2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
O kendi çıkar canım müdahaleye gerek yok bizimde saçları dökülüyor kel oldu oğlum

Ben de artık çok üşeniyorum yaa bi de pompayla sağıyordum onu da temizle et. Şimdi onu bırakmaya calisiyorum 2 gundur. Silikonu da biraksam rahat edicem

Yaa baktım herkesin profili bebeler dolmuş bende kıskandım koydum :))) adını güneş koyduk ama bariz kara kızım oldu benim :)) o kadar çok saçı var ki bebeğimin toka takıp taranacak kadar var simsiyah
Ya bende saci icin sordum canim..masallah masallah..)

Ayy yok ben eşimle yalnız kalmak istemiyorum :)) kız 1 saat nasıl emiyor Ya şaşırıyorum ben benimki 15 dk maksimum:))
çok nadir 1saat kuzum normalde yarım saat fln gece uyandıgında da 15dk fln anca ama huyu bu glb yatmadan yaklasık 1saat emiyor dala dala. onsan sanrm gece de uuzun uyuyor. artık memeden kendını cskmeye basladı doyunca anlıyor tekrar verınce kafasını sagsola çeviriyor sizde de boyle mı okudum bebegın doyma sınyallerı de oyleymıs

Evet canım bende kendi memeyi bıraksın diye bekliyorum bırakınca yeniden vermek istediğimde kafasını çeviriyor istemiyor ben de zorlamıyorum zAten aman kusmasın diye :)

biz kaldık bikaç kez yaaa ama benım sanırım yaram var can yakıcı oluyor yanı scıyan bısey var sanırımvajina girişinde daha once de olmustu fitil vermıstı dr.um gecmezse gıdecegım. şimdiden basladı 2.hamıle kalma korkusu da işin kötusu adet olmazsak hepten kafada soru ısaretyle dolanıcaz:) S Sevimlipanduf

Evet canım bende kendi memeyi bıraksın diye bekliyorum bırakınca yeniden vermek istediğimde kafasını çeviriyor istemiyor ben de zorlamıyorum zAten aman kusmasın diye :)
kızzz bu ne bu nasıl birşey yerimm❤ o saçllar ne yaa fönlü cıkmıs ıcerden ben de benim kızın saço cok dıyorum bır de hahahah:)

Aynen. Soyle cikayim diyorum. Yada bi aksam yemegine gitsek cok ozledim. Bebegin korkusundan onla cikamiyoruz ki. Baslicak aglamasi tutcak diye.. bizde 26gunluguz bugun daha

Kuzum aksam gayatta biyere gidilmez bizimki gunduz yine uyuyor bikere gittik yemk yedik alsvers yaptik geldik aksam gozum yemiyor gitmeye

Kuzuu bizde bi deneyelim dedik ama olmadı biz bi de hamileyken de yapmıyorduk uzun zaman olunca başa dönmüş olduk ayy sorma o hamile kalma korkusunu allahım olmayanlara versin ama bize sonra 5-10 yıl sonra hatta :)))

Surekli oynatiyorlar ya kafati durmuyor bizimde oyle Durmuyor tam olanlar cok ama nafile kiprasirken ya gozunu kapatip ciglik atiyor yada cikartiyor

kızzz bu ne bu nasıl birşey yerimm❤ o saçllar ne yaa fönlü cıkmıs ıcerden ben de benim kızın saço cok dıyorum bır de hahahah:)
Kız hele benim kız zamanını bekleseymiş örgü yapıp çıkacakmış saçlarını diyorum :))) hastaneye falan gidiyoruz Ya da bi kaç kez dışarı çıktık avm ye gittik hemen saçlar dikkat çekiyor aa bebeğin saçlarına bak falan diyorlar bi bebek için fazla saçlı :))

Bizimde dokuluyo demek seyreklesti gbi geldi bana dun :) kasi kirpigi zaten yok..sari diye gorunmuyo hic.
Kızımın simsiyahtı döküldü sarı çıkmıştı oğlum hangi renk olack merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…