Kızlar 12+0 bugün ve kanamam oldu pembe hemen doktoru arayıp acile gittim iğne yaptılar. Hiç kanama yaşamamıştım bu dönemde ne alaka anlamadım. Bi fikri olan?
Az ve ağrın yoksa endişelenme ama yine de iğneni yaptır dedi. Bugün dinlen dedi. Sabah kalktım bulaşıkları dolaplara yerleştirdim yenilerini koydum kahvaltı hazırladım o kadar. Çalışıyorum haftaiçi olsa yoruldum herhalde derdim de haftasonu pek bişey yapmadım. Ühühühühü
Kızlar 12+0 bugün ve kanamam oldu pembe hemen doktoru arayıp acile gittim iğne yaptılar. Hiç kanama yaşamamıştım bu dönemde ne alaka anlamadım. Bi fikri olan?
Ya zaten daha cuma günü görmüştüm bıdığımı. 12+3 olmuş demişti doktor halbuki 11+5tim. Boyu uzun olcak annesi erkek gibi gözülüyo bi de demişti. O mutluluğu yaşarken bugün şok oldum hemen midem bulanmaya başladı çok endişendim allah yaşatmasın hiç birimize
Bende de parlak ve gürleşti. Folidays kullanıyorum içinde b12 dvit herşey var. Sanırım ondan. Bir de halsizlik yok. Diğer 2 hamilelikte yorgunluktan perişan olurdum o zaman folbıol kullanırdım
Az ve ağrın yoksa endişelenme ama yine de iğneni yaptır dedi. Bugün dinlen dedi. Sabah kalktım bulaşıkları dolaplara yerleştirdim yenilerini koydum kahvaltı hazırladım o kadar. Çalışıyorum haftaiçi olsa yoruldum herhalde derdim de haftasonu pek bişey yapmadım. Ühühühühü
Çok geçmiş olsun. Bulaşık makinesi boşalt dolaplara yerleştir ben hergün yapıyorum. Bugün ben de vileda yaptım toz aldım. Süpürmeyi eşim yaptı. Pembe renk korkulacak birsey değil. Uzanıp dinlenin ve ilişkiden kaçının. Benden bir hafta önde olan arkadasım ılıskı kaynaklı kanama yaşamış. Bizim drumuz aynı ona kızmıs. Bizım dr pek 12 14 hafta cıkana kadar ilişkiye sıcak bakmıyor. Benim ilk gebelik hep kanamalı gecmıstı durumu söylesıgımde 14 cıkana kadar ılıskı yok sonra da duruma bakarız gerçi eşim hamilelikte kanamalardan yasadıgımız şeylerden dolayı ılıskı ye sıcak bakmıyor
Ya zaten daha cuma günü görmüştüm bıdığımı. 12+3 olmuş demişti doktor halbuki 11+5tim. Boyu uzun olcak annesi erkek gibi gözülüyo bi de demişti. O mutluluğu yaşarken bugün şok oldum hemen midem bulanmaya başladı çok endişendim allah yaşatmasın hiç birimize
kizlar ben az once yukariya uzanip ipe nevresim serdim. Biraz agrim oldu alttan ve zonklama oldu ama sonra gecti. Cok pisman oldum ve cok korktum. Birsey olmaz degil mi aksi bir sey olsa agrim artardi degil mi. Sakin sermeyin camasir falan yukariya uzanip, bir de 2. hamileligim neyin ne oldugunu da biliyorum halbuki
Belki olabilir. Ama gebelikte saçların %95 i anagendedir. Doğumla birlikte dökülme görülür. Evet ben takviye alıyorum omega 3, folic acid, b12 şimdilik. Demirim ve vitamin d iyiydi onları almadım. Ek olarak bi de tsh yüksek çıktığı için tiroit ilacı kullanıyorum.
kizlar ben az once yukariya uzanip ipe nevresim serdim. Biraz agrim oldu alttan ve zonklama oldu ama sonra gecti. Cok pisman oldum ve cok korktum. Birsey olmaz degil mi aksi bir sey olsa agrim artardi degil mi. Sakin sermeyin camasir falan yukariya uzanip, bir de 2. hamileligim neyin ne oldugunu da biliyorum halbuki
Aklına kötü şey getirme canım. 2.ve 3.de sanırım unutuyor muyuz, 1.deki gibi cok önemsemiyor muyuz bilmiyorum ama bende unutup sacma sapan işler yapıyorum. Ben de kapı üstlerine çarsaf atıyorum zıplayarak. Yukarıdan tencere almak ıcın Uzanıyorum. Allah korusun bebişlerımızı
Benimde Çin takvimi tutmadı ama cinsiyet ögrenmek için hamile kaldığınız ay ile yaşınızı toplayıp 9 çıkarın tek çıkarsa erkek çift çıkarsa kız diyorlar benim Bi oğlum var denedim tek çıktı tuttu bunda çift çıktı bu ada kıza benziyor dedi kısmetse bu tuttu gibi bişey Bi deneyin bakalım çocuk doğuran arkadaşlarda denedik onlarda doğru çıktı
Ben de çarşamba sabah yoğun kanama yaşamıştım, iğneden sonra 2 gün içinde kanama kesildi. Bu sabah kontrole gittik, bebek iyi, hatta ilk defa hareketlerini gördük. O yüzden sen de ilacını düzenli kullan, bu hafta hep istirahat et. Bebeğin kromozomlarında sıkıntı olsa önce bebeğin kalbi dururmuş, böyle kanama ile başlamaz dedi doktor.
Bugun eşimle avm ye gittik .
Ayakkabı almak için .
Allahımmm ölüyorum dedimm ..
ayaklarımda bir ağrı kas ağrısı gibi .
Arabaya nasıl bindim hatırlamıyorum
Birdaha dışarı mı töbe yaa töbee evimde o koltuktan o koltuga atcak kendımı
Aynen canım bizde dün yaptık . Ben buzdolabını temzileidm mutafk dolaplarını eşim yaptı ama nasıl bel ağrım oldu anlatamam..
Bir daha yüklenmicem ya aman pis dursun