Yaa baktım herkesin profili bebeler dolmuş bende kıskandım koydum :))) adını güneş koyduk ama bariz kara kızım oldu benim :)) o kadar çok saçı var ki bebeğimin toka takıp taranacak kadar var simsiyah
Çok şükür kızım çok güzel uyudu. Keşke hep böyle olsa
Kızlar saçları dökülüyor ya. Gözüne kılı girmiş. Rahatsız olmuyor belli ki. Ben rahatsız oldum, iyi mi? Nasıl çıkar bu gözünden
Aynı benimde öyle oldu, kapamıyor silikon uç olmadan memeyi kapsa da uzun bir emme olmuyor kaçıyor ağzından sonra çok kızıyor bizimki bi daha kapamıyor memeyi gece falan zor oluyor kalk yıka kurula kabına koy Of bazen çok üşeniyorum
Ben de artık çok üşeniyorum yaa bi de pompayla sağıyordum onu da temizle et. Şimdi onu bırakmaya calisiyorum 2 gundur. Silikonu da biraksam rahat edicem
Yaa baktım herkesin profili bebeler dolmuş bende kıskandım koydum :))) adını güneş koyduk ama bariz kara kızım oldu benim :)) o kadar çok saçı var ki bebeğimin toka takıp taranacak kadar var simsiyah
çok nadir 1saat kuzum normalde yarım saat fln gece uyandıgında da 15dk fln anca ama huyu bu glb yatmadan yaklasık 1saat emiyor dala dala. onsan sanrm gece de uuzun uyuyor. artık memeden kendını cskmeye basladı doyunca anlıyor tekrar verınce kafasını sagsola çeviriyor sizde de boyle mı okudum bebegın doyma sınyallerı de oyleymıs
çok nadir 1saat kuzum normalde yarım saat fln gece uyandıgında da 15dk fln anca ama huyu bu glb yatmadan yaklasık 1saat emiyor dala dala. onsan sanrm gece de uuzun uyuyor. artık memeden kendını cskmeye basladı doyunca anlıyor tekrar verınce kafasını sagsola çeviriyor sizde de boyle mı okudum bebegın doyma sınyallerı de oyleymıs
Evet canım bende kendi memeyi bıraksın diye bekliyorum bırakınca yeniden vermek istediğimde kafasını çeviriyor istemiyor ben de zorlamıyorum zAten aman kusmasın diye :)
biz kaldık bikaç kez yaaa ama benım sanırım yaram var can yakıcı oluyor yanı scıyan bısey var sanırımvajina girişinde daha once de olmustu fitil vermıstı dr.um gecmezse gıdecegım. şimdiden basladı 2.hamıle kalma korkusu da işin kötusu adet olmazsak hepten kafada soru ısaretyle dolanıcaz:) SSevimlipanduf
Evet canım bende kendi memeyi bıraksın diye bekliyorum bırakınca yeniden vermek istediğimde kafasını çeviriyor istemiyor ben de zorlamıyorum zAten aman kusmasın diye :)
Aynen. Soyle cikayim diyorum. Yada bi aksam yemegine gitsek cok ozledim. Bebegin korkusundan onla cikamiyoruz ki. Baslicak aglamasi tutcak diye.. bizde 26gunluguz bugun daha
biz kaldık bikaç kez yaaa ama benım sanırım yaram var can yakıcı oluyor yanı scıyan bısey var sanırımvajina girişinde daha once de olmustu fitil vermıstı dr.um gecmezse gıdecegım. şimdiden basladı 2.hamıle kalma korkusu da işin kötusu adet olmazsak hepten kafada soru ısaretyle dolanıcaz:) SSevimlipanduf
Kuzuu bizde bi deneyelim dedik ama olmadı biz bi de hamileyken de yapmıyorduk uzun zaman olunca başa dönmüş olduk ayy sorma o hamile kalma korkusunu allahım olmayanlara versin ama bize sonra 5-10 yıl sonra hatta :)))
Senin daha sicakmis. 25 26 derece oluyor bizim oda...yikanirken ekstra elektrikli yakiyoruz 28 e cikariyoruz..
Bana da dr. Basini usutmesin sapka takin dedi.burnu tikanirmis..aslinda tikaniyo bazen.ama sapkayida kafasinda tutmuyor dusuyor surekli..bazisi dar bazisi bol.ortssini bulamadim :)
Kız hele benim kız zamanını bekleseymiş örgü yapıp çıkacakmış saçlarını diyorum :))) hastaneye falan gidiyoruz Ya da bi kaç kez dışarı çıktık avm ye gittik hemen saçlar dikkat çekiyor aa bebeğin saçlarına bak falan diyorlar bi bebek için fazla saçlı :))