Korkma canım yapmaz inşallah zaten multivitamin ne kadar bulantı yapabilir ki normalde bulantısı olanlar ondan sanıyolardır ama sanmam yani tesadüftür senin bulantın yoksa hiç korkma
Yok canım azalmadı Bile günlük serum alıyorum ilaçlı ona ragmen 3 4 kere kusuyorum.son adete göre 11+6 dayız. Ama geç döllenme den az geriydi yakalamaya başladı. 15 güne geçer diye umut ediyorum
Yok canım azalmadı Bile günlük serum alıyorum ilaçlı ona ragmen 3 4 kere kusuyorum.son adete göre 11+6 dayız. Ama geç döllenme den az geriydi yakalamaya başladı. 15 güne geçer diye umut ediyorum
Ben dün doktor kontrlundeydim doktorum en son b vitamini yazmıştı 8 haftada omu içiyordum o zamanlar yemekte yiyemiyordum şimdi dün kontrolde beni bildiği için hiç bir şey yazmadı besinlerden almaya calısıyorum hamilemiyiz hastamıyız bu kadar ilaç yükleniyor herkesin kendi fikri saygım var ben Allah izin verirse ilaçsız bitircem
Sürdürülebilir evlilik adında blog ve youtube kanalı olan birini keşfetmiştim 1 sene önce onun kadar olamam ama çok sağlıklı bir bebeği var kendiside öyle hiç bir takviye almadan istanbuldan köye yerleşen genç bir çift vaktiniz olursa izleyin
Baştan beri korkuyla yaşayınca hep bişeyleri takar oldum sanırım canım yoksa doktor herşey yolunda dedi 13 haftalık olucaz neredeyse ablası hep ultrasonda bakarken seçemiyodum 12.haftada net gördüm miniği kıçını döndü bize yoksa cinsiyetini öğrenicektik amann varsın çok hareketli olsun sağlıklı olsun da bizimle olsun miniklerimiz canım
Hareket tamamen bebegın o anki durumuna baglı. Benım 2.ci o kadar tembeldi ki hıc kılını kıpırdatmazdı ama maşallah sağlıklı doğdu. Benim ki sanırım açlıktan harekwtlıydı ve 4 boyutlu yu acınca uyarıldı daha da hareketlendi. Cunku benım oğluşları da ilk kez göturduk. Dr amca kardeşimiz erkek mı kız mı deyince.,dr cok uğrastı görmek ıcın... Dra erkek olsun pijamaskelıler olacağız dediler.
Kizlar ikiliden ciktim bugün. Gayet tatlıs bi bebek olmus. Hareketli ama benim oglan kadar degildi. Sanirim bu az daha sakin olacak.
Ve yine tabii ki de cinsiyet hakkinda hic bir yorum yapmadilar....
Teorisi olanlar, sizce kizce mi bu yoksa bi tane daha pasa mi geliyor?
Şimdi doktor kontrolünden çıktık. 12+3 ikili test güzel geçti ense kalınlığı gayet güzel dedi, kan verdim bir hafta sonra çıkacakmış sonuç. Cinsiyet için de bir şey diyemedi çok hareket etmiyordu zaten :) bacak arasına baktık ama bir şey görülmüyor bence kız dedim hiç belli olmaz dedi. :)
Decavit midemi bulandırıyor dedim bana momvital dha yazdı. Folikasiti baya erken bıraktık dedim zaten vitaminler içinde folik asit de var çok kullanma taraftarı değilim dedi. Bide şu geçmek bilmeyen hazımsızlığı söyledim gaz oluyor diye,onun için de gutfeel toz yazdı. Bakalım işe yarayacak m.
Hareket tamamen bebegın o anki durumuna baglı. Benım 2.ci o kadar tembeldi ki hıc kılını kıpırdatmazdı ama maşallah sağlıklı doğdu. Benim ki sanırım açlıktan harekwtlıydı ve 4 boyutlu yu acınca uyarıldı daha da hareketlendi. Cunku benım oğluşları da ilk kez göturduk. Dr amca kardeşimiz erkek mı kız mı deyince.,dr cok uğrastı görmek ıcın... Dra erkek olsun pijamaskelıler olacağız dediler.
Bence erkek canım çünkü kese fasülye gibi. Bir de yüzü sanki erkek siması gibi geldi
[/QUOTE]
Kese fasulye gibi olunca erkek mi oluyormus? Peki ne gibi olursa kiz oluyor? Oval seklinde olursa mi?
Merhaba Sevgili Ekim Anneleri
Herkese rahat ve sorunsuz hamilelikler diliyorum
11+1iz şuanda Haftaya ikili test yaptırmadan fetal dna yaptırmak istiyorum. Fakat çok nifty mi prena mı? Karar veremedim tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Merhaba Sevgili Ekim Anneleri
Herkese rahat ve sorunsuz hamilelikler diliyorum
11+1iz şuanda Haftaya ikili test yaptırmadan fetal dna yaptırmak istiyorum. Fakat çok nifty mi prena mı? Karar veremedim tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Merhaba, büyük ihtimal ben de c.tesi ikili yaptırmadan fetal dna testi yaptıracağım, benim doktorumun yönlendirdiği testin ismi tranquility olarak geçiyor, İsviçre’ye gönderilecek numune ile yapılıyor. Sonuç gelince de paylaşırım daha detaylı. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Mmiraclemiracle
cim bu senin kese sekli teorisine gore kiz mi kaliyo erkek mi? Bana fasulyeden daha cok oval gibi geldi ama bu benim oglanin usg si. Yanlis anlama hayatim maksatim bilgi almak.
Ay 14 nisan da ogrenecegiz halbuki cinsiyerini. Neyin telasiysa bu ahahah
Merhaba, büyük ihtimal ben de c.tesi ikili yaptırmadan fetal dna testi yaptıracağım, benim doktorumun yönlendirdiği testin ismi tranquility olarak geçiyor, İsviçre’ye gönderilecek numune ile yapılıyor. Sonuç gelince de paylaşırım daha detaylı. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.