Canım bende korktum belki görmüşsündür sızıntı mı var diye doktora sordum Bi gelip Bi gelmemezlik yapmazmış sürekli aralıklarla gelirmiş için rahat olsun idrarın yada akıntın olabilir
İnşallah yaşatmasın hiç birimize korktuğumuzu
Canım inanır mısın yazı gelmiş öncelik takipli hastanın diye kimi kime şikayet ediceksen iyi doktorlarla iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim
Oynadı Bi iki vurdu yine yok piyasada tembel günü benim kızın cumartesiyi tatil ilan etti heralde
Benim de bugun oyleydı önce bi telas yaptım sınra aferin dedim haftasonu oldugunu anladın haftasonları dinlenilir diye kodladın canımınn ciğerii kızımmdedim
Aksine kuzu işe gidip geldim evi temizledim çamaşır yıkadım yemek yaptım çok hareketliyim diye beşik belledi galiba ben salladıkça uyudu dondurmayı yiyince tepki verdi sıpa
Benim de bugun oyleydı önce bi telas yaptım sınra aferin dedim haftasonu oldugunu anladın haftasonları dinlenilir diye kodladın canımınn ciğerii kızımmdedim
Aksine kuzu işe gidip geldim evi temizledim çamaşır yıkadım yemek yaptım çok hareketliyim diye beşik belledi galiba ben salladıkça uyudu dondurmayı yiyince tepki verdi sıpa
Oyle mi canim keske iki ay onceden dusunup alsaydik randevu o zaman verirlerdi muhtemelen yetisirdik.Ben ozelde perinatologa gidiyorum ama sirf icim rahatlasin diye bi devletede gidiyim diye dusundm bugun.Olmasada olur ama bi sansimi deneyim dedim.