2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cok tesekkur ederim canimm. Evet unutuyoruz kesinlikle bende boyle dusunuyorum bir sey olmaz edasiyla davraniyoruz ama dikkat etmek lazimm.Iyiyim cok sukur. Sen ne kadarlik oldun benim sali tam 12 olacak suan 11+5. Allahim hepimizi korusun

Aynen canım bizde dün yaptık . Ben buzdolabını temzileidm mutafk dolaplarını eşim yaptı ama nasıl bel ağrım oldu anlatamam..
Bir daha yüklenmicem ya aman pis dursun
İşte biraz şöyle geniş olabilsek de çok umursamasak keşke temizliği canım ama onu da yapamıyoruz. Dikkatli olalım, bol bol dinlenelim Allaha emanetler artık

Yarın hep yatıcam canım o korku bana yetti. Bi daha yaşamak istemiyorum. Günler haftlar geçtikçe kaybetme korkusu da daha artıyor.

İşte biraz şöyle geniş olabilsek de çok umursamasak keşke temizliği canım ama onu da yapamıyoruz. Dikkatli olalım, bol bol dinlenelim Allaha emanetler artık
Aynen canım bişey olcagı varsa butun gün yatsak oluyo ..
rabbım korusun acılarını göstermesin

Kontrolun ne zaman ??

Bende TSH için ilaca basladim bı aydır doktor doğuma kadar devam dedi iki ayda bi falan arada ölçüm yapıp. Takip altında tutucaklarmis.

Bende TSH için ilaca basladim bı aydır doktor doğuma kadar devam dedi iki ayda bi falan arada ölçüm yapıp. Takip altında tutucaklarmis.
Evetkadın doğumcular tsh 2,5 altında olsun istiyorlar. Tiroid hormonu bebeğin beyin gelişimi için çok elzem. Bizimki yetersiz geldiği için dışardan takviye olarak almalıyız

Yarın hep yatıcam canım o korku bana yetti. Bi daha yaşamak istemiyorum. Günler haftlar geçtikçe kaybetme korkusu da daha artıyor.
Çok geçmiş olsun, bebek büyüdükçe kaybetme oranı azalıyor. Her geçen gün yaklaşıyoruz, inşallah sağlıcakla kavuşuruz miniklere.

Aynen canım bişey olcagı varsa butun gün yatsak oluyo ..
rabbım korusun acılarını göstermesin

Kontrolun ne zaman ??
Perşembe günü devlet hastanesinde 2 li tarama için kan vericem canım, muayene de olurum. Cuma da özelde kendi doktorumda randevum var

Benim ilk ama bende de aynı unutup neler yapıyorum ağrı girince hatırlıyorum hamile olduğumu

Reactions: H E
Kızlar saçları dökülen var mı
Normalde dökülmez ama bu aralar feci her yerde saç, tarakta saç, toplarken bile avucumda kalıyor saçlarım
Benim normal de dökülüyordu.. Yine dökülüyor hatta fazla bile şuan.

Reactions: H E
Günaydın herkese
Bugün gittim devlet hastanesine. İkili tarama yapmıyormuş gittiğim hastane. Yine de bakalım dedi. İki dakka sürmedi ya. Bebek doğru düzgün görünmüyordu bile makine o kadar kötü ki. Doktor da elindekini o yanı bu yanı sürüyor yalandan. Bebeğin ne eli görünüyor ne kolu. Sadece kafaya benzeyen bi şey gördüm. Kalbi atıyor yaşıyor yallah

Perşembe günü devlet hastanesinde 2 li tarama için kan vericem canım, muayene de olurum. Cuma da özelde kendi doktorumda randevum var
Ayyy çok az kalmısss

Ben 12 nisan da diyodum ama 15 nisan olcak sanırım eşimin toplantısı varmıs

Neyse okdr bekledik

Sende benım yaşadığım şeyi yaşamıssın :)
Bende üzüldüm ama sağlıklı ya diye avuttum kendımı :)
Tostopalak duruyodu bebeğim hiçbirleyi belli değildi .
Ki sen benden bayaaa baya öndesin ..

Allah devlete gidenlerin yardımcıısı olsun
Tabi bütün doktorlarda , cihazlarda böyle değilmiş ..
bize böylesi denk geldi herlade

Normalde perşembeye randevu almak istiyordum ama gece hiç iyi rüyalar görmedim sabah hemen randevu aldım durumdan doluydu kasıgım agrıyo belim agrıyor acil numarası yaptum Allah affetsin. Eşim de zaten kızıyordu 1 ayı geçti dra niye gitmiyoruz. Eşimi de aradım. İnşallah iyidir kuzum. Gece yok kromozomu eksikmiş yok kalbi durmuş şeklinde saçma sapan rüyalar gördüm.. Malesef benım gördugum rüyalar cıkıyor korkum o yüzden. Ne olur dua edin

Günaydın hamişler hastahaneden geliyorum.ikili test sonucumu aldım.doktor sıkıntı yok iki hafta sonra gel 3 lü tarama yapalım dedi. Gerek var mı bu sonuca göre dedim.her seferinde başka değerlere bakılıyor.bu sefer başka değere bakacak gibi bir açıklama yaptı. Eve gelip netten örnek test sonucu inceledim ve yorumlarını okudum. O nette açıklama yapan doktora göre benim sonuç iyi çıkmış.içim rahatladı.

İzmir'deki devlet hastanesi böyle değildi. Doktora da böyle değildi. Anlatıyordu ilgileniyordu.
Bursada da girdim orda da iyiydi cihaz doktor aynı şekilde anlattı gösterdi

Şu an gittiğim Ankara'daki meslek hastalıkları hastanesi. Sevmedim bu doktoru. Soru soruyorum Hadi çık der gibi bakıyor yüzüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…