- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Maşallah bıdıga. Drun usgsı cok güzel 4 boyutlu cinsiyet ıcın actı ama kerata durmadı ki. Bu dra coknguvenıyprum cunku yanılma payı olmuyormuş.. Ben Dr bey yorum yapın dedım ilk oğlum 20 haftaya kadar kız dediler nasıl yani deyıp guldü.. Bır cinsiyetı de bılemıyorlarsa yapmasınlar bu işi dedi valla riskli gebe uzmanı doctu dedım.. Ama bu de cok asırı hareketli oldugu ıcın boyunu bıle zor ölçtü resimler bıle net degıl hareketten.. Cinsiyetı sureklı dondugu ıcın göremedim ama haftaya da boyle olursa 2 lıyı zor ölçerız dedı. Ben nıye korkuyor ilk coukta 2 li test guzel cıktı Dr 3 lu ıstedı. Bizde yaptırdık yanlıs olçmüş sonuc down sendromlu olasılığı 50 de bir... Yani test ı yıneledık pek cok kez farklı yerlerde allahtan sonuc ıyı geldi. 2.cocukta yaptırmadım ama bunda yas 36 olunca esim illa yaptıralım dıyorBakalım benim bıdık nasıl olucak cinsiyetini göstermedi haftaya yine gidicem ozaman da şansa artık canım ikili test için sadece kan verdim ense kalınlığına zaten normal ultrason bakarken söyledi ben ikili testi biraz ayrıntılı uzun uğraş bişey sanıyodum ama öyle değilmiş sen neden kararsızsın?
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin canım benim ilk bebeğim olucak nasipse,zor oldu 4-5 yıldan sonra yüzüm güldü şimdi ne gerekiyosa doktor ne isterse herşeye tamam diyorum :) sende haklısın canım doktorların hepsinede güven olmuyo onlar küçük bi hata yaptıklarını düşünürken karşıdakine neler yaşattığının farkında bile olmuyolar zor yaa bu hamilelik doğum herşey zor rabbim yardımcımız olsun bu süreçteMaşallah bıdıga. Drun usgsı cok güzel 4 boyutlu cinsiyet ıcın actı ama kerata durmadı ki. Bu dra coknguvenıyprum cunku yanılma payı olmuyormuş.. Ben Dr bey yorum yapın dedım ilk oğlum 20 haftaya kadar kız dediler nasıl yani deyıp guldü.. Bır cinsiyetı de bılemıyorlarsa yapmasınlar bu işi dedi valla riskli gebe uzmanı doctu dedım.. Ama bu de cok asırı hareketli oldugu ıcın boyunu bıle zor ölçtü resimler bıle net degıl hareketten.. Cinsiyetı sureklı dondugu ıcın göremedim ama haftaya da boyle olursa 2 lıyı zor ölçerız dedı. Ben nıye korkuyor ilk coukta 2 li test guzel cıktı Dr 3 lu ıstedı. Bizde yaptırdık yanlıs olçmüş sonuc down sendromlu olasılığı 50 de bir... Yani test ı yıneledık pek cok kez farklı yerlerde allahtan sonuc ıyı geldi. 2.cocukta yaptırmadım ama bunda yas 36 olunca esim illa yaptıralım dıyor
Merhaba, moralinizi bozmayın hiç bence, burada okudukça etkileniyor insan ister istemez ama zannetmiyorum sıkıntı olduğunu, belki anlık durumlardır hareketli olduğu zamana denk gelmiş olabilir muayene, tesadüfen denk gelmemiş de olabilir. Ben ilk kalp atışını dinlettiklerinde 8+2 günlüktüm, o gün bayağı hareketliydi muayenede. Sonraki randevum 10+5’teydi, sabah kahvaltı yapamadan gitmiştim, onda hiç o kadar hareket yoktu mesela daha büyümüş olduğu haldeOhhh çok şükür canım çok sevindim kıpır kıpır olsun daha iyi cinsiyetini sonrada öğreniriz önemli olan sağlıklı olması ,herkes oynuyo kolunu oynatıyo kıpır kıpır diyo benimki öylece duruyodu hiç hareketli göremedim aslında moralimde bozuluyo ama doktor iyi dediği için sesim çıkmıyo
Biraz tombik bi bebek galiba:)Bu bebişede bir yorum : )) 13+4
Sanki yanakları var değil mi :)Biraz tombik bi bebek galiba:)
pek anlamasamda bana da öyle geldi şişko olacak heralde:)ne yiyorsun canım banada biraz tavsiye ver niğde bulantisindan herşeyden vazgeçtim benSanki yanakları var değil mi :)
Maşallah canım ne kadar güzel ikizler geliyo :) Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhabalar. Aslında Kasım’a denk geliyor ama ikiz olduğu için erken olacağını düşünüyorum doğumun. Ben de aranıza geldim6+2 yim kalp atışlarını duyduk şükür . Hayırlısı olsun hepimiz için
Canim 100 mcg icerken 3.99 cikmisTsh ın kaç canım? Ben de hamile kalınca direkt o gün baktırmıştı 4.1 çıktı değerim ve hemen ilaca başladık 50mcg kullanıyodum, 1 ay sonrasında tekrar baktırdı 1.55 e düşmüştü. O yüzden yarım kullan dedi 25mcg kullanıyorum. Şimdi perşembe yine bakılcak ona göre devam edip etmiyceğim belli olucsk galiba
Aminnn güzel düşün canım benim sen elinden geleni yap takdir Allahtan :)çok şükür canım inşallah hiç kimsede sıkıntı çıkmaz sağlıklı sıhhatli doğururuz inşallah
Benimde yasim 37 ikili test yerine NİPT testini yaptiracagim ben ileri yas gebeliğinde daha iyi sonuç veriyormusMaşallah bıdıga. Drun usgsı cok güzel 4 boyutlu cinsiyet ıcın actı ama kerata durmadı ki. Bu dra coknguvenıyprum cunku yanılma payı olmuyormuş.. Ben Dr bey yorum yapın dedım ilk oğlum 20 haftaya kadar kız dediler nasıl yani deyıp guldü.. Bır cinsiyetı de bılemıyorlarsa yapmasınlar bu işi dedi valla riskli gebe uzmanı doctu dedım.. Ama bu de cok asırı hareketli oldugu ıcın boyunu bıle zor ölçtü resimler bıle net degıl hareketten.. Cinsiyetı sureklı dondugu ıcın göremedim ama haftaya da boyle olursa 2 lıyı zor ölçerız dedı. Ben nıye korkuyor ilk coukta 2 li test guzel cıktı Dr 3 lu ıstedı. Bizde yaptırdık yanlıs olçmüş sonuc down sendromlu olasılığı 50 de bir... Yani test ı yıneledık pek cok kez farklı yerlerde allahtan sonuc ıyı geldi. 2.cocukta yaptırmadım ama bunda yas 36 olunca esim illa yaptıralım dıyor
Katılıyorum sana benim ilk hamileligimdede oglum ultrasonda hic hareketli olmazdi, bunda da oyle ilk ultrason 8+1 deydi öylece yatıyordu hiiic kımıldamadıMerhaba, moralinizi bozmayın hiç bence, burada okudukça etkileniyor insan ister istemez ama zannetmiyorum sıkıntı olduğunu, belki anlık durumlardır hareketli olduğu zamana denk gelmiş olabilir muayene, tesadüfen denk gelmemiş de olabilir. Ben ilk kalp atışını dinlettiklerinde 8+2 günlüktüm, o gün bayağı hareketliydi muayenede. Sonraki randevum 10+5’teydi, sabah kahvaltı yapamadan gitmiştim, onda hiç o kadar hareket yoktu mesela daha büyümüş olduğu halde
Katılıyorum sana benim ilk hamileligimdede oglum ultrasonda hic hareketli olmazdi, bunda da oyle ilk ultrason 8+1 deydi öylece yatıyordu hiiic kımıldamadı
Ama oglum masallah şu an yerinde durmuyor butun gun kosup zıplıyor
Oyy maşallah kuzuyaBenimde yasim 37 ikili test yerine NİPT testini yaptiracagim ben ileri yas gebeliğinde daha iyi sonuç veriyormus
Canim sen Türkiyedemiydin
Anladım canım. Evet ilk trimester 2.5 altı olmalı, bakalım bundan sonra süreç nasıl işliycek bizim içinCanim 100 mcg icerken 3.99 cikmis
150 yi iceli daha ölçüm yapilmadi 10 gun sonra yapilacak
İlk trimesterda 2.5 altinda, ikinci ve üçüncü trimesterda 3’ ün altinda istiyorlarmis
Ense kalınlığı iyi ama kan sonucum haftaya çıkıcak canım hayırlısı bebişim rabbime emanetAminnn güzel düşün canım benim sen elinden geleni yap takdir Allahtan :)
Yok canım moralimi bozmuyorum çok şükür bebeğin gayet iyi kalp atışlarıda güzel,sadece herkes diyoya şöyle hareketliydi böyle kıpır kıpırdı oynuyodu falan işte onlara biraz heveslendim benim kuzu ultrasonda normal duruyo oynamıyo ki :)Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin canım benim ilk bebeğim olucak nasipse,zor oldu 4-5 yıldan sonra yüzüm güldü şimdi ne gerekiyosa doktor ne isterse herşeye tamam diyorum :) sende haklısın canım doktorların hepsinede güven olmuyo onlar küçük bi hata yaptıklarını düşünürken karşıdakine neler yaşattığının farkında bile olmuyolar zor yaa bu hamilelik doğum herşey zor rabbim yardımcımız olsun bu süreçte
Canım ben de ilk hareketlerini gördüm dedim ama hareket dediğim bebek taklalar atmıyorduYok canım moralimi bozmuyorum çok şükür bebeğin gayet iyi kalp atışlarıda güzel,sadece herkes diyoya şöyle hareketliydi böyle kıpır kıpırdı oynuyodu falan işte onlara biraz heveslendim benim kuzu ultrasonda normal duruyo oynamıyo ki :)
Baştan beri korkuyla yaşayınca hep bişeyleri takar oldum sanırım canım yoksa doktor herşey yolunda dedi 13 haftalık olucaz neredeyse ablası hep ultrasonda bakarken seçemiyodum 12.haftada net gördüm miniği kıçını döndü bizeCanım ben de ilk hareketlerini gördüm dedim ama hareket dediğim bebek taklalar atmıyorduyerinde sabit duruyordu, bir iki kere kolu, bacağı oynadı minnoşun. Burda kızlar yazınca benim de aklıma daha farklı görüntüler geliyordu ama daha çok küçükler.
Bizimki de evliliğimizin 5. Yılında, 3.tüp bebek tedavisinde geldi. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz.Baştan beri korkuyla yaşayınca hep bişeyleri takar oldum sanırım canım yoksa doktor herşey yolunda dedi 13 haftalık olucaz neredeyse ablası hep ultrasonda bakarken seçemiyodum 12.haftada net gördüm miniği kıçını döndü bizeyoksa cinsiyetini öğrenicektik amann varsın çok hareketli olmasın sağlıklı olsun da bizimle olsun miniklerimiz canım
Benimde 4-5 yıl olmadı canım, 2 başarısız aşılamadan sonra tüp bebekle hamile kaldım ama gelişmedi kürtaj oldum,ikinci deneme bu çok şükür herşey yolunda ama işte yaşanılan şeyler hep bişeyler olucak korkusu yaratıyo elimizde olmadan bu zorluğuda senin benim gibi olanlar daha iyi anlıyo canım rabbim mutluluğumuzu daim eder inşallah sağlıkla tek çırpıda doğurup bıdıklarımızı kucağımıza alırız inşallah çok güzel anne olucaz çooookBizimki de evliliğimizin 5. Yılında, 3.tüp bebek tedavisinde geldi. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?