Kizlar ikiliden ciktim bugün. Gayet tatlıs bi bebek olmus. Hareketli ama benim oglan kadar degildi. Sanirim bu az daha sakin olacak.
Ve yine tabii ki de cinsiyet hakkinda hic bir yorum yapmadilar....
Teorisi olanlar, sizce kizce mi bu yoksa bi tane daha pasa mi geliyor?
Icine mi oyle dogdu?? Insallah sekercim. Valla bu daha sakin. Devin de ikili test 45 dk surmustu. Kadin ikidebir de olcum alamiyorum. Resimlerde hep oynuyo bu bebek diyip durmustu...
Bunda 15 dk da tik tik resimleri cekti ölçümleri aldi hemen yolladi beni ahahah
Icine mi oyle dogdu?? Insallah sekercim. Valla bu daha sakin. Devin de ikili test 45 dk surmustu. Kadin ikidebir de olcum alamiyorum. Resimlerde hep oynuyo bu bebek diyip durmustu...
Bunda 15 dk da tik tik resimleri cekti ölçümleri aldi hemen yolladi beni ahahah
Daha önce bende burdaydim ekim annesi olacaktım 11 haftalik olacaktı Ama allah nasip etmedi 6 haftada düştü ultrasyon kağıdını bile atamadim Allah büyük diyorum ama içim sizliyo Rabbim sizlerin evlatlar inizi size bağışlasın sağ salim kucağıniza da alın inşaallah Rabbim tekrardan banada nasip eder sağlıkla insaallahh
Dr çok hareketli diye ölçüm alamadı. Bir sn yerinde durmadı haftaya 2li yapalım dedi. Ben kararsızım dedim bence yapalım ama sen bilirsin dedi. Cinsiyetı bir yerinde duramasıgı ıcın soyleyemedi... 4 boyutlu yu actı allahım cok guzel gercı cırkındı tuzunu döndü ama yüzü erkek yuzu gıbı geldi. Elleri kolu kıpır kıpır.. Haftaya gene gıtcem 2 lıye karar verırsem
Daha önce bende burdaydim ekim annesi olacaktım 11 haftalik olacaktı Ama allah nasip etmedi 6 haftada düştü ultrasyon kağıdını bile atamadim Allah büyük diyorum ama içim sizliyo Rabbim sizlerin evlatlar inizi size bağışlasın sağ salim kucağıniza da alın inşaallah Rabbim tekrardan banada nasip eder sağlıkla insaallahh
Amin canım İnşallah İnşallah İnşallah.. ilk düşükmü bilmiyorum çünkü ilk düşükten sonra hiçbir teste gerek duymyolar çok normal gözüyle bakıyolar. Ama bence hiç beklemeden trambofılı ve kromozom testlerınızı yaptırın. Bendede 2 düşük vardı. Şuan iğne kullanıyorum. Rabbim ennnnkısa zamanda tekrar sağlıklı bi bebek nasib etsin sana İnşallah
Amin canım İnşallah İnşallah İnşallah.. ilk düşükmü bilmiyorum çünkü ilk düşükten sonra hiçbir teste gerek duymyolar çok normal gözüyle bakıyolar. Ama bence hiç beklemeden trambofılı ve kromozom testlerınızı yaptırın. Bendede 2 düşük vardı. Şuan iğne kullanıyorum. Rabbim ennnnkısa zamanda tekrar sağlıklı bi bebek nasib etsin sana İnşallah
Benim aslında son testte 2 buçuğa düşmüş ama tekrar yukselmesin diye gebelik boyu ilaca devam. Bebisler iyi olsun yeterki. Düzenli kontrol ve tahliller gebelikte çok önemli.
Doktorum bana hiç ilaç falan vermedi sadece 10 gün sonra gel, ultrasonu çeken aynı dra git yine çeksin dedi yarın başka dra gidicem. Ayrıca artık ultrasonda bebeğin resmini de vermiyor ben çık merak ediyorum oysaki
Canım haklısın da kahretsin ki benim rüyalar hep doğru çıkıyor. İlk cocuk tüp bebek onu ruyamda erkek oldugunu görmüştüm. Tuttu 5 haftalıkKen rüyamda okulda kanamam oldugunu gördüm. Tam kalpsesi aldıgı izin ertesi gunu okulda nasıl kanamam oldu. Yani tuttu. O yüzden kendimden çok korkuyorum. Kimin ölecegını falan da göruyorum.2. Oğlumu da ruyamda gördüm. Bu bebeğimi de ruyamda gördüm. Erkek gene, ama küvezde.. O yüzden korkuyorum.. sabahtan beri dua okuyorum. Eşim de nolur sen rüya görme der hep. Hakkımızda hayırlısı
Tsh ın kaç canım? Ben de hamile kalınca direkt o gün baktırmıştı 4.1 çıktı değerim ve hemen ilaca başladık 50mcg kullanıyodum, 1 ay sonrasında tekrar baktırdı 1.55 e düşmüştü. O yüzden yarım kullan dedi 25mcg kullanıyorum. Şimdi perşembe yine bakılcak ona göre devam edip etmiyceğim belli olucsk galiba
Dr çok hareketli diye ölçüm alamadı. Bir sn yerinde durmadı haftaya 2li yapalım dedi. Ben kararsızım dedim bence yapalım ama sen bilirsin dedi. Cinsiyetı bir yerinde duramasıgı ıcın soyleyemedi... 4 boyutlu yu actı allahım cok guzel gercı cırkındı tuzunu döndü ama yüzü erkek yuzu gıbı geldi. Elleri kolu kıpır kıpır.. Haftaya gene gıtcem 2 lıye karar verırsem
Ohhh çok şükür canım çok sevindim kıpır kıpır olsun daha iyi cinsiyetini sonrada öğreniriz önemli olan sağlıklı olması ,herkes oynuyo kolunu oynatıyo kıpır kıpır diyo benimki öylece duruyodu hiç hareketli göremedim aslında moralimde bozuluyo ama doktor iyi dediği için sesim çıkmıyo
Ohhh çok şükür canım çok sevindim kıpır kıpır olsun daha iyi cinsiyetini sonrada öğreniriz önemli olan sağlıklı olması ,herkes oynuyo kolunu oynatıyo kıpır kıpır diyo benimki öylece duruyodu hiç hareketli göremedim aslında moralimde bozuluyo ama doktor iyi dediği için sesim çıkmıyo
Canım benım ilk oğlumda yerinde durmazdı.dogunca cok yaramaz oldu. 2 yı de hareket ettıremezdı Dr.. Usg nin ucuyla vuru rdu hatta git tatlı ye gel derdi. Hep sabit cinsiyet goster ek ıcın hareket etmesi ıcın meyve suyu ıc gel demıstı. Benı son haftalara dogru hergun saglık ocagı na az mı goturttu hıc hareket etmezdi. Hakikaten de bebrklıgı de cocukluvuda sakin uykusu cok bir bebekti. Sevmek ıcın ben uyandırırım yeter kalk annem derdim. Bu cok fazla tekme atıyordu dönüyordu dr ilerleyen haftalarda cekecegın var dedi. Ayrıca karnım actı sabah kahvaltısını da cıkardım. 2 kg vermişim bır haftada
Canım benım ilk oğlumda yerinde durmazdı.dogunca cok yaramaz oldu. 2 yı de hareket ettıremezdı Dr.. Usg nin ucuyla vuru rdu hatta git tatlı ye gel derdi. Hep sabit cinsiyet goster ek ıcın hareket etmesi ıcın meyve suyu ıc gel demıstı. Benı son haftalara dogru hergun saglık ocagı na az mı goturttu hıc hareket etmezdi. Hakikaten de bebrklıgı de cocukluvuda sakin uykusu cok bir bebekti. Sevmek ıcın ben uyandırırım yeter kalk annem derdim. Bu cok fazla tekme atıyordu dönüyordu dr ilerleyen haftalarda cekecegın var dedi. Ayrıca karnım actı sabah kahvaltısını da cıkardım. 2 kg vermişim bır haftada
Bakalım benim bıdık nasıl olucak cinsiyetini göstermedi haftaya yine gidicem ozaman da şansa artık canım ikili test için sadece kan verdim ense kalınlığına zaten normal ultrason bakarken söyledi ben ikili testi biraz ayrıntılı uzun uğraş bişey sanıyodum ama öyle değilmiş sen neden kararsızsın?
ayrıca balık yagı verdi ben haftada 2 kez yerim dedim hayır o kadar balıktan yeteri miktarda alamasın dedi. Tamam dedim. Tüm kan degerlerıni tekrar istedi. Tiroıde sekere herseye tekrar bakalım birsey atlamayalım dedi. Haftaya folik asiti bırakıp balık yagına basıyoruz. Tahlıl sonucları A göre de vıtamıne baslar sanırım