2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Demek ki her yer farklı oluyormuş canım
Bilmiyordum

Canim ayrıntılı nin sonucunu hemen veriyorlar mi

Anladım tesekkür ederim. Muayenelerde genelde ekran ı göremıyoruz sadece doktor görüyor ama ayrıntılıda ayrı bir ekranı olan yerde mi bakıyor?
Doktor ekranı bana doğru çevirdi. Ama başka devlet hastanelerinde çift monitor olanlar da gördüm.

Canim ayrıntılı nin sonucunu hemen veriyorlar mi
Evet zaten sana açıklıyor. Raporunu da hemen veriyor

Haklisin en guzeli ordan buraya gelecek birini bulmak.gelirken getirirse ekstra bir masraf olmaz.ama buyuk agir bi koli olacagi icin nazimin gececegi birini bulmam lazim bakalim bulabilecek miyim tesekkur ederim :)

Arkadaslar ben suana kadar bikac kez develete gittim.Acaba detayli ultrason icin gitmek istesem ne yapmam gerekir yardimci olur musunuz? Once normal muayene olup ordan mi yonlendiriyorlar yoksa mhrs den hangi branstan randevu almam gerekir? Istanbul icin aciklayabilen olursa cok sevinirim

İyi hafta sonları güzel anneler umarım herkes iyidir. Sizinde bu aralar çok idrar sızıntısı oluyor mu ya çok şiddetli hapşuruyorum, afedersiniz hapşurdukça günlük ped yetmiyor, amniyotik sızıntı olabilir mi böyle durumlarda çok korkuyorum, bebek sanki fırt diye çıkacak gibi geliyor

Ne zaman gidersen alirlar ben 14.hatfam da gittim dosyam açıldı kontroller hersey orda yapilcak ne gerekiyorsa artik oraya devam edicem.

Ben devlete 24. Haftada geçiş yapmıştım oglumda sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…