Kızlar özel olcak ama doğum sonrası hangi korunma yöntemini düşünüyorsunuz . Doğum kontrol hapı ilk altı kullanilmiomuse galiba. Sütü azaltio diye biliyorum. Daha önce spiral deneyimi olan varmı. Spiral daha çok yattı sanki aklima
Maşallah sana, ben büyüğe su tuttuğumu canıma minnet biliyorum:d banyo kelimesini duyunca çocuk terelelli oluyor, hele kafasına su dökülünce tepemize çıkıyor, bir de babası yanındaysa isyanın,nazın haddi hesabı yok. Yine senin oğlan daha insaflı bir yaşta. Küçükler bi 5-6 aylık olunca nispeten daha rahatlarız diye düşünüyorum ama bakalım.
Kızlar özel olcak ama doğum sonrası hangi korunma yöntemini düşünüyorsunuz . Doğum kontrol hapı ilk altı kullanilmiomuse galiba. Sütü azaltio diye biliyorum. Daha önce spiral deneyimi olan varmı. Spiral daha çok yattı sanki aklima
Canim belki sıcak havlu ise yarar bilen arkadaşlar yazarlar yinede belki biraz masaj da rahatlatırKızlar yaaa benim kuşuma bi haller oldu:/ İnanılmaz ıkınmalı bir halde, dün gazlı bişey de yemedim,içmedim..üşütmedim de:/
@dgdln sen yazmıştın galiba, ayaklarına bişey koymuştunuz bebeğinin, neydi o?
Valla zaten ayrı uyuyoruzKızlar özel olcak ama doğum sonrası hangi korunma yöntemini düşünüyorsunuz . Doğum kontrol hapı ilk altı kullanilmiomuse galiba. Sütü azaltio diye biliyorum. Daha önce spiral deneyimi olan varmı. Spiral daha çok yattı sanki aklima
Canım şişeye sıcak su koyup ayaklarının kısmına koyuyodum başlarda fayda eder gibi oldu ama sonra işe yaramadı. Ben şimdi her yemekle muskat yemeye başladım .kuzuma veremem. Normalde günlük bi çay kaşığı diyo ben de en fazla bi buçuk olacak şekilde tuketicem.Kızlar yaaa benim kuşuma bi haller oldu:/ İnanılmaz ıkınmalı bir halde, dün gazlı bişey de yemedim,içmedim..üşütmedim de:/
@dgdln sen yazmıştın galiba, ayaklarına bişey koymuştunuz bebeğinin, neydi o?
Prezervatif5 6 aylıkken de işe başlayacağım kısmetse pek rahat dönem yok bana sanırım
İlk Doğum sonrası prezervatif ile korunduk sıkıntı yasamadık 6 sene de yine öyle olur sanırım
Muskatı da soracaktım, çok sağolValla zaten ayrı uyuyoruzve ben kv ile uyuyorum
Canım şişeye sıcak su koyup ayaklarının kısmına koyuyodum başlarda fayda eder gibi oldu ama sonra işe yaramadı. Ben şimdi her yemekle muskat yemeye başladım .kuzuma veremem. Normalde günlük bi çay kaşığı diyo ben de en fazla bi buçuk olacak şekilde tuketicem.
Hamile kalmaktan cok korkuyorum ama sadece prezervatif kullanırız. Saglik ocaginda da sordular bugun hatta verdiler de..Kızlar özel olcak ama doğum sonrası hangi korunma yöntemini düşünüyorsunuz . Doğum kontrol hapı ilk altı kullanilmiomuse galiba. Sütü azaltio diye biliyorum. Daha önce spiral deneyimi olan varmı. Spiral daha çok yattı sanki aklima
Ya muskat vermeyin kizlar Allah korusun zehirler kendiniz alin ama.bebege vermeyinyetişkin insana bile ağır muskat tabinterihbsizinDün muskatı bebegime verdim ama gece çok huzursuzdu ondan olmadığını düşünmek istiyorum bugün vermeyip yarın verip tekrar gözlemliyecegim.
Bugün saglik ocagindan aradilar gittik
50 cmdi 53 olmus
3300 dogmustu 4700 olmus
26 günlüğüz
D vitamini verdiler. Gaz yapiyor diyorlardi verip vermemekte kararsizim baska bi d vitamini mi alsam
Ya ben onun gaz yaptığını bilmiyodum. Digerleri gaz yapmiyosa ben de ona geçeyimD vit se verme bence.Ben doktora sunlardan biri olabilir mi diye sormustum ve en usttrkinr baslamistik ama onu da biraktirdi.Baska bir vitamin komplexine baslatti demir surubuyls birliktem
Bende devit veriyorum sadece sorun gaz yapıyor olması mı .Bugün saglik ocagindan aradilar gittik
50 cmdi 53 olmus
3300 dogmustu 4700 olmus
26 günlüğüz
D vitamini verdiler. Gaz yapiyor diyorlardi verip vermemekte kararsizim baska bi d vitamini mi alsam
Hamile kalmaktan cok korkuyorum ama sadece prezervatif kullanırız. Saglik ocaginda da sordular bugun hatta verdiler de..
Operasyon geçirmeye neden okacak bi seyi asla yaptırmam
Dogum yüzünden alttan muayene edilmekten ruh sagligim bozuldu
Neden veriyorsun ki canım. Ben her bitkinin bir yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Üstelik daha hiç bir şeyle karşılaşmamış bebek içinDün muskatı bebegime verdim ama gece çok huzursuzdu ondan olmadığını düşünmek istiyorum bugün vermeyip yarın verip tekrar gözlemliyecegim.
Gaz için .veren anneler var.bende şurup ve damlaya karşıyım içinde bidolu katki var.az verdim . bugün vermiycem.sadece kimyon vereceğim gözlemlemek lazım bir süreNeden veriyorsun ki canım. Ben her bitkinin bir yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Üstelik daha hiç bir şeyle karşılaşmamış bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?