2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ek tetkik birşey gereklimi acaba kendi Dr umla pazartesi görüşcem inşallah sıkıntı çıkmaZ
Canım gönlünü ferah tut cok karşılaşılan tek başına bi anlam ifade etmeyen bir durum. Bir cok hamilelikte görülüyor ama doğuma kadar kayboluyor inşallah bidahaki kontrolünde gitmiş olur.

Ek tetkik birşey gereklimi acaba kendi Dr umla pazartesi görüşcem inşallah sıkıntı çıkmaZ
Sindi yapılması gerrken bısey yok.. dogumdan sonra cocuk kardıyolojısıne randrvu alıp gostermrnız gerekıyor tabı bı patlaklık için fegıl sadce delık var mı yok mu vs..

Sindi yapılması gerrken bısey yok.. dogumdan sonra cocuk kardıyolojısıne randrvu alıp gostermrnız gerekıyor tabı bı patlaklık için fegıl sadce delık var mı yok mu vs..
Ayrıtılıyı yapan Prof Dr du kalp işlevi ile ilgili hiçbir sorun görmedi delik vs de yok dedi tek başına anlam ifade etmez zaten dedi ama insan yinede endişeleniyor teşekkür ederim inşallah ilerleyen haftalarda kaybolmuş olur

Anlatmak ıstedıgım hıcbırseyı olmasa bıle InsaAllah olmaz dogumdan sonra her bebegın kardıyolojıye goturulmesı :)

Kızım doğduğundan itibaren mustela kullanıyoruz 3 yaşına geldi hiçbir sorun yaşamadım mustela almasam sebamed alırdım o da iyi bir marka

Canım bende bakıyorum indirim falan yakalamaya çalışıyorum ama marka olarak kafamda oturttum
Pişik kremi sudocrem alacağım
Şampuan ve bebe yağını mustela alacağım

Canım bende bakıyorum indirim falan yakalamaya çalışıyorum ama marka olarak kafamda oturttum
Pişik kremi sudocrem alacağım
Şampuan ve bebe yağını mustela alacağım

Joker fiyatlarda pahalıymış canım onu farkettim. Indirimli fiyatlar bile ebebekten pahalı.
Yeni doğum yapan bi arkadaşım da sudocrem kullanıyo, tavsiye etti çok memnunmuş

Canım Allah korusun başka bir problem daha olsa sorun olabiliyormuş ama tek başına bişey ifade etmez deniyor,bizde de kist çıktı insan korkuyor tabi Allaha emanetler bize de doktor diger hersey normal endişe etmeyin diyor ama kafamıza takılıyor yine de seni anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…