2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Istemiyor ama en sagliklisi koltuk altı ates olcerler.... kızıl otesi olanlar saglikli sonuc vermio

Gidebilirsin kabul ediyolar canım sorun yapmıyolar

Hem neden kabul etmesinlerki

Niye o kadar cik tutuyor muayne ucreti bir de ne ignesi

Beni geçen gebeliğimde perinatolog azarlamıştı canım, doğumu burdamı yapacaksın, tüp bebek tedavini olduğun yere neden gitmiyorsun diye asabi asabi azarlamıştı. Yazık bende neye uğradığımı şaşırdım param yom demiştim, eşimede sen çık dışarı diye azarladı. Sanki parası olmayan adamın bebeğini görmek hakkı değil.

Gidebilirsin kabul ediyolar canım sorun yapmıyolar

Hem neden kabul etmesinlerki

Niye o kadar cik tutuyor muayne ucreti bir de ne ignesi

Benim muayene olduğum hastane 10günde 1 360tl alıyor, benimde sorunlu olduğu için sık sık gidiyorum doktora. Riskli gebe olduğum içinde hergün 2 adet iğnem var progesteron içinde 7 tane var kutusu 168tl anca 3,5 gün yetiyor. Enjektörü fitili derken yaklaşık 2000tutuyor.

Kizlar ikili tarama testi sonucum doktor bakmadi henüz.Anlayanlar yorum yapabilirmi lütfen çok merak ediyorum yaştan dolayi 36 yasindayim sizce bu sonuca göre amniyosentez istermi doktr
Gayet iyi gözün aydın

Yahu devlette hiçmi detaylı ultrasona giren yok?
Ben varım haydi sor sor

Öncelikle Allah kolaylık versin. Maddi olarak çok zor, maalesef artık sağlık da ticari bir obje oldu devlet mecbur bakacak, randevu al bari hemen de süren geçmesin, çünkü ayrıntılı usg ye ayrıca randevu veriliyor. Bir sıkıntı olursa sağlık bakanlığı şikayet hattını ara sana hemen dönüş sağlıyorlar.

Cok tesekkrler canim.ama kargosu ve burda gumrukle epey tutar sanirim.

Aslında evden eve ulaşım yapan firmalar var. Burdan ev eşyanı alıp ordaki eve götürüyor. Kilo ile ücretlendiriyor ama. Çektiğin zahmete değecek bi fark oluşmayacaktır.
Seyahat eden birini bulup onun eşliğinde yollamak en mantıklısı ama yine havalesi bileti derken yakınlaşır rakam

Bende martta girecegim 12martta canım .ama girmiş arkadaslara bi kac soru soracagım yazan olmadı
Aslında haziran ya da mayıs anneler geubuna bi göz atsan..
Belki haftaları çoktan geldiği için orda devlette detaylıya girenler olmuştur. Aklındaki sorunun cevabı konuşulmuş bile olabilir o gruplarda..

Ne saçma.. Allah sabır versin valla karaktersiz insana tahammül etmek çok zor. Hele ki hamileyken.. Ne terbiyesizlik azarlamak ne kimin haddine.. Sinirlenmiiiiceeeem ohmm ohmm..

:) tamamdır .nekadar sürüyo? Fotograf veriyormu? Ki sanmıyorum yüzüne kadar detaylı bakıp bizede gösteriyor mu?detaylısonrası birdaha nezaman cagırıyor?

Hiç aklıma gelmemişti tesekkur ederim

:) tamamdır .nekadar sürüyo? Fotograf veriyormu? Ki sanmıyorum yüzüne kadar detaylı bakıp bizede gösteriyor mu?detaylısonrası birdaha nezaman cagırıyor?
30 dakika kadar sürdü. Evet parmakları, yüzü, iç organları, beyni vs her yerine bakıyor. Ben de monitörde izledim. Fotoğraf vermedi. 1 ay sonraya çağırdı.
Bu doktorum fotoğraf vermedi ama kızımda da devlette takipteyim, kızımın var detaylı usg fotosu.

Anladım tesekkür ederim. Muayenelerde genelde ekran ı göremıyoruz sadece doktor görüyor ama ayrıntılıda ayrı bir ekranı olan yerde mi bakıyor?

Başın sağolsun canım dilerim son acin olur. Haklısın canım ben bunu net bir şekilde anladim. Hic bisey bebeğimden değerli değil

Anladım tesekkür ederim. Muayenelerde genelde ekran ı göremıyoruz sadece doktor görüyor ama ayrıntılıda ayrı bir ekranı olan yerde mi bakıyor?
Normalde muayenelerde de anneye özel başka bir ekran oluyor, şimdiye kadar kaç tane hastaneye gittiysem, ayrintilida aynı şekilde.

hmmm ben 182yı sabah erken saatlerde arayarak randevu alıyorum genelde yoksa dediğin gibi hemen doluyo .mhrs den alınamıyor zaten
Canim hangi hastane, mhrs den neden alınmıyor ki, arayinca daha mı cabuk oluyor bilmedigim icin soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…