2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amniyotik sıvı kokusunu bilemediğim için ayırt edemedim.
Canım bende korktum belki görmüşsündür sızıntı mı var diye doktora sordum Bi gelip Bi gelmemezlik yapmazmış sürekli aralıklarla gelirmiş için rahat olsun idrarın yada akıntın olabilir
İnşallah yaşatmasın hiç birimize korktuğumuzu

Sen diblendiysen o da diblenmiştir. Yazık ona da tatil. Aminnnn

Kızlar lcw olutlet bebek bölümünde çok güzel ve uygun şeyler buldum aldım intden bilginize, ama sınırlı ve çabuk tükeniyor yetişin

Benim de bugun oyleydı önce bi telas yaptım sınra aferin dedim haftasonu oldugunu anladın haftasonları dinlenilir diye kodladın canımınn ciğerii kızımmdedim
Ben bugün fazla hareket ettim galiba uyuttum durdum çocuğu
Bıdıklar ya bit kadarlar ve akıl alıyorlar deli ediyorlar insanı

Aksine kuzu işe gidip geldim evi temizledim çamaşır yıkadım yemek yaptım çok hareketliyim diye beşik belledi galiba ben salladıkça uyudu dondurmayı yiyince tepki verdi sıpa
Offff. Maşallahhhh. Ben de yatıp durdum. Ellerine sağlık. Bak dondurma dedin kızlar vuruyor hahaha. Ben de yiyeyim

Aynen canm gec kaldik hic dusunemedim acikcasi kizimda ozelde yapmistim ama simdi imkanlar el vermiyor. Bende yaptiramiyacagim mecbur sen perinatolojiye devlete mi gidiyorsun orda detaylica bakilmiyormi niye
Oyle mi canim keske iki ay onceden dusunup alsaydik randevu o zaman verirlerdi muhtemelen yetisirdik.Ben ozelde perinatologa gidiyorum ama sirf icim rahatlasin diye bi devletede gidiyim diye dusundm bugun.Olmasada olur ama bi sansimi deneyim dedim.

Bakırköy sadi konuk canım
Gebe polikiliğinden randevu alıp gidince bakıyolar
yok canm vermiyolar gecen gittim nisana kadar dolu baska hast bak dediler

Sen geç gittigin için canım 2 hafta erken gitseydin randevu verirlerdi

Benim demek istedigim ilk defa gitsen bile 3 aydan sonra bakiyolar sen devamli hasta degilsin deyip geri göndermiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…