2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok şükür canım iyi çıkmış her şeyin.
Cinsiyet olayı bu haftalarda ne kadar muamma ya, her seferinde her doktor başka bi şey söylüyo galiba
Bugün benim doktorum cinsiyet için tahminde bulunmaya çalıştı canım.baya bir uğraştı.ultrason aletini sallayıp yavruşumu uyandırdı.dedim hocam net değilse tahmini Bilgi istemiyorum.kesin olsun.kafa karışıklığını sevmiyorum. Tamam o zaman net görünce söylerim dedi

Doktor bana da bugün decavit yazdı folik asit devam dedi ben bırakmıştım içmiyordun 3 gündür
Mide mi bulandırıyor ya korkutmayın

Çok üzüldüm canım.rabbim kısa sürede sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Demek bi şeyler görmüş ama emin olamamış canım inşallah bi dahakine emin olur ve söyler :)

Kordon var bacak arasında emin olamıyorum dedi.ben de tahmin almak istemedim.bir ay sonraya çağırdı zaten. Muhtemelen o zaman kesinleşmiş olacak canım. Sen de var mı Dr. Tahmini
Ben perşembe günü gidicem canım. Bakalım belki o zaman bi tahminde bulunur doktor :)

Herkese merhaba 11. haftada kontrole gittim bebeğin etrafında olan kanama alanı azalmış dedi mevcut iğne ve ilacı kestim .Cinsiyetini söyledi büyük ihtimalle Erkek dedi
Merhaba canım gözün aydın kanama gibi bi problemin nerdeyse kalmamış çok şükür.
Ayrıca cinsiyetiniz de hayırlı olsun, sağlıkla gelsin oğluşun

Günaydın

benimde ilk sezeryan olunca ikincisi Eylül sonu doğacak ama Kasım annelerini de takip etmende yarar var testlerin tahlillerin hep onlarla aynı dönemde olacak .

Bana 9. Haftada daha içme folik asit demişti. Sonra vitamin verdi. Decavit , ama onu da her gün içemiyorum. Çok midemi bulandırıyor

dr özellikle sabah aç karna gibi bir ilaç vermedi ise ( yakında kan ilacı verecekler onu uyanır uyanmaz aç karna içmek gerekiyor ) bulantı yada iştah açmasını engellemek için gece yatmadan içmeyi deneyin kızlar .gündüz kadar etkilemez sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…