2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar biliyorsunuz ben ikiliyi devlette yaptırdım kuzenim memur olduğu için.
Artık takipli hasta dışına çıkmadıklarını yetişemediklerini söylemişti doktorun asistanı.
Detaylı ultrason içinde keza Bi tanıdığıma ayarlamaya çalıştık Malesef olumsuz yanıt aldık. Eskisi gibi değil devlet hastanesi. Bakmak zorunda diye bişey yok vermiyorlar randevu takipli hasta değilsen

Bende anneme anne sanki her an çıkacakmış gibi oluyor dediğimde annem gülüp dedi ki onu çıkarabilmek icin o kadar ugrasacaksin ki keşke öyle hemen çıkıverse:))) yani merak etme canım. Hapsurdukca kacirman çok normal. Zaman zaman hepimizde oluyor. Benim epeydir olmuyor gerçi ama 15 dk ya bir tuvalete gittiğim için muhtemelen. Asla tutmuyorum :)

Aynen öyle. Biz de denedik de öyle laga luga yaptılar . 12. Haftaya kadar bı giriş olması lazımmış bir kere de olsa kontrole gitmem lazımmış. Açılmış dosya olması lazımmış. Falan filan Inter Milan. Bı de zaten Allah devlet hastanesi doktorlarına muhtaç etmesin köpek gibiler. Çok hasta olduğum o gebeliğin başında gösterir misiniz diye yalvardım da göstermedi acildeki pislik. Monitörü döndürecek sadece onu bile yapmadı. Fotoğrafı masadan alıp bakmaya niyetlendim hemen yangından mal kaçırır gibi ben uzanırken önümden aldı.

Ayrıntılı ultrason için ne kadar ödediniz? Özelde
Ben normalde devlete gidiyorum. Ama ayrıntılı yok o yüzden burdaki özelde 95 TL canım

Ben de tedirgin oldum canım teşekkür ederim içim rahatladı

Bende Bi bkere kanamam olduğunda özelde doktorun gelmesine 1.30 saat olduğu için koştur koştur gittiğimde göstermedi ve vajinal bakmak istedi oda doluyken hayır karından bakın dedim.
İkiliye girdiğimdeds doktor sözde kadındı ve daha 30 yaşında ya vardı ya yoktu ona rağmen 7 8 dakika bakındı 2 kere iyi mi dedim aptal tepki vermeyince aşırı korktum yaşıyo dedi bana beyinsiz durdum duramadım doktor değil sanırım insan olmak önemli ödümü kopardın neden söylemiyorsun iyi diye dedim sinirlendiğimi anladı ve ultrason görüntüsünü sorgusuz sualsiz verdi
Gerçekten Allah herkese imkan versin de herkes özele gitsin canım çok haklısın

Sgk yok mu cok yaaaa

Igneniz proluton depot mu acaba ? Sizin sorununuz neydi acaba? Bende yaklaşık her hafta gidiyorum doktora:/

Amniyotik sıvı için pedler satılıyormuş, emin olmak için deneyebilirsiniz

Igneniz proluton depot mu acaba ? Sizin sorununuz neydi acaba? Bende yaklaşık her hafta gidiyorum doktora:/
Prolutex. Kutuda 7 tane var günde 2 tane vuruluyorum. Geçen sene birden rahim ağzı açıldı 26 haftalık erken doğum yaptım. Şimdide 16. Haftadan beri kasıklarım sertlik ve kasık ağrım var.

Kizlar Istanbul da devlet hastanesinde detayli yaptiran varsa bana yol gosterebilir mi? Ilk haftalarda devlette 2-3 kez kontrol oldum.tahliller icinde gittim.Nasil bir yol izlemem lazim? Varsa iyi bi hastane yazarsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…