- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 23
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.821
Canım çok tskur ederim kıymetli yorumun için hepinize çok tskur ederim allah hepinizin evlatlarını sizin gibi gönlü güzel insanlardan eylesinMerhaba canım allah bağışlasın evlatlarımızı
2 aylık bebeğe eziyet etmezsin kuzum niye edesin hiçbir şeyini ihmal etmedikten sonra emecek gazi çıkacak uyuyacak sen yanında olacaksın yolda uyuyarak geçerse sıkıntınız olmaz orada aklın kalıp stres olacağına git ama orda stres olurum dersen gitme
Çocuğunu kimse ihmal etmez ihmal etmeyeceğin için çocuğa eziyet mi olur düşüncesini kafandan at kuzum kesinlikle sen onun yanında olduktan sorma hiçbir şey eziyet olmaz
Amin allah razı olsun canimÇok acı, Allah sabırlar versin, rahmet eylesin.
Bizde Yen'i anne, 40 gün geçmiş olsa bile Cenaze evine pek gitmez. O acı ortamını görmesi istenmez ki etkilenmesin. Bebeğin için de çok negatif bir ortam olduğundan yerinde olsam gitmezdim. İnan ki bebekler her şeyi hissediyor.
Gun icinde ben onluk takmaya basladim canim.2yumrugu birden agzinda cunkuGünaydın kizlarrrr sabahtan bu saate kadar iki kez kiyafet degistrdik hep kiyafetlerini emiyo ilsatiyo ya birde size sorum var uc bucuk aylik bebegi dış etleri kasinirmi resmen kaşımak istiyo elimi yikayip parmagimi verdim guclu guclu isiriyo
Sağol canım yorumun için esim bizden geçti gibi arayıp sormuyo çok yıkıldı intihar etti çünkü kardeşi bizide yaktı kendini de allah taksiratini affetsin sagolasinCnm soguk kompresin(lahana) sutu azalttigini soyluyorlar. Onun yerine bol bol emzir ve mastir olduysan antibiyotigini kullan.
Bizimkide 0-18 pusete koyup falan iyalanmayalim sabit dursun istemistik ama biraz oturuyormus gibi geldi. Sonra pusete donduk tekrardan. Oturmaya baslasin oyle gecicem.
Cnm bence gitmelisin ucakla sen tek de gidebilirsin ama cesaret edemezsen tabi esin alsin. Orda banyo vs icin dert etme bence insanlarin kafasini da dagitirsin. Bebeginle ilgilenirler. Onun disindada yanlarinda olmus olucaksin ozelliklede esinin.
Aman Allahim oyle anne babadami varmis. Annem dogumdan sonra yanimda kaldi bir hafta biz ailesek soka girdik. Aradim hemen babami tesekkurler bilmemneler lutfettigi icin. Ondan sonrada iste arada goruyorlar ne zamandir evime bile gelmediler gormeye ben goturuyorum. Annem calisiyor bakamaz ama iki dk biraksan cocugu bi isini halletmeye ona hile laf ediyorlardi eskiden simdi alistilar biraz biraz.
Aslinda oyle alistirmak lazimmis canm Biz esimle sakalasirkende korkuyo agliyo ama dun cok icten agladi icim gitti cok pisman oldumLiviya canim ben sesim hep yuksektir hep bagirma arefesinde yakaliyorum kendimi.yavrum onu normal ses tonum saniyo heralde.hic tinmiyo alisti galiba
Allah sizinde yardimciniz olsun tskur ederim yorumun için insallah gitcem elini yüreğine saglikBaşınız sağolsun çok zor bir durum. Yol en son dert edeceğiniz şey olsun. Ben bir ay önce iki küçük çocukla 10 saatlik yola gittim geldim. Zor oldu ama yapılmayacak şey değil
benimki akşam saatlerinde uykuya dalmakta evde de zorlanıyor. Arabada da çok zor oldu gece uyutmak. Uyuyana kadar çok ağladı. Sizinki de arabada dışarda kolay uyuyan bir bebek değilse ya gece uyuttuktan sonra ya da sabah erken çıkın. Gidip gitmeme konusunda da en iyi kararı sen verebilirsin bunun ayıbı olmaz. Benim kayınpederim beyin kanaması geçirdi bebeğim 40 günlükken. 10 saatlik mesafedeler. Eşimi o durumda yalnız göndermek bana da cok zor geldi ama gitmedim çünkü hem iki çocukla benim onlara yarardan çok zararım olurdu hem de çocuklar orda sefil olurlardı. Sen de bebeğinle orada ilgilenebilir misin onu da düşün. Gitmek istiyorsan 40 ı çıktıktan sonra gitmek daha mantıklı bence hem şu anki ortam olmaz hem de onlar da biraz daha toparlamış olurlar.
Onluk takiyorum canm 2 dkkada kendini bogmus buluyorum mesela onlugu agzina sokabilir ama yok sadece kollarini kiyafetini emiyo islatiyo sonra o islakligi emiyoGun icinde ben onluk takmaya basladim canim.2yumrugu birden agzinda cunku
Ahh canim allah ailesine sabir versin.gitmedim diye uzulme.kimse seni bu durumdayken niye gelmedi bile dusunmez.Sağol canım yorumun için esim bizden geçti gibi arayıp sormuyo çok yıkıldı intihar etti çünkü kardeşi bizide yaktı kendini de allah taksiratini affetsin sagolasin
Sagollasin canimO biraz kizina bagli. Benim kizim suan yabancilama doneminde baskasi yanina yaklassin basiyor cigligi. O yuzden bir yere gidince kucagimdan indirmiyorum. Isteyen olursada kusura bakma agliyor veremem diyebiliyorum. Ama bana sorarsan covuk ne kadar kalabaliga karissa o kadar iyi.
Akşam yatarken heryer savaş alanı oluyo. Yatak odasının altı boş olduğu için oğlumun yatakta zıplamasına müsade ediyorum çarşaf marşaf kalmıyo yatakta o derece. Sabah gene aynı. Oğlumu okula gönderiyorum. Ondan sonra toparlıyorum herşeyi. Dünle bugün farklı sabah 6 dan sonra toparlıyorum. Annemin dağınıklığı da eklendi şimdi. Mecbur göz yumuyorum. Bana kalsa çok ilgilenmeyeceğim ama ansızın misafir oluveriyor. Oğlum arıyo arkadaşlarının annesini veya komşu geliyo gidiyoKizlar gunaydin.ya bu ev islerini siz nasil hallediyosunuz.benim ev 1gun toplansa ertesi gune yine ayni.bebek gun icinde uyudugunda bi yemek yetisiyo.diger yavru olmasa onu da yapmiyacam da zaten.ama evin diger isleri....ee 2yavruyu uyuttuktan sonra kalkip is yapmak istemiyosun.kocayla kac gundur film izliyoruz.yataga gidecegimiz vakitte bak bugun de toplamadik diye hayiflanip oyle yatiyoruz.siz nsl yetistiriyosunuz.bi tembel ben miyim
Boşver işleri :) maaşallahım yok iyi günümdeydim yoksa yemek yapmadığımda oluyor afiyet olsun bende zevkle kahvemi içtim bir de ben kahveyi yaparken ya masayı siliyorum ya makineye birşeyler koyuyorum aklıma gelmişken gündüz uyku düzeni için ne yapmalıyım 3 aylık oldu şöyle uyuduğu saati bilsem 2 3 saat uyusa ikimizde rahat ederdikCanim sen dolma doldurduguna gore masallahin var.yok ben tembelim bunu anladim.su an bebe yatiyo.benim ilk isim mutfaktaki islere kosmak olacakken..evet mutfaga kosdum ama kahve yapmaya.simdi oturmus kahvemi iciyorum.
Ben de bazen kızgın kızgın uyu artık diyorum gülüyor sıpa.Liviya canim ben sesim hep yuksektir hep bagirma arefesinde yakaliyorum kendimi.yavrum onu normal ses tonum saniyo heralde.hic tinmiyo alisti galiba
Burda kimsem olmadigi icin cat kapi gelebelicek birisi yok o yuzden.annen niye dagitiyo evi..sabah evi topluyosun aksam hic toplanmamis gibii...Akşam yatarken heryer savaş alanı oluyo. Yatak odasının altı boş olduğu için oğlumun yatakta zıplamasına müsade ediyorum çarşaf marşaf kalmıyo yatakta o derece. Sabah gene aynı. Oğlumu okula gönderiyorum. Ondan sonra toparlıyorum herşeyi. Dünle bugün farklı sabah 6 dan sonra toparlıyorum. Annemin dağınıklığı da eklendi şimdi. Mecbur göz yumuyorum. Bana kalsa çok ilgilenmeyeceğim ama ansızın misafir oluveriyor. Oğlum arıyo arkadaşlarının annesini veya komşu geliyo gidiyo
Afiyet bal seker olsun canim.valla canim gunduz uykulari icin bizim yavrunun gunu gunune uymuyo.ama suna dikkat ediyorum en azindan sabah kalkis saatimizden sonra 1-1bucuk saat sonra yatirmaya calisiyorum.her uyku arasi sekerleme yapsa bile 2saat uyanik kalmamasini saglamaya calisiyorum.bazen ogleden once 1saat bazen ogleden sonra 2-3saatlik yatabiliyo.br de ben ne zaman salliyarak yatirmaya calissam daha kisa surede uyaniveriyo ama uyku onu iyice yorgun dusurdugunde yatagina yuz ustu koyup pis pisla daha kisa surede yativeriyo.benim oglan hep yuz ustu yatiyo bacaklarini hareket ettire ettire emekleme pozisyonu alarak yatiyo.Boşver işleri :) maaşallahım yok iyi günümdeydim yoksa yemek yapmadığımda oluyor afiyet olsun bende zevkle kahvemi içtim bir de ben kahveyi yaparken ya masayı siliyorum ya makineye birşeyler koyuyorum aklıma gelmişken gündüz uyku düzeni için ne yapmalıyım 3 aylık oldu şöyle uyuduğu saati bilsem 2 3 saat uyusa ikimizde rahat ederdik
Haha cokta tinBen de bazen kızgın kızgın uyu artık diyorum gülüyor sıpa.
Cnm iki ay yarım gün çalışıp 10 ay hiç süt izni olmadan tam gün çalacaksın. Ama süt iznini seçersen 6 ay 3 saat 6 ay 1,5 saat izin olacak. O yarım gün olayının hiçbir espirisi yokmuş. Bide marifetmiş gibi bisürü haber yapılmıştı
Kakaya takilma ek gidaya gecrne kadar cisli bez doyma olcutuBezi iyi kakasını da yapiyor bazen 2 güne bir bazen hergun bazen gun içinde 2 kere .kaka oluyor
Bende de olyyor gecen farkettim. Sanirim ustune yattigindan arada kaydirmakmi lazim acaba 40 dk bile emdigi oluyorKizlar gunaydin, bir sorum var. Emerken mesela sol memeyi emerken sag bacakta, ayni sekilde sag memeyi emerken de sol bacakta hafif morarma oluyor bizde. Acaba ustune yatiyor diye mi ? Bunun Gibi olan var mi?
O bebeden bendede var dun 2 saat uyudu napicami sasirdim oturdum tv izledim :))Boşver işleri :) maaşallahım yok iyi günümdeydim yoksa yemek yapmadığımda oluyor afiyet olsun bende zevkle kahvemi içtim bir de ben kahveyi yaparken ya masayı siliyorum ya makineye birşeyler koyuyorum aklıma gelmişken gündüz uyku düzeni için ne yapmalıyım 3 aylık oldu şöyle uyuduğu saati bilsem 2 3 saat uyusa ikimizde rahat ederdik
Canim insan yipraniyor bende bagirdim bir iki kere sonra cok pisman oldum esimi aradim agladim ona kizdim. Sen yardimci olmuyorsun yipraniyorum sonra bebege bagirdim dedim. Uzme kedini bu bizi kotu anne yapmaz. Annemden yedigim dayaklar burdan fizana yol olurHic yapicagim dedigim seyi yaptim canm ya cok pişmanım nasil bagiririm bn ona nasil suan uyuya kaldi basinda oturup ağlıyorum birdaha yapmicagim insallah
Evet aynen dediğin gibi bizimki sadece anne sütü alıyorOf ben cok taktim bu mukusu ya bugunku kakasi daha iyiydi ins duzelir..
Sadece anne sutu alan kizlar bebek kakaniz nasil civik sari ve hafif yapiskan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?