2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doktorum bana hiç ilaç falan vermedi sadece 10 gün sonra gel ultrason çeken dra yine çekin ultrason dedi şuna dikkat et buna dikkat et de demedi yarın başka dra gitcem inşallah
En güzeli başka dr canım... Bende usg resmin varsa karşılaştırma yaparsın diye yollamıştım. Yarın mutlaka usg resmı iste. Özeller zaten boy boy verıyor

Ben geldim doktordan 13 + 4 olmuş : ))) bi sorun görmedi ben tarama testleri yaptırmayacagım için ense kalınlıgına baktı normal dedi çok kg almışsın diyetisyene git dedi:) cinsiyeti gördü ama biz öğrenmeyeceğimiz için söylemedi vitamin Demir vs vermedi beslenmeyle destekle dedi Allah hepimize sağlıklı bir süreç nasip etsin

Canım korkma stres yapma Allahın izniyle bebişin çok iyi annesi,ben 4-5 defa hep kötü rüya gördüm birinde bi ped dolusu kanamam olmuştu , diğerinde karnında ölmüş dedi doktor en son ikili testten öncede ense kalınlığı sıkıntılı diyodu anlıycağın biz etkikeniyoruz ve sürekli böyle rüyalar görüyoruz hastaneye gidip o pıtpıtları duyunca oh çekiceksin hiç merak etme kuzum

Canım 2,5 üzeri sıkıntıymış benim doktorum öyle söyleydi benmki 1,8 çıktı sonuç mesela

[

Geçmiş olsun .
tamam kanama alanı var da ee ne yapacaksın .iğne ilaç vermesi lazım git 10 gün sonra gel ne demek .
ilişkidende olmuş olabilir bize yasak gelmemişti diye yaptık ama 9. haftada kanama oldu dr kızdı .yasak geldi 12. haftaya kadar .
sen başka bir dr a git bende kanama var git nasıl birşey kendiliğinden mi geçecekmiş hee belki geçecek ama dr un önlem alması lazım .

Aynı sizin gibiyim işte ne düşündüyseniz aynısını düşündüm ama dr bu şekilde davrandı. Gebeliği öğrendiğimde drum ilişki yasak değil demişti ki biz öğrendikten sonra gebeliği 8 haftada sadece 2 kez yaptık ikincinin peşine böyle durum olunca ondan diye düşündüm bende kendi kendime yasak getirdim. İğne ilaç vs bişey vermedi. Ultrasona bakan dr baya panikledi ama sonucu gösterdiğim gebelik dru gayet sakindi yarın başka kendi sevdiğim dra gitcem o baya anlatıyor detayıyla herşeyi.

Canım haklısın da kahretsin ki benim rüyalar hep doğru çıkıyor. İlk cocuk tüp bebek onu ruyamda erkek oldugunu görmüştüm. Tuttu 5 haftalıkKen rüyamda okulda kanamam oldugunu gördüm. Tam kalpsesi aldıgı izin ertesi gunu okulda nasıl kanamam oldu. Yani tuttu. O yüzden kendimden çok korkuyorum. Kimin ölecegını falan da göruyorum.2. Oğlumu da ruyamda gördüm. Bu bebeğimi de ruyamda gördüm. Erkek gene, ama küvezde.. O yüzden korkuyorum.. sabahtan beri dua okuyorum. Eşim de nolur sen rüya görme der hep. Hakkımızda hayırlısı

Kanama alanı bi çok kişide oluyo canım, dışarı çıkan bi kanama olmuyo ama içeride kanama görünüyo. Biraz dikkat etmen gerektiğini, çok hareket etmemen gerektiğini gösteriyo sanırım. Ayrıca ilişki de olmamalı bi süre. İçin rahat etmiyosa başka bi doktora daha görün ama kendine çok sorun etme bunu, dinlen sadece

Merhaba kızlar. İkili testi yaptırdım bugün. Şükür ense kalınlığı iyi. Tahlil verdim. Doktorumu da değiştirdim. Bu doktor da erkek dedi. Hatta bayağı emin çıkıntıyı falan gösterdi
Çok şükür canım iyi çıkmış her şeyin.
Cinsiyet olayı bu haftalarda ne kadar muamma ya, her seferinde her doktor başka bi şey söylüyo galiba

Cinsiyet olayı bu haftalarda ne kadar muamma ya, her seferinde her doktor başka bi şey söylüyo galiba
Aynen öyle canım. Doktorumu da değiştirmiştim. Birde başta cinsiyet söylemek istemedi bu zamanlar da yanılma olabiliyor dedi. İkinci çocuk olduğunu duyunca bide erkek diyince kız olsada üzülmezsiniz rahatça söyleyebilirim dedi

Artık bi daha ki kontrolüne kesinleşir canım cinsiyet. Yeter ki sağlıklı olsun

Allah bilir onu kuzum hemen öyle düşünme iyi düşün iyi olsun rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah,randevu aldım diyodun ne zaman gidiceksin doktora ?

O ne arkadas yaaa.. tufegin bi cocukta ne isi var?!? Anne baba ceza aldi mi acaba? Burda olsa o cocugu devlet alir bi daha da yuzunu gostermezdi ailesine.
Insan uzuluyor tabi boyle seyler duyunca. Her cocugu allah korusun.

Kizlar ikiliden ciktim bugün. Gayet tatlıs bi bebek olmus. Hareketli ama benim oglan kadar degildi. Sanirim bu az daha sakin olacak.
Ve yine tabii ki de cinsiyet hakkinda hic bir yorum yapmadilar....
Teorisi olanlar, sizce kizce mi bu yoksa bi tane daha pasa mi geliyor?

Eklentiler

• IMG_20190401_091010.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…