Bugün benim doktorum cinsiyet için tahminde bulunmaya çalıştı canım.baya bir uğraştı.ultrason aletini sallayıp yavruşumu uyandırdı.dedim hocam net değilse tahmini Bilgi istemiyorum.kesin olsun.kafa karışıklığını sevmiyorum. Tamam o zaman net görünce söylerim dedi
Daha önce bende burdaydim ekim annesi olacaktım 11 haftalik olacaktı Ama allah nasip etmedi 6 haftada düştü ultrasyon kağıdını bile atamadim Allah büyük diyorum ama içim sizliyo Rabbim sizlerin evlatlar inizi size bağışlasın sağ salim kucağıniza da alın inşaallah Rabbim tekrardan banada nasip eder sağlıkla insaallahh
Bugün benim doktorum cinsiyet için tahminde bulunmaya çalıştı canım.baya bir uğraştı.ultrason aletini sallayıp yavruşumu uyandırdı.dedim hocam net değilse tahmini Bilgi istemiyorum.kesin olsun.kafa karışıklığını sevmiyorum. Tamam o zaman net görünce söylerim dedi
Kordon var bacak arasında emin olamıyorum dedi.ben de tahmin almak istemedim.bir ay sonraya çağırdı zaten. Muhtemelen o zaman kesinleşmiş olacak canım. Sen de var mı Dr. Tahmini
Korkma canım yapmaz inşallah zaten multivitamin ne kadar bulantı yapabilir ki normalde bulantısı olanlar ondan sanıyolardır ama sanmam yani tesadüftür senin bulantın yoksa hiç korkma
Kordon var bacak arasında emin olamıyorum dedi.ben de tahmin almak istemedim.bir ay sonraya çağırdı zaten. Muhtemelen o zaman kesinleşmiş olacak canım. Sen de var mı Dr. Tahmini
Herkese merhaba 11. haftada kontrole gittim bebeğin etrafında olan kanama alanı azalmış dedi mevcut iğne ve ilacı kestim .Cinsiyetini söyledi büyük ihtimalle Erkek dedi
Herkese merhaba 11. haftada kontrole gittim bebeğin etrafında olan kanama alanı azalmış dedi mevcut iğne ve ilacı kestim .Cinsiyetini söyledi büyük ihtimalle Erkek dedi
Merhabalar. Aslında Kasım’a denk geliyor ama ikiz olduğu için erken olacağını düşünüyorum doğumun. Ben de aranıza geldim 6+2 yim kalp atışlarını duyduk şükür . Hayırlısı olsun hepimiz için
benimde ilk sezeryan olunca ikincisi Eylül sonu doğacak ama Kasım annelerini de takip etmende yarar var testlerin tahlillerin hep onlarla aynı dönemde olacak .
dr özellikle sabah aç karna gibi bir ilaç vermedi ise ( yakında kan ilacı verecekler onu uyanır uyanmaz aç karna içmek gerekiyor ) bulantı yada iştah açmasını engellemek için gece yatmadan içmeyi deneyin kızlar .gündüz kadar etkilemez sizi.