüm.
özünde hep kilolu olan arkadaşların da genelde zaten gebelikte max 10 kilo ile çıktığını görürüm. yine yakın bir arkadaşım zaten kiloludur 6 kg ile doğuma gidip 4 kg doğurdu :)
sağlıklı beslendiğimizden eminsek kaç kilo olduğumuz ya da kaç kilo aldığımız mühim değil derim.
mühim olan ne yediğimiz.

Günaydın kızlar karnım cıktı siskinlikten normal pantolon olmuyor diye hamile pantolon u aldım cok rahatladım zaten lazım olacak ha simdi ha sonra :) kilo aldımmı bilmiyorum am karnım davul gibi hala :)
Iyi yapmışsın bence canım boş yere karnı sıkıştırmaya gerek yok dediğin gibi eninde sonunda alacağız zaten inşallah

Iyi yapmışsın bence canım boş yere karnı sıkıştırmaya gerek yok dediğin gibi eninde sonunda alacağız zaten inşallah
Ögle birtanem korkuyorum karnım sıkışmasın diye aldım tayt giymeme eşim izin vermiyor bende o şekilde düşündüm bebeklerimiz saglıklı olsunda kilom var takmıyorum veririm diyorum emZirince inş :)

Ögle birtanem korkuyorum karnım sıkışmasın diye aldım tayt giymeme eşim izin vermiyor bende o şekilde düşündüm bebeklerimiz saglıklı olsunda kilom var takmıyorum veririm diyorum emZirince inş :)
Aynen canım sağlıklı olsunlarda insan herseye razi oluyor kilo dediğin nedir verirsin yasin da küçük zaten daha

Kızlar tatile gidicem ağda yapmam lazım ama zararı olurmu die çok endişeliyim..en azından kasık kısmına yapacağım..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Agdada hic problem yok doktor da bana demisti onceden, butun arkadaslarim da hep yaptirdi. Sadece bir arkadasima son 2 ay izin vermemisti doktoru kasilmalari tetikleyebilir diye. Tek sorun disarida yaptiriyorsan hijyenik olmasi cok onemli cunku mantar ve bakteri gecebiliyor.

Kızlar 10 haftalıgız bu hafta hcg tavan yaptıgı için bulantılarımız olabilir hatta cıkarabilirmişiz dikkat edelim :)

Ben de 50 kilo ile hamile kaldım 1-2 kg almışımdır ama Nasıl bir göbek çıktı,sanırsınız 4-5 aylık hamileyim,1cm bebeğin bu kadar hacmi olmaz benim göbeğin şişesi varmış demek ki

Selam herkese bugün doktora giden Yok mu
Yeni geldim ben doktordan 9+3 olmuş çok şükür herşey yolunda yine pıt pıt kalbini dinledik 3 hafta sonra gel dedi 2li test için progestanı da 3 ay bitene kadar devam dddi kilo almamışım ilişki içinde şu üç ayı bi tamamlayın dedi sonra tsh için kan verdim o akşama belli olacak
İnşallah o da normale dönmüştür kızlar inşallah herkes hayırlı haber versin herzaman dua ediyorum bu forumdaki tüm arkadaşlar hamile herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah

güzel haberler almışsınız ne iyi..

ben bugün 8+1 im. cumartesi gideceğim 8+3 te çok heyecanlıyım ve bir o kadar da stresliyim hergün dua ediyorum inşallah bebeğim sağlıklıdır diye..

midem kalkıyorrr. offf

Ayy kizlar ben de çok mutluyum 67 kiloydum ama kilomu göstermeyen dengeli vucudum var. Doktorum bana o kadar sert çıkmıştı kilolusun diye moralimi bozmustu. Ben gebeligimde hic kusma yasamadim iştahim da yerinde ama cok şükür yaklaşık 2 kilo vermişim doktor bana 3 ay kilo almayacaksin demsiti şimdi gidip 2 kilo verdim diye atar yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…