Istemiyor ama en sagliklisi koltuk altı ates olcerler.... kızıl otesi olanlar saglikli sonuc vermioBebefona gerek duymamıştım ben oğlumda hiç almadım bunda da almayı düşünmüyorum ona bisey diyemeyeceğim ama ateş ölçer kesinlikle kızılötesi olmalı çünkü çocuk o hasta haliyle vücudunun orasına burasına bisey sokup bekleyebilecek durumda olmuyor...
Gidebilirsin kabul ediyolar canım sorun yapmıyolarDevlet hastaneleri 12. Haftadan sonra polikliniğe gebe kabul ediyorlar mı yoksa sen zaten baştan bize basvurmayıp deyip seni sallıyorlarmı? Özele ayda 1000küsür veriyorum iğnelerimde 2000 civarı bari daha az özele giderim aynı şeye bakıyor zaten
Cok tesekkrler canim.ama kargosu ve burda gumrukle epey tutar sanirim.Link vermek serbest mi bilmiyorum ama :)
https://www.welcomemrbaby.com/trilo...CVECLQwNtF5pAeBGBO6UGyBIE62hlomoaAp0tEALw_wcB
Welcome mr baby diye bi Uk sitesi
Niye o kadar cik tutuyor muayne ucreti bir de ne ignesiDevlet hastaneleri 12. Haftadan sonra polikliniğe gebe kabul ediyorlar mı yoksa sen zaten baştan bize basvurmayıp deyip seni sallıyorlarmı? Özele ayda 1000küsür veriyorum iğnelerimde 2000 civarı bari daha az özele giderim aynı şeye bakıyor zaten
Bende martta girecegim 12martta canım .ama girmiş arkadaslara bi kac soru soracagım yazan olmadıMartin ortalarında girecegim inşallah canım devlette
Canım ben randevu bulamiyorum devam ettigim hastanede, saat 00.01 de tüm randevular doluyor mhrs de en olmadı ozele gidecegimYahu devlette hiçmi detaylı ultrasona giren yok?
Gidebilirsin kabul ediyolar canım sorun yapmıyolar
Hem neden kabul etmesinlerki
Niye o kadar cik tutuyor muayne ucreti bir de ne ignesi
Yok kabuk etmiyorlar . Laga luga yapıyorlar baştan gelmen lazimdi falan.Gidebilirsin kabul ediyolar canım sorun yapmıyolar
Hem neden kabul etmesinlerki
Gayet iyi gözün aydınKizlar ikili tarama testi sonucum doktor bakmadi henüz.Anlayanlar yorum yapabilirmi lütfen çok merak ediyorum yaştan dolayi 36 yasindayim sizce bu sonuca göre amniyosentez istermi doktr
Ben varımYahu devlette hiçmi detaylı ultrasona giren yok?
Devlet hastaneleri 12. Haftadan sonra polikliniğe gebe kabul ediyorlar mı yoksa sen zaten baştan bize basvurmayıp deyip seni sallıyorlarmı? Özele ayda 1000küsür veriyorum iğnelerimde 2000 civarı bari daha az özele giderim aynı şeye bakıyor zaten
Öncelikle Allah kolaylık versin. Maddi olarak çok zor, maalesef artık sağlık da ticari bir obje olduBenim muayene olduğum hastane 10günde 1 360tl alıyor, benimde sorunlu olduğu için sık sık gidiyorum doktora. Riskli gebe olduğum içinde hergün 2 adet iğnem var progesteron içinde 7 tane var kutusu 168tl anca 3,5 gün yetiyor. Enjektörü fitili derken yaklaşık 2000tutuyor.
Cok tesekkrler canim.ama kargosu ve burda gumrukle epey tutar sanirim.
Aslında haziran ya da mayıs anneler geubuna bi göz atsan..Bende martta girecegim 12martta canım .ama girmiş arkadaslara bi kac soru soracagım yazan olmadı
Beni geçen gebeliğimde perinatolog azarlamıştı canım, doğumu burdamı yapacaksın, tüp bebek tedavini olduğun yere neden gitmiyorsun diye asabi asabi azarlamıştı. Yazık bende neye uğradığımı şaşırdım param yom demiştim, eşimede sen çık dışarı diye azarladı. Sanki parası olmayan adamın bebeğini görmek hakkı değil.
Canım ben randevu bulamiyorum devam ettigim hastanede, saat 00.01 de tüm randevular doluyor mhrs de en olmadı ozele gidecegim
:) tamamdır .nekadar sürüyo? Fotograf veriyormu? Ki sanmıyorumGayet iyi gözün aydın
Ben varımhaydi sor sor
Öncelikle Allah kolaylık versin. Maddi olarak çok zor, maalesef artık sağlık da ticari bir obje oldudevlet mecbur bakacak, randevu al bari hemen de süren geçmesin, çünkü ayrıntılı usg ye ayrıca randevu veriliyor. Bir sıkıntı olursa sağlık bakanlığı şikayet hattını ara sana hemen dönüş sağlıyorlar.
Hiç aklıma gelmemişti tesekkur ederimAslında evden eve ulaşım yapan firmalar var. Burdan ev eşyanı alıp ordaki eve götürüyor. Kilo ile ücretlendiriyor ama. Çektiğin zahmete değecek bi fark oluşmayacaktır.
Seyahat eden birini bulup onun eşliğinde yollamak en mantıklısı ama yine havalesi bileti derken yakınlaşır rakam
Aslında haziran ya da mayıs anneler geubuna bi göz atsan..
Belki haftaları çoktan geldiği için orda devlette detaylıya girenler olmuştur. Aklındaki sorunun cevabı konuşulmuş bile olabilir o gruplarda..
Ne saçma.. Allah sabır versin valla karaktersiz insana tahammül etmek çok zor. Hele ki hamileyken.. Ne terbiyesizlik azarlamak ne kimin haddine.. Sinirlenmiiiiceeeem ohmm ohmm..
30 dakika kadar sürdü. Evet parmakları, yüzü, iç organları, beyni vs her yerine bakıyor. Ben de monitörde izledim. Fotoğraf vermedi. 1 ay sonraya çağırdı.:) tamamdır .nekadar sürüyo? Fotograf veriyormu? Ki sanmıyorumyüzüne kadar detaylı bakıp bizede gösteriyor mu?detaylısonrası birdaha nezaman cagırıyor?
Anladım tesekkür ederim. Muayenelerde genelde ekran ı göremıyoruz sadece doktor görüyor ama ayrıntılıda ayrı bir ekranı olan yerde mi bakıyor?30 dakika kadar sürdü. Evet parmakları, yüzü, iç organları, beyni vs her yerine bakıyor. Ben de monitörde izledim. Fotoğraf vermedi. 1 ay sonraya çağırdı.
Bu doktorum fotoğraf vermedi ama kızımda da devlette takipteyim, kızımın var detaylı usg fotosu.
Başın sağolsun canım dilerim son acin olur. Haklısın canım ben bunu net bir şekilde anladim. Hic bisey bebeğimden değerli değilHemileligimi öğrendikten kısa bir süre sonra babam vefat etti, ona bile doğru düzgün ağlayamadım, agladigimda karnıma ağrılar giriyordu çok zordu benim icin halada öyle ama bi şekilde kendimi teselli ediyorum ve üzüntümü oteliyorum. Mümkün olduğunca dikkat etmek lazım bebekler herşeyden etkileniyorlar.
Normalde muayenelerde de anneye özel başka bir ekran oluyor, şimdiye kadar kaç tane hastaneye gittiysem, ayrintilida aynı şekilde.Anladım tesekkür ederim. Muayenelerde genelde ekran ı göremıyoruz sadece doktor görüyor ama ayrıntılıda ayrı bir ekranı olan yerde mi bakıyor?
Amin çok saol, insan farkında olamıyor bazen gerçekten dikkat etmek lazım her zaman.Başın sağolsun canım dilerim son acin olur. Haklısın canım ben bunu net bir şekilde anladim. Hic bisey bebeğimden değerli değil
Canim hangi hastane, mhrs den neden alınmıyor ki, arayinca daha mı cabuk oluyor bilmedigim icin soruyorumhmmm ben 182yı sabah erken saatlerde arayarak randevu alıyorum genelde yoksa dediğin gibi hemen doluyo .mhrs den alınamıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?