2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yemek yerken cok çiğne ve yavaş ye.bide az ye açlığını bastır sonra az daha ye. O gaz zaten mide gazı öldürüyor insanı

Reactions: H E
Valla benim de belli oluyo canım. Anlamıyorum bebek mi şişkinlik mi, kilo da almadım daha ama sanırım artık rahim büyüdüğü için belli ediyo kendini
Ben dün sadece kahvaltı yaptım ama bir gün önce çok yemiştim. Sabah hafif kahvaltı sade haslanmış yumurta yedim...ama gün boyu karnım şişti nefes alamadım. Soda ıctım fayda etmedi... Dün yumurta harıc birsey yemedim. Gece de titreme tuttu.. Hep su ıcıyordum. onları çıkarınca rahatladım... Bir daha asla böyle olmasın cok kötü birsey. Bu sabah daha iyiyim artık az yıcem

Evet çok yemek etkiliyo gerçekten, birden çok su içmek de etkiliyo. Hem karnı şişiriyolar hem mide bulantısı yapıyolar

Bide aşırı halsizlik var ben hiperakifim sıkılıyorum cok yatarken:)
Yatmak miii benim icin büyük lüks 3 yasinda oglum var hergun parktı, bahceydi, oyun oynamaydi totom koltuk yuzu görmüyor, yattigim anda da tepeme çıkıyor
O yüzden ilk hamilelik prensesliktir kizlar tadini cikarin

Yatmak miii benim icin büyük lüks 3 yasinda oglum var hergun parktı, bahceydi, oyun oynamaydi totom koltuk yuzu görmüyor, yattigim anda da tepeme çıkıyor
Haklısın canım valla Allah size kolaylık versin, ben eve gelip yatıyorum genelde

Benimde oglum var 2.5 yasında :) tepemde geziyor saolsun yatmak evde kalmak benim için :) eskisi kadar dişarı cıkamıyorum boğuluyorum oyüzden :)

Allah yardımcınız olsun vallahi anneler
Benimde ilk prensesliğim işim olmadığı ve gezmediğim sürede yatıyorum

Kizlar ya agzimin ici zehir gibi midem hep bulaniyor hicbiseyi hazmetmiyor ne zaman geçicek bilmiyorum psikolojim berbat
Ooff o ağızdaki kötü tat YÖK mu..... En çok ondan nefret ettim. Dişlerimi temizleyip tadını sevdiğim şekersiz bir sakız çiğniyorum ben. Anca böyle çözüm buldum
Bir de sakız çiğnemek midemi çok rahatlatıyor benim

Bugün 12+0 olmuşuz
Yarın doktora gidiyoruz. Çok mutluyum. İpler çekiyorum yarını
İnşallah sağlıklıdır bebeğim
Bende bugün 11+1 olmuşum veeeee 2 hafta sonunda yarın dr kontrolüm var çok heyecanlıyım
İnşallah kötü şeyler görmem duymam valla içteniçe bi korku olmuyor değil her gidişimde

Bende bugün 11+1 olmuşum veeeee 2 hafta sonunda yarın dr kontrolüm var çok heyecanlıyım
İnşallah kötü şeyler görmem duymam valla içteniçe bi korku olmuyor değil her gidişimde
Valla benim de aynı
İyi düşünelim iyi olsun diyorum ama gene de bir endişe olmuyor değil

Reactions: H E
Kızlar saçları dökülen var mı
Normalde dökülmez ama bu aralar feci her yerde saç, tarakta saç, toplarken bile avucumda kalıyor saçlarım

Şu an bunu okurken de çenem ağrıyaaa ağrıya sakız çiğniyorum şu hazımsızlık ve şişkinlik için denemediğim şey kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…