2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba kızlar nasılsınız bir süredir takip edemiyordum bir sorum olacak ikili test için aç olmaya gerek var mı

Reactions: H E

devlette mi çektirecektiniz öyle hatırladım sanki .
bu arada ölçüm için gözünüz aydın sonuna kadar hep sağlıklı olsunlar inşallah .

Kese fasulye gibi olunca erkek mi oluyormus? Peki ne gibi olursa kiz oluyor? Oval seklinde olursa mi?
[/QUOTE]
Yuvarlak ya da oval seklinde kız ama ben artık inanmıyorum o esnada ki cekımdekı sekle göre degısıyor. Probu tuttugu yöne göre ya oval oluyor ya fasulye

Ayy hadi bakalım canım.belki senin doktor kesin söyler.aslında benim de cinsiyet merakım yok. Sadece bebişime seslenirken oğlum kızım diyesim var.
Benim de cinsiyet merakım yok yeter ki sağlıklı olsun ama dediğin gibi insan kızı mı olacak oğlu mu olacak bilmek istiyo canım

Fasulye ise erkek. Cunku benım 2 oğlum var hep keseler fasulye gibiydi. Yuvarlak ve oval kız bunu da ıkı kızı olan arkadasım kese resimlerini gosterdı yuvarlaktı.bu dersim oval gıbı geldi ama bilemedim. Yuzuk test ı yap cnm. Sırt ustu yat. Eşin ipe alyans baglasın. Karnında ileri geri hareket ediyorsa erkek, sağa sola ıse kız.. Biz 2 oğlan da yaptık erkek cıktı bunda da yaptı eşim gene erkek cıktı. Haftaya cinsiyetı soylucek Dr. O zaman bellı olacak

Merhaba kızlar nasılsınız bir süredir takip edemiyordum bir sorum olacak ikili test için aç olmaya gerek var mı
ben geçen hafta yaptırmıştım. aç tok farketmiyor ama bana çikolata ye öyle git demişlerdi bebiş içerde hareket ediyormuş çikolata yiyince

Kızlar yüzümde minik minik deri altı kızarıklıklar var göz yanlarında yüzünün sağ ve sol tarafında neden oluyor ne yapabilirim
değişen hormonlardan kaynaklanıyormuş doğuma kadar hafifleyip artabilirmiş. bende de oluştu bi kaç gün sonra azaldı sonra yine çıktı :) kafasına göre takılıyor.

Yok be ya yuzuk testinin hic bir bilimsel yani yok. Bu kesenin sekli, bebegin nubu, hangi yana bağlı olduğu falan filan bile yine kesin göstermiyor da hadi onların az da olsa bi arkasında arastirma oluyor. Bi istatistiğe dayaniyor.

Ben bilimsel yanı var demedim ki, ıkı cocugumda da Yuzukte denedik erkek çıktı. Doğru cıktı. Pek cok arkafasa da denedik hep dogru cıktı.. Zaten bilimsellıkten ziyade arkadasın merakı gitsin diye tecrübelerimi paylaştım. 3. De haftaya belli olacak o zaman yüzük tecrübeyle sabitlenecek tabiki ınsallah yanılırız ve kız olur..

Kizl
ar ben saglk ocagnda yaptrmistm 3.5 cikmisti devlette yaptrdm simdi 2.14 cikmis cok sasrdm

Benim de cinsiyet merakım yok yeter ki sağlıklı olsun ama dediğin gibi insan kızı mı olacak oğlu mu olacak bilmek istiyo canım
Demi severken oğlum ya da kızım demek istiyor benim de muallakta şu an
[/QUOTE]
Evet işte ona göre isim kararlaştırırız öyle severiz :)

devlette mi çektirecektiniz öyle hatırladım sanki .
bu arada ölçüm için gözünüz aydın sonuna kadar hep sağlıklı olsunlar inşallah .

Kendi doktoruma gittim özelde yaptırdım. Zaten çok da zahmetli bir şey değilmiş. Asıl önemli olan detaylı ultrason Allah inşallah onda da güzel haberler almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…