Hayırlısı olsun. Cnm kötüsünü düşünme belki düzene girmedinKorunuyorz ama çok güvenli sayılmaz.
Pandemi olmasa çoktan giderdim doktora. Aslında spiral taktırmak istiyorum pandemi yuzunden kaldı o işHayırlısı olsun. Cnm kötüsünü düşünme belki düzene girmedin
Ay bu benim hikayeme benziyorPandemi olmasa çoktan giderdim doktora. Aslında spiral taktırmak istiyorum pandemi yuzunden kaldı o iş
Bebek büyüdü biraz buyutursun 3. :)benim olsa sevinecem muhtemelenPandemi olmasa çoktan giderdim doktora. Aslında spiral taktırmak istiyorum pandemi yuzunden kaldı o iş
Benimde 2 ay once oyle oldu .baya bi gecikti.buyuk ihtimal seninde emzirmeden dolayi duzene girmemistr canini skmaHerkese hayırlı bayramlar. Kızlar bişey sorcam.ben doğumdan sonra adet olmadim hiç. Geçen ay dört gün oldum. Temizlendim. İlk dogumdan sonra da uzun süre adet olmamıştım. Ama adet olmaya başlayınca eski düzeninde devam etti. Döngü m 28 gündü. Yıllardır asla şaşmaz. Şimdi eski döngü me göre bakarsam adetim bı hafta gecikti. Normal mi bu. Emzirmeden dolayı olabilir mi. Aile hekimi hemşiresi bı arkadaş vardı. Ebeydi sanırım. İsmini hatırlayamadım. İcimi rahatlatin nolur. Gebelik testi alicak kadar cesaretim yok şuan
Ek gıdayi baya reddetti oğlum. Bı ara tamamen anne sütü ile beslendi. Bende sık emzirmeden dolayı olduğunu düşünüyorumBenimde 2 ay once oyle oldu .baya bi gecikti.buyuk ihtimal seninde emzirmeden dolayi duzene girmemistr canini skma
Selam canım o arkadaş benimHerkese hayırlı bayramlar. Kızlar bişey sorcam.ben doğumdan sonra adet olmadim hiç. Geçen ay dört gün oldum. Temizlendim. İlk dogumdan sonra da uzun süre adet olmamıştım. Ama adet olmaya başlayınca eski düzeninde devam etti. Döngü m 28 gündü. Yıllardır asla şaşmaz. Şimdi eski döngü me göre bakarsam adetim bı hafta gecikti. Normal mi bu. Emzirmeden dolayı olabilir mi. Aile hekimi hemşiresi bı arkadaş vardı. Ebeydi sanırım. İsmini hatırlayamadım. İcimi rahatlatin nolur. Gebelik testi alicak kadar cesaretim yok şuan
Sağol cnm. Emmede sorun yok. Hatta ek gıda az alıyor emerek yaşıyor diyebilirim. Eczaneler hala kapalı. Bı hafta daha beklicem adet olmazsam bı test yaparım.Selam canım o arkadaş benim
Sık sık emzirdiğini yazıyordun, o yüzden emzirme sıklığına göre adet döngüsü değişebilir. Çok emince prolaktin salgılanıyor o da adet düzenini bozuyor. Büyük ihtimal gebelik değildir ama sen yine de test yaptır. Bir de gebelik varda sütün tadı değişiyor bebek emmek istemiyor, öyle bir şey oldu mu?
Ins cnmEk gıdayi baya reddetti oğlum. Bı ara tamamen anne sütü ile beslendi. Bende sık emzirmeden dolayı olduğunu düşünüyorum
İkea sniglar kaç yaşına kadar kullanılabilir acabaBiz uyku seti alıp koyduk hatta ben diktimçarpma problemi olmadi böylece sadece üst Tahtalari kemirmek istiodu bende habire ağzına emzik tikiyodum tahtayi kemirmesin diye
Ikea besiklerin hepsi 60/120 diye biliyorum. Biz üç sene kullandık. İki yaşından sonra yan parçayı çıkarıp çocuk odasındaki koltuğa birlestirdik. Bı sene de böyle yattı. Üç yasinda da baza aldık.İkea sniglar kaç yaşına kadar kullanılabilir acaba
Zara nasılsın test yaptın mi?Ikea besiklerin hepsi 60/120 diye biliyorum. Biz üç sene kullandık. İki yaşından sonra yan parçayı çıkarıp çocuk odasındaki koltuğa birlestirdik. Bı sene de böyle yattı. Üç yasinda da baza aldık.
Yaaa rint geçmiş olsun. Kürtaj şeklinde mı oldu ameliyat. Test yapmadım. Çok ağrılarım var sanki şiddetli adet sancısı gibi. Bekliyorum . İlk oglumda bı sene kadar adet olmadim bende. Ama olmaya başlayınca eski döngumde devam etti hiç sasmadi. Korona yüzünden gitmiyorum yoksa çoktan kadın doğuma giderdim. Bilmiom yaaZara nasılsın test yaptın mi?
Benim bebeğim 4 aylıkken az az lekelenme tarzı adet oldum. Sonraki ay olmadım baya panik oldum. Bebek tam 8 buçuk aylık olunca yöne aynı şekilde oldum 10 gün falan sürdü. Bakalım hakkımızda hayırlısı ama.bu düzensizlikler oluyor. Benim ilkinde 9 aylıkken adet oldum. Sonra hep düzenli oldum. Ama önce 3 gün lekelenme sonra adete döndü. 1 yıl geçince doğumun üstünden rutin kontrole gittim durumu anlattım Dr baktı polip varmış. Operasyon geçirdim. Şimdi yine polipten korkuyorum.
Çizilmiş gibi duruyorBu aşı izi normal değil di mi ya çizdirerek mi soktu iğneyi naptı böyle anlamadım. Eve gelince farkettimEki Görüntüle 2670881
Kızamıkcik aşısı bu. Verem aşısı dışında koldan yapılan asi varmiydi. Geçmiş olsun. Çizilmiş gibi aşıyla ilgisi yok sankiBu aşı izi normal değil di mi ya çizdirerek mi soktu iğneyi naptı böyle anlamadım. Eve gelince farkettimEki Görüntüle 2670881
Aynen kızamık, aradım hemşireyi çıkarken iğne çizmiştir dedi ben de hiç böyle görmemiştim de acaba vuramadı mı diye şeettimKızamıkcik aşısı bu. Verem aşısı dışında koldan yapılan asi varmiydi. Geçmiş olsun. Çizilmiş gibi aşıyla ilgisi yok sanki
Kızamıkcik aşısı bu. Verem aşısı dışında koldan yapılan asi varmiydi. Geçmiş olsun. Çizilmiş gibi aşıyla ilgisi yok sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?