2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım çok tskur ederim kıymetli yorumun için hepinize çok tskur ederim allah hepinizin evlatlarını sizin gibi gönlü güzel insanlardan eylesin

Amin allah razı olsun canim

Gun icinde ben onluk takmaya basladim canim.2yumrugu birden agzinda cunku

Sağol canım yorumun için esim bizden geçti gibi arayıp sormuyo çok yıkıldı intihar etti çünkü kardeşi bizide yaktı kendini de allah taksiratini affetsin sagolasin

Allah sizinde yardimciniz olsun tskur ederim yorumun için insallah gitcem elini yüreğine saglik

Akşam yatarken heryer savaş alanı oluyo. Yatak odasının altı boş olduğu için oğlumun yatakta zıplamasına müsade ediyorum çarşaf marşaf kalmıyo yatakta o derece. Sabah gene aynı. Oğlumu okula gönderiyorum. Ondan sonra toparlıyorum herşeyi. Dünle bugün farklı sabah 6 dan sonra toparlıyorum. Annemin dağınıklığı da eklendi şimdi. Mecbur göz yumuyorum. Bana kalsa çok ilgilenmeyeceğim ama ansızın misafir oluveriyor. Oğlum arıyo arkadaşlarının annesini veya komşu geliyo gidiyo

Canim sen dolma doldurduguna gore masallahin var.yok ben tembelim bunu anladim.su an bebe yatiyo.benim ilk isim mutfaktaki islere kosmak olacakken..evet mutfaga kosdum ama kahve yapmaya.simdi oturmus kahvemi iciyorum.
Boşver işleri :) maaşallahım yok iyi günümdeydim yoksa yemek yapmadığımda oluyor afiyet olsun bende zevkle kahvemi içtim bir de ben kahveyi yaparken ya masayı siliyorum ya makineye birşeyler koyuyorum aklıma gelmişken gündüz uyku düzeni için ne yapmalıyım 3 aylık oldu şöyle uyuduğu saati bilsem 2 3 saat uyusa ikimizde rahat ederdik

Burda kimsem olmadigi icin cat kapi gelebelicek birisi yok o yuzden.annen niye dagitiyo evi..sabah evi topluyosun aksam hic toplanmamis gibii...

Afiyet bal seker olsun canim.valla canim gunduz uykulari icin bizim yavrunun gunu gunune uymuyo.ama suna dikkat ediyorum en azindan sabah kalkis saatimizden sonra 1-1bucuk saat sonra yatirmaya calisiyorum.her uyku arasi sekerleme yapsa bile 2saat uyanik kalmamasini saglamaya calisiyorum.bazen ogleden once 1saat bazen ogleden sonra 2-3saatlik yatabiliyo.br de ben ne zaman salliyarak yatirmaya calissam daha kisa surede uyaniveriyo ama uyku onu iyice yorgun dusurdugunde yatagina yuz ustu koyup pis pisla daha kisa surede yativeriyo.benim oglan hep yuz ustu yatiyo bacaklarini hareket ettire ettire emekleme pozisyonu alarak yatiyo.

Yok kiz olurmu oyle sey :)) iki ay yarim gun calisiyorsun. Sut izniden analik izni bittiktrn sonra 6 ay 3 saat sonraki 6 ayda 1,5 saat. Kimse aksini idda edemez yakarim valla onlari. Yani 3 saatlik sut izninine 4 ay kullanmis oluyorsun yarim gunden sonra. Ama 2. Cocukta yarim gun caisma4 ay 3. Cocukta 6 ay. Sana bunu soyleyenler kim ya benim butun arkadaslarim rahat rahat kullandilar.

Bezi iyi kakasını da yapiyor bazen 2 güne bir bazen hergun bazen gun içinde 2 kere .kaka oluyor
Kakaya takilma ek gidaya gecrne kadar cisli bez doyma olcutu
Kizlar gunaydin, bir sorum var. Emerken mesela sol memeyi emerken sag bacakta, ayni sekilde sag memeyi emerken de sol bacakta hafif morarma oluyor bizde. Acaba ustune yatiyor diye mi ? Bunun Gibi olan var mi?
Bende de olyyor gecen farkettim. Sanirim ustune yattigindan arada kaydirmakmi lazim acaba 40 dk bile emdigi oluyor
O bebeden bendede var dun 2 saat uyudu napicami sasirdim oturdum tv izledim :))

Kizlar aranizda kulot bez kazanan var mi. Ben bir yerden kulot bez kazanmisim kargo geldi demin ama bir yere yarışmaya katilmadim ki ben.

Hic yapicagim dedigim seyi yaptim canm ya cok pişmanım nasil bagiririm bn ona nasil suan uyuya kaldi basinda oturup ağlıyorum birdaha yapmicagim insallah
Canim insan yipraniyor bende bagirdim bir iki kere sonra cok pisman oldum esimi aradim agladim ona kizdim. Sen yardimci olmuyorsun yipraniyorum sonra bebege bagirdim dedim. Uzme kedini bu bizi kotu anne yapmaz. Annemden yedigim dayaklar burdan fizana yol olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…