Beni geçen gebeliğimde perinatolog azarlamıştı canım, doğumu burdamı yapacaksın, tüp bebek tedavini olduğun yere neden gitmiyorsun diye asabi asabi azarlamıştı. Yazık bende neye uğradığımı şaşırdım param yom demiştim, eşimede sen çık dışarı diye azarladı. Sanki parası olmayan adamın bebeğini görmek hakkı değil.
Kızlar anne yanı olarak bunu alacağım hem bu sekilde oglumu da yanimdan ayirmama gerek kalmayacak park yataga da yer kalır odada yer sikintisi kalmaz sabitleniyor, sallanıyor..
30 dakika kadar sürdü. Evet parmakları, yüzü, iç organları, beyni vs her yerine bakıyor. Ben de monitörde izledim. Fotoğraf vermedi. 1 ay sonraya çağırdı.
Bu doktorum fotoğraf vermedi ama kızımda da devlette takipteyim, kızımın var detaylı usg fotosu.
Eki Görüntüle 2238570
Kızlar anne yanı olarak bunu alacağım hem bu sekilde oglumu da yanimdan ayirmama gerek kalmayacak park yataga da yer kalır odada yer sikintisi kalmaz sabitleniyor, sallanıyor..
Aslında evden eve ulaşım yapan firmalar var. Burdan ev eşyanı alıp ordaki eve götürüyor. Kilo ile ücretlendiriyor ama. Çektiğin zahmete değecek bi fark oluşmayacaktır.
Seyahat eden birini bulup onun eşliğinde yollamak en mantıklısı ama yine havalesi bileti derken yakınlaşır rakam
Aslında haziran ya da mayıs anneler geubuna bi göz atsan..
Belki haftaları çoktan geldiği için orda devlette detaylıya girenler olmuştur. Aklındaki sorunun cevabı konuşulmuş bile olabilir o gruplarda..
Ne saçma.. Allah sabır versin valla karaktersiz insana tahammül etmek çok zor. Hele ki hamileyken.. Ne terbiyesizlik azarlamak ne kimin haddine.. Sinirlenmiiiiceeeem ohmm ohmm..
Haklisin en guzeli ordan buraya gelecek birini bulmak.gelirken getirirse ekstra bir masraf olmaz.ama buyuk agir bi koli olacagi icin nazimin gececegi birini bulmam lazim bakalim bulabilecek miyim tesekkur ederim :)
Arkadaslar ben suana kadar bikac kez develete gittim.Acaba detayli ultrason icin gitmek istesem ne yapmam gerekir yardimci olur musunuz? Once normal muayene olup ordan mi yonlendiriyorlar yoksa mhrs den hangi branstan randevu almam gerekir? Istanbul icin aciklayabilen olursa cok sevinirim
İyi hafta sonları güzel anneler umarım herkes iyidir. Sizinde bu aralar çok idrar sızıntısı oluyor mu ya çok şiddetli hapşuruyorum, afedersiniz hapşurdukça günlük ped yetmiyor, amniyotik sızıntı olabilir mi böyle durumlarda çok korkuyorum, bebek sanki fırt diye çıkacak gibi geliyor
Devlet hastaneleri 12. Haftadan sonra polikliniğe gebe kabul ediyorlar mı yoksa sen zaten baştan bize basvurmayıp deyip seni sallıyorlarmı? Özele ayda 1000küsür veriyorum iğnelerimde 2000 civarı bari daha az özele giderim aynı şeye bakıyor zaten
Devlet hastaneleri 12. Haftadan sonra polikliniğe gebe kabul ediyorlar mı yoksa sen zaten baştan bize basvurmayıp deyip seni sallıyorlarmı? Özele ayda 1000küsür veriyorum iğnelerimde 2000 civarı bari daha az özele giderim aynı şeye bakıyor zaten