2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimde 2 ay once oyle oldu .baya bi gecikti.buyuk ihtimal seninde emzirmeden dolayi duzene girmemistr canini skma

Selam canım o arkadaş benim
Sık sık emzirdiğini yazıyordun, o yüzden emzirme sıklığına göre adet döngüsü değişebilir. Çok emince prolaktin salgılanıyor o da adet düzenini bozuyor. Büyük ihtimal gebelik değildir ama sen yine de test yaptır. Bir de gebelik varda sütün tadı değişiyor bebek emmek istemiyor, öyle bir şey oldu mu?

Kizlar,oglanlardan minigi bu sira cok kusturmaya basladi kendini.Yemek yerken bisey oluyo bogazina takiyo gibi sonra gürrr hepsini cikartiyor.Puturluyu bu sira istemiyor.Normalde kahvaltida bizle ekmegin kosesini kemire kemire yiyen cocuk gitti devamli neredeyse her.ogun cikartiyor biraz putur gelsin bogazina.Cok uzuluyorum 1 haftadir napicam ?nedendir bu

Sağol cnm. Emmede sorun yok. Hatta ek gıda az alıyor emerek yaşıyor diyebilirim. Eczaneler hala kapalı. Bı hafta daha beklicem adet olmazsam bı test yaparım.

Zara nasılsın test yaptın mi?
Benim bebeğim 4 aylıkken az az lekelenme tarzı adet oldum. Sonraki ay olmadım baya panik oldum. Bebek tam 8 buçuk aylık olunca yöne aynı şekilde oldum 10 gün falan sürdü. Bakalım hakkımızda hayırlısı ama.bu düzensizlikler oluyor. Benim ilkinde 9 aylıkken adet oldum. Sonra hep düzenli oldum. Ama önce 3 gün lekelenme sonra adete döndü. 1 yıl geçince doğumun üstünden rutin kontrole gittim durumu anlattım Dr baktı polip varmış. Operasyon geçirdim. Şimdi yine polipten korkuyorum.

Yaaa rint geçmiş olsun. Kürtaj şeklinde mı oldu ameliyat. Test yapmadım. Çok ağrılarım var sanki şiddetli adet sancısı gibi. Bekliyorum . İlk oglumda bı sene kadar adet olmadim bende. Ama olmaya başlayınca eski döngumde devam etti hiç sasmadi. Korona yüzünden gitmiyorum yoksa çoktan kadın doğuma giderdim. Bilmiom yaa

Bu aşı izi normal değil di mi ya çizdirerek mi soktu iğneyi naptı böyle anlamadım. Eve gelince farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…