- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
En güzeli başka dr canım... Bende usg resmin varsa karşılaştırma yaparsın diye yollamıştım. Yarın mutlaka usg resmı iste. Özeller zaten boy boy verıyorDoktorum bana hiç ilaç falan vermedi sadece 10 gün sonra gel ultrason çeken dra yine çekin ultrason dedişuna dikkat et buna dikkat et de demedi yarın başka dra gitcem inşallah
Canım korkma stres yapma Allahın izniyle bebişin çok iyi annesi,ben 4-5 defa hep kötü rüya gördüm birinde bi ped dolusu kanamam olmuştu , diğerinde karnında ölmüş dedi doktor en son ikili testten öncede ense kalınlığı sıkıntılı diyodu anlıycağın biz etkikeniyoruz ve sürekli böyle rüyalar görüyoruz hastaneye gidip o pıtpıtları duyunca oh çekiceksin hiç merak etme kuzumNormalde perşembeye randevu almak istiyordum ama gece hiç iyi rüyalar görmedim sabah hemen randevu aldım durumdan doluydu kasıgım agrıyo belim agrıyor acil numarası yaptum Allah affetsin. Eşim de zaten kızıyordu 1 ayı geçti dra niye gitmiyoruz. Eşimi de aradım. İnşallah iyidir kuzum. Gece yok kromozomu eksikmiş yok kalbi durmuş şeklinde saçma sapan rüyalar gördüm.. Malesef benım gördugum rüyalar cıkıyor korkum o yüzden. Ne olur dua edin
Canım 2,5 üzeri sıkıntıymış benim doktorum öyle söyleydi benmki 1,8 çıktı sonuç meselacanımmmm çok sevındım kanamın durmasına ve 2li testın ıyı çıkmasına Maşallah :) bişey sorucam herkes ense kalınlığı ıyı demıs. iyi derken kaç acaba kac olması gerekıyomus yanı ölçü veriyolarmı
KIZLAR ŞİMDİ HASTANEDEN GELİYORUM. 19 martta gitmiştim idran kültürü vermiştim dr temiz dedi enfeksiyon yok dedi. 12 HAFTAYA BAŞLAMIŞSIN İKİLİ TEST İSTEYELİM DEDİ KIZLAR RADYOLOJİ BÖLÜMÜNÜN ULTRASONUNA YOLLADI, ULTRASON ÇEKEN DR BİŞEY VAR BEBEK DIŞINDA AMA NE ANLAMADIM DEDİ BAYA İNCELEDİ SEDYE ÜZERİNDE DÖN TAM TUR DEDİ YİNE YİNE BAKTI ANLAMADIĞIM TERİMLER YAZDIRDI SONUÇ KAĞIDINA KORKTUM TUTAMADIM AĞLADIM. KIZLAR DRA SONUCU GÖSTERDİM DR KANAMA VAR İÇERDE DEDİ AMA BENİM ÇAMAŞIRIMA BULAŞAN Bİ KAN YOK BEN NAPMALIYIM ÖNERİNİZ VAR MI? CUMA GÜNÜ KASIĞIM ŞİDDETLİ AĞRIMIŞTI ADIM ATAMADIM, CUMARTESİ GÜNÜ İLİŞKİ OLMUŞTU SIK OLMUYOR, ACABA ONDAN MI OLMUŞTUR BENİM NAPMAM LAZIM KANAMA OLMASIN DİYE DR 10 GÜN SONRA GEL DEDİ 10 GÜN GEÇ DEĞİL Mİ AĞLAYA AĞLAYA ÖLDÜM
Doktorda bana 2.5 yada 2.1 dedi heyecandan duymadım riskli görse yinede test isterdi Allah herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsinCanım 2,5 üzeri sıkıntıymış benim doktorum öyle söyleydi benmki 1,8 çıktı sonuç mesela
B 12 kullanıyorum biotin ve folic asitli onun dışında bugün kontrolüm vardı muştivaitamin veriyor doktorlr ben kendimi iyi hissediyorum kullanmıyorumKızlar 12.haftada folik asidi kestikten sonra neler kullanıyosunuz şuan?
Amin canım inşallah,risk olsa zaten doktorun söylerdi hayırlısı oldun hepimizin hakkındaDoktorda bana 2.5 yada 2.1 dedi heyecandan duymadım riskli görse yinede test isterdi Allah herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
Aynı sizin gibiyim işte ne düşündüyseniz aynısını düşündüm ama dr bu şekilde davrandı. Gebeliği öğrendiğimde drum ilişki yasak değil demişti ki biz öğrendikten sonra gebeliği 8 haftada sadece 2 kez yaptık ikincinin peşine böyle durum olunca ondan diye düşündüm bende kendi kendime yasak getirdim. İğne ilaç vs bişey vermedi. Ultrasona bakan dr baya panikledi ama sonucu gösterdiğim gebelik dru gayet sakindi yarın başka kendi sevdiğim dra gitcem o baya anlatıyor detayıyla herşeyi.[
Geçmiş olsun .
tamam kanama alanı var da ee ne yapacaksın .iğne ilaç vermesi lazım git 10 gün sonra gel ne demek .
ilişkidende olmuş olabilir bize yasak gelmemişti diye yaptık ama 9. haftada kanama oldu dr kızdı .yasak geldi 12. haftaya kadar .
sen başka bir dr a git bende kanama var git nasıl birşey kendiliğinden mi geçecekmiş hee belki geçecek ama dr un önlem alması lazım .
Canım haklısın da kahretsin ki benim rüyalar hep doğru çıkıyor. İlk cocuk tüp bebek onu ruyamda erkek oldugunu görmüştüm. Tuttu 5 haftalıkKen rüyamda okulda kanamam oldugunu gördüm. Tam kalpsesi aldıgı izin ertesi gunu okulda nasıl kanamam oldu. Yani tuttu. O yüzden kendimden çok korkuyorum. Kimin ölecegını falan da göruyorum.2. Oğlumu da ruyamda gördüm. Bu bebeğimi de ruyamda gördüm. Erkek gene, ama küvezde.. O yüzden korkuyorum.. sabahtan beri dua okuyorum. Eşim de nolur sen rüya görme der hep. Hakkımızda hayırlısıCanım korkma stres yapma Allahın izniyle bebişin çok iyi annesi,ben 4-5 defa hep kötü rüya gördüm birinde bi ped dolusu kanamam olmuştu , diğerinde karnında ölmüş dedi doktor en son ikili testten öncede ense kalınlığı sıkıntılı diyodu anlıycağın biz etkikeniyoruz ve sürekli böyle rüyalar görüyoruz hastaneye gidip o pıtpıtları duyunca oh çekiceksin hiç merak etme kuzum
Kanama alanı bi çok kişide oluyo canım, dışarı çıkan bi kanama olmuyo ama içeride kanama görünüyo. Biraz dikkat etmen gerektiğini, çok hareket etmemen gerektiğini gösteriyo sanırım. Ayrıca ilişki de olmamalı bi süre. İçin rahat etmiyosa başka bi doktora daha görün ama kendine çok sorun etme bunu, dinlen sadeceKIZLAR ŞİMDİ HASTANEDEN GELİYORUM. 19 martta gitmiştim idran kültürü vermiştim dr temiz dedi enfeksiyon yok dedi. 12 HAFTAYA BAŞLAMIŞSIN İKİLİ TEST İSTEYELİM DEDİ KIZLAR RADYOLOJİ BÖLÜMÜNÜN ULTRASONUNA YOLLADI, ULTRASON ÇEKEN DR BİŞEY VAR BEBEK DIŞINDA AMA NE ANLAMADIM DEDİ BAYA İNCELEDİ SEDYE ÜZERİNDE DÖN TAM TUR DEDİ YİNE YİNE BAKTI ANLAMADIĞIM TERİMLER YAZDIRDI SONUÇ KAĞIDINA KORKTUM TUTAMADIM AĞLADIM. KIZLAR DRA SONUCU GÖSTERDİM DR KANAMA VAR İÇERDE DEDİ AMA BENİM ÇAMAŞIRIMA BULAŞAN Bİ KAN YOK BEN NAPMALIYIM ÖNERİNİZ VAR MI? CUMA GÜNÜ KASIĞIM ŞİDDETLİ AĞRIMIŞTI ADIM ATAMADIM, CUMARTESİ GÜNÜ İLİŞKİ OLMUŞTU SIK OLMUYOR, ACABA ONDAN MI OLMUŞTUR BENİM NAPMAM LAZIM KANAMA OLMASIN DİYE DR 10 GÜN SONRA GEL DEDİ 10 GÜN GEÇ DEĞİL Mİ AĞLAYA AĞLAYA ÖLDÜM
Çok şükür canım iyi çıkmış her şeyin.Merhaba kızlar. İkili testi yaptırdım bugün. Şükür ense kalınlığı iyi. Tahlil verdim. Doktorumu da değiştirdim. Bu doktor da erkek dedi. Hatta bayağı emin çıkıntıyı falan gösterdi
Benim doktorumda 3sonrasını riskli görürüz dediDoktorda bana 2.5 yada 2.1 dedi heyecandan duymadım riskli görse yinede test isterdi Allah herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
Çok şükür canım iyi çıkmış her şeyin.
Cinsiyet olayı bu haftalarda ne kadar muamma ya, her seferinde her doktor başka bi şey söylüyo galiba
Aynen öyle canım. Doktorumu da değiştirmiştim. Birde başta cinsiyet söylemek istemedi bu zamanlar da yanılma olabiliyor dedi. İkinci çocuk olduğunu duyunca bide erkek diyince kız olsada üzülmezsiniz rahatça söyleyebilirim dediÇok şükür canım iyi çıkmış her şeyin.
Cinsiyet olayı bu haftalarda ne kadar muamma ya, her seferinde her doktor başka bi şey söylüyo galiba
Artık bi daha ki kontrolüne kesinleşir canım cinsiyet. Yeter ki sağlıklı olsunAynen öyle canım. Doktorumu da değiştirmiştim. Birde başta cinsiyet söylemek istemedi bu zamanlar da yanılma olabiliyor dedi. İkinci çocuk olduğunu duyunca bide erkek diyince kız olsada üzülmezsiniz rahatça söyleyebilirim dedi
Allah bilir onu kuzum hemen öyle düşünme iyi düşün iyi olsun rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah,randevu aldım diyodun ne zaman gidiceksin doktora ?Canım haklısın da kahretsin ki benim rüyalar hep doğru çıkıyor. İlk cocuk tüp bebek onu ruyamda erkek oldugunu görmüştüm. Tuttu 5 haftalıkKen rüyamda okulda kanamam oldugunu gördüm. Tam kalpsesi aldıgı izin ertesi gunu okulda nasıl kanamam oldu. Yani tuttu. O yüzden kendimden çok korkuyorum. Kimin ölecegını falan da göruyorum.2. Oğlumu da ruyamda gördüm. Bu bebeğimi de ruyamda gördüm. Erkek gene, ama küvezde.. O yüzden korkuyorum.. sabahtan beri dua okuyorum. Eşim de nolur sen rüya görme der hep. Hakkımızda hayırlısı
O ne arkadas yaaa.. tufegin bi cocukta ne isi var?!? Anne baba ceza aldi mi acaba? Burda olsa o cocugu devlet alir bi daha da yuzunu gostermezdi ailesine.Türkiye’de aynı merak etme canım . Hatta yırt dışı daha sağlıklıdır . Diğer okulumda1. Sınıf öğrencilerine tayt giydirmesin aileler kızların her yeri belli oluyor diyen bir müdürle çalıştım . Sen küçücük çocuklara ne gözle bakıyorsun da böyle bi şey diyorsun terbiyesiz ..... şimdiki okulda da ortaokuldayım çocuklar terbiye diye bi şey bilmiyor sigara desen beşinci sınıfta bile var . Hatta evde ailesinin tüfeği ile oynarken arkadaşını vurdu bi öğrencimiz . Aileler ayrı mal çocuklar ayrı mal iniallah bizim çocuklar büyüyene dek güzel bir ülke haline geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?