2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben içer içmez cıkarıyrım sekerim kötü oluyorum o yüzden agzına bişiler attıktan sknra içiyorum mecburen
Bugün cok bulantım var o yüzden cesaret edemiyorum
İçinde şey yazıyordu ya yemekten bi saat önce yada yemekten 2 saat sonra süt ürünleri çayla almayın bide içebilirsen yanında taze sıkılmış portakal dedi doktor

Ben kızımda gurbette tek 20 yaşına yeni girmiştim çok zorlandım ve kızım hiç uyumazdı inş bunda uslu bir bebek olur

Kizlarrr gobegime dikkatli bakinca kalp atiş hissediliyor o kalp atişlar bnm mi yoksa bebegin mi

Kizlarrr gobegime dikkatli bakinca kalp atiş hissediliyor o kalp atişlar bnm mi yoksa bebegin mi
Senin atardamarin karnını hoplatiyor canim benim de öyle bebegin kalbi daha minnacik nasil hissedilsin tekmelerini hissedemiyoruz daha :)))) insallah 16. Haftada hissederiz tekmeleri bakalim kimler erken hissedicek:)

Senin atardamarin karnını hoplatiyor canim benim de öyle bebegin kalbi daha minnacik nasil hissedilsin tekmelerini hissedemiyoruz daha :)))) insallah 16. Haftada hissederiz tekmeleri bakalim kimler erken hissedicek:)
Ay canm ya cok sabrszlaniyorum her gun gobegime bakiyorum ama bi tik yok iki hafta beklicez demmekki

Günaydın hanımlar
Dün yazmıştım hastayım diye
BoğaZım çok agroupr yutkunamıyorum
Nasıl geçer
Günaydın canim bn ilk 7 haftalikken bademcik iltihaplanmisti antibyotik kullanmistim ama gecmedi bol bol c vinaminli meyve sebzeler ye birde gunde bir bardag suya yarim limonu sık iç demisti drm oyle yaptim gecti gecmis olur insallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…