2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canımmmm böyle rüyalar şu süreçte görmek çok normal çünkü tam ikili test süreci bilinç altımızda istesek te istemesek te bu var.kötü düşünme kötüyü çağırma. Rabbim hiçbirimizi evlatla, evlat sağlığı ile imtihan etmesin.amin

Ayyy çok az kalmısss ♥

Ben 12 nisan da diyodum ama 15 nisan olcak sanırım eşimin toplantısı varmıs

Neyse okdr bekledik
Aynen az kaldı günleri sayıyorum tek tek :)
3 günden bi şey olmaz canım ya bu kadar bekleyince insana koymuyo :)

Sen içini ferah tut, kötü rüyalar hepimiz görebiliyoruz bu süreçte canım. Bugün gidip bebeğini gör ve rahatla inşallah

Geçen benzer bir rüya ben de gördüm ama sabrettim gitmedim benim için Kırılma noktası bu dedim.ancak üç gün sonrası rutin randevum vardı biraz da onunla telkin ettim kendimi. Çoğu arkadaş köyü rüyalar görmeye başlamıştı sanırım dönemsel bir durum bu.

Gözün aydın canım darısı başımıza 2 li iyi çıkınca üçlüye pek gerek duymuyolar ama tercih meselesi sen bilirsin

KIZLAR ŞİMDİ HASTANEDEN GELİYORUM. 19 martta gitmiştim idran kültürü vermiştim dr temiz dedi enfeksiyon yok dedi. 12 HAFTAYA BAŞLAMIŞSIN İKİLİ TEST İSTEYELİM DEDİ KIZLAR RADYOLOJİ BÖLÜMÜNÜN ULTRASONUNA YOLLADI, ULTRASON ÇEKEN DR BİŞEY VAR BEBEK DIŞINDA AMA NE ANLAMADIM DEDİ BAYA İNCELEDİ SEDYE ÜZERİNDE DÖN TAM TUR DEDİ YİNE YİNE BAKTI ANLAMADIĞIM TERİMLER YAZDIRDI SONUÇ KAĞIDINA KORKTUM TUTAMADIM AĞLADIM. KIZLAR DRA SONUCU GÖSTERDİM DR KANAMA VAR İÇERDE DEDİ AMA BENİM ÇAMAŞIRIMA BULAŞAN Bİ KAN YOK BEN NAPMALIYIM ÖNERİNİZ VAR MI? CUMA GÜNÜ KASIĞIM ŞİDDETLİ AĞRIMIŞTI ADIM ATAMADIM, CUMARTESİ GÜNÜ İLİŞKİ OLMUŞTU SIK OLMUYOR, ACABA ONDAN MI OLMUŞTUR BENİM NAPMAM LAZIM KANAMA OLMASIN DİYE DR 10 GÜN SONRA GEL DEDİ 10 GÜN GEÇ DEĞİL Mİ AĞLAYA AĞLAYA ÖLDÜM

BAşka bir doktora daha mı görünsen acaba

K
Korkma canım. İlk hamileliğimde kanama alanı bende de olmuştu. Progestan kullanmıştım. Ve yatmıştım bir süre kalmamıştım

Merhaba kızlar. İkili testi yaptırdım bugün. Şükür ense kalınlığı iyi. Tahlil verdim. Doktorumu da değiştirdim. Bu doktor da erkek dedi. Hatta bayağı emin çıkıntıyı falan gösterdi
canımmmm çok sevındım kanamın durmasına ve 2li testın ıyı çıkmasına Maşallah :) bişey sorucam herkes ense kalınlığı ıyı demıs. iyi derken kaç acaba kac olması gerekıyomus yanı ölçü veriyolarmı

Öncelikle sakin ol bu hepimizin başına gelebilir gelen arkadaşlar da var. Eğer imkanın varsa bir alternatif doktora daha görün. Mümkünse uzan dinlen yat bir de dr dememiş olsa bile ilişkiye ara verin.

Benim kanama yoktu canım. Ölçüleri de çihaza göre değişiyor mu bilemem ama 3 e kadar kabulümüz dedi. Birde annenin yaşı, kilosu, tahlil sonucu hepsine göre yeniden değerlemek gerekiyormuş

Canım gene de sen bilirsin ama en etkili sonucu 2 li test veriyor. İlk hamılelıgımde 2 li test cok ıyı cıktı. Kanama cok oldugu ıcın cok fazla dra gidiyordum bana heyet raporu veren hastane dru illa 3 lü de yaptıracaksın dedi. Biz tabi tecrübesiz oldugumu ve sadece kanamaya odaklandıgımız ıcın yaptırdık acelece yaptı dogumu vardı gitti. Sonuç 50 de 1 oranında down sendromu. Ben yıkıldım stresten Kanamam arttı. Diğer drları sana yaptırma demedik ki gerek yoktu 2 li test ıyıdı sonucun.... Ama bu sonuca göre risk var... Biz 3 lü testi 3 farklı labaratuarı ve ıkı farkı hastanede yediden yaptırdık. Allahtan sonuc ıyı cıktı. Meger Dr yanlıs ölmüş. Ben 1 gun sonra yeniden yaptırdım senın drun nasıl ölçmüş hiç alaka yok... Sonra durumu degıstım riskli gebe uzmanına basladım ve 3 lu tesdst sonucunu yırttı attı. Boşuna para harcamıssınız dedı. Bebegı yarım saat ayrıntılı muane ettı. Bu bebek sağlıklı cin gibi ve doğunca da acayip yaramaz olacak yerinde durmuyor dedi gercekten de öyle... Malesef ülkemizde 3 lü test 4 lü test biraz ticari amacı yaptırılıyor... Ben 2.bebegımde 2 li bıle yaptırmadım başıma bunlar geldıgı ıcın... Bunda eşim istiyor yaşımız ılerlesıgı için ben hala istemiyorum

Evetkadın doğumcular tsh 2,5 altında olsun istiyorlar. Tiroid hormonu bebeğin beyin gelişimi için çok elzem. Bizimki yetersiz geldiği için dışardan takviye olarak almalıyız
Benim aslında son testte 2 buçuğa düşmüş ama tekrar yukselmesin diye gebelik boyu ilaca devam. Bebisler iyi olsun yeterki. Düzenli kontrol ve tahliller gebelikte çok önemli.

Cok geçmiş olsun.. Kanama alanını Kendı usgınde bıle görebilir... Sana şimdi ilk bebegı ın kese kadar kanama alanını yolluyorum. Kanama alanı varsa kanama olacak ve orası boşalan kadar kanama devam eder. Korkulacak birsey yok. Yatıp dinlenip progestani ya da proluton depot veriryor drlar. Zaten cınsel ılıskı kaynaklı lar cabuk geciyor.. Biz hamılelık ler boyunca hıc cınsel birliktelik olmadı ama genede kanama alanı olusup kanama yasadım... Bu haftalarda asla ılıskı olmasın benım sımsıkı drum hıc sıkıntı olmayan gebelerıne bıle 14 cıkmadan ılıskı yok dıyor.. Gerçi 2.ve 3. Hamilelikte kanamam olmadı ama gene de birinciyi hatırlayıp ilişki yasamiyoruz.cok stres yapma kanama alanı boşalması ıcın kanama olacaktır zaten bu haftalarda sonra bebege birsey olmaz. Benım 28 haftaya kadar kanama oldu gene bebege birsey olmadı. Bak resmı yolladım sendeki e benziyor mu. Bak artılarla olçtugu kısım kesenın yarısı kadar neredeyse kanama alanı

Eklentiler

• IMG_20190307_135507.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 60
Doktorum bana hiç ilaç falan vermedi sadece 10 gün sonra gel, ultrasonu çeken aynı dra git yine çeksin dedi yarın başka dra gidicem. Ayrıca artık ultrasonda bebeğin resmini de vermiyor ben çık merak ediyorum oysaki

Doktorum bana hiç ilaç falan vermedi sadece 10 gün sonra gel ultrason çeken dra yine çekin ultrason dedi şuna dikkat et buna dikkat et de demedi yarın başka dra gitcem inşallah

Sürekli bunları düşündüğümüz için böyle rüyalar görüyoruz içini ferah tut dua et inşallah sağlıklı haberler alırsınız. Zaman geçtikçe endişelerde azalacak inşallah. Bende yarın sabah gidiyorum çok çok merak ediyorum ikili test sonucumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…