Ben varım canımYahu devlette hiçmi detaylı ultrasona giren yok?
Bende takipli hasta değilim ama ayrıntılıya girdim devlette kadın doğumdan randecu aldım direk yönlendirdi sıra aldık ve girdim kimse niye geldin vs vs demedi hastaneden hastaneye değişiyor sanırımKızlar biliyorsunuz ben ikiliyi devlette yaptırdım kuzenim memur olduğu için.
Artık takipli hasta dışına çıkmadıklarını yetişemediklerini söylemişti doktorun asistanı.
Detaylı ultrason içinde keza Bi tanıdığıma ayarlamaya çalıştık Malesef olumsuz yanıt aldık. Eskisi gibi değil devlet hastanesi. Bakmak zorunda diye bişey yok vermiyorlar randevu takipli hasta değilsen
Ben başta 3 aylık almıştım sadece. 3-6 aylık sonradan aldım ama o kadar az giydi ki, 6-9a geçtim direk. Ayaklanmadığı için büyük de olsa giydirilebiliyor. 3-6 çok almayın bence direk 6-9a geçin:))Ben tecrübeli değilim ama ilk bence hastane çıkışı seti yada yeni doğan kıyafetleri sonra 0.3 aylık kıyafet sonra 6 aylık kıyafet:) uzun kol zıbın kısa kol zıbını giydirebilceğimizi sanmıyorum iç zıbın eldiven şapka
Hastaneden hastaneye şehirden şehire değişir ancak İstanbulda hiç bi devlet hastanesi takip dışı hasta almamaya başlamış kuzenim memur sağlıkçı ordan da biliyorumBende takipli hasta değilim ama ayrıntılıya girdim devlette kadın doğumdan randecu aldım direk yönlendirdi sıra aldık ve girdim kimse niye geldin vs vs demedi hastaneden hastaneye değişiyor sanırım
Benim yaş 37 şeker var tiroid var kendim spina bifida(genetik omurilik hastalığı) ile doğmuşum. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım , kam grubum negatif, pıhtılaşma ilacı kullanıyorun. Yok yok yani:)) yüksek risk çıkacağı için ne 2li ne 3lü hiç bişey yaptırmadım. Ama çok şükür detaylı ultrasonum çok güzel geçti. Doktor bile şaşırdı. İnşallah sağlıkla da kucağımıza alırız. Demem o ki Allah nasıl takdir ederse öyle olur, bol bol dua edelim. Tarama testleri ihtimalleri moral bozmaktan başka bi işe yaramıyor.Benim yaş riskim 256 doğumda 1 çıkmıştı yinede amniyosentez istemedi. Bence değerler iyi
Ankarada 350Ayrıntılı ultrason için ne kadar ödediniz? Özelde
Hapşurdukça öğürdükçe bende de idrar sızıntısı oluyor. Hamilelikte çok normal. Kokusundan anlaman lazım aslında.İyi hafta sonları güzel annelerumarım herkes iyidir. Sizinde bu aralar çok idrar sızıntısı oluyor mu ya çok şiddetli hapşuruyorum, afedersiniz hapşurdukça günlük ped yetmiyor, amniyotik sızıntı olabilir mi böyle durumlarda çok korkuyorum, bebek sanki fırt diye çıkacak gibi geliyor
Kizlar Istanbul da devlet hastanesinde detayli yaptiran varsa bana yol gosterebilir mi? Ilk haftalarda devlette 2-3 kez kontrol oldum.tahliller icinde gittim.Nasil bir yol izlemem lazim? Varsa iyi bi hastane yazarsaniz sevinirim
Canım zaten takipli hastaysan ilgileniyorlar randevular sıkıntı olmuyoHasta hakları diye bir şey var, hekim ve hastane seçme hakkımız var. Hem yıllık 30 bin lira vergi matrahım olsun hem de sağlık hakkımdan faydalanamayayım yok öyle bir dünya.
Ben devlet hastanesine gidiyorum. Hekimimden hastanemden de gayet memnunum. Yıllardır da ilk tercihim devlet hastaneleri olmuştur. Bir kaç narsist doktor dışında, bütün işlemlerin sorunsuz geçti.
Elbette kötü tecrübesi olan insanlar var ama aynı kötü tecrübeyi özelde yaşayanlar da var.
Mühim olan iyi bir hekim bulabilmek ki ben buldum, canım hocam
Ben 400 ödedim.Ayrıntılı ultrason için ne kadar ödediniz? Özelde
Ben istanbuldayım 17.haftamda ilk defa o egitim ve araştirma hastanesine gittimCanım zaten takipli hastaysan ilgileniyorlar randevular sıkıntı olmuyo
Ama özelde takibini yaptırıp detaylı için vs devlete gittiğin zaman büyük problem almıyorlar açık açıkta söylüyorlar
Başından beri devlete gidiyorsan zaten randevuyu kendileri ayarlıyor
Oyle mi canim keske iki ay onceden dusunup alsaydik randevu o zaman verirlerdi muhtemelen yetisirdik.Ben ozelde perinatologa gidiyorum ama sirf icim rahatlasin diye bi devletede gidiyim diye dusundm bugun.Olmasada olur ama bi sansimi deneyim dedim.Malesef cok gec kaldigimiz icin devlet hastanelerinde randevu bulmak imkansiz cnm
Bende ist dayim bakirkoy dr sadi konaga gittim baya tahlil falan ilgilendiler ama yam tarafta detayli icin randevu al dediler ama sordugumda nisana kadar full dolu.
Baska hast bak dediler daha onceden baska hast aradim ordada nisana kadar dolu bizimde hafta geçtiği için ozamana yapilmiyor
Canim tesekkrler bilgi icin.Hangi hastane acaba?Bencede hastaneden hastaneye degisiyodur heryer o kadar kati degildir.yer bulmak meseleBen istanbuldayım 17.haftamda ilk defa o egitim ve araştirma hastanesine gittim
Detaylı için gün almaya geldim ben dedim
Hiç bişey demediler gayet guzel ilgilendiler
4 marta gün verdiler
Bazı devletler kendince kurallar yapmiş galiba
Bilemem canım Marmara eğitim araştırma vermiyor net zeynep kamilde asla yer yok fsm takipli hastalara bakabiliyoruz gün de yok zaten dediBen istanbuldayım 17.haftamda ilk defa o egitim ve araştirma hastanesine gittim
Detaylı için gün almaya geldim ben dedim
Hiç bişey demediler gayet guzel ilgilendiler
4 marta gün verdiler
Bazı devletler kendince kurallar yapmiş galiba
Bakırköy sadi konuk canımCanim tesekkrler bilgi icin.Hangi hastane acaba?Bencede hastaneden hastaneye degisiyodur heryer o kadar kati degildir.yer bulmak mesele
Şikayet edecek o zaman arkadaşlar. Böyle şey olabilir mi. Bak gene sinirlendimCanım zaten takipli hastaysan ilgileniyorlar randevular sıkıntı olmuyo
Ama özelde takibini yaptırıp detaylı için vs devlete gittiğin zaman büyük problem almıyorlar açık açıkta söylüyorlar
Başından beri devlete gidiyorsan zaten randevuyu kendileri ayarlıyor
Canım inanır mısın yazı gelmiş öncelik takipli hastanın diye kimi kime şikayet ediceksenŞikayet edecek o zaman arkadaşlar. Böyle şey olabilir mi. Bak gene sinirlendimsağlık bakanlığı şikayet hattı var, çabucak sana dönüyorlar.
Ay neyse senin kuzu oynadı dimi. Bazen sırtını dönüyorlardönüyorlar, bizi de merakta bırakıyor sıpacıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?