2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar, haftanın ortasına geldik yuppii :))

Günaydınnn güzel anneler miğdesinde yanma hissi olan varmı 1 haftadır miğdem felaket birşekilde yanıyor Acaba saçlı bir bebekmi olucak diye düşünmeden alamıyorum kendimi

Saçlı olmasıyla ilgili değilmiş. Zaten bebek rahimin içinde diğer organlardan bağımsız halde duruyo. Fiziksel olarak bu kadar bağımsız olmasa mesela tekme attığında komşu organların da ağrıması gerekmez mi :))

Mide yanmasına gaviscon iyi geliyor. Dayanamayacak kadar kötü olduğumda içiyorum

Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz. Benimkiler hep kasık çamasır çizgimde. Banamı aşağıda geliyor?

Çok değişiyor. Birgün kasıklarda bir gün göbek hizamda bir gün daha yukarılarda . Ama çoğu kez alt kısımlarda oluyor diyebilirim

Bazı günler hiç hissetmiyorum . Kızımda hatırlıyorum bu haftalarda çok sık hissederdim. Galiba bu biraz daha sakin. Ay insallah sakin bebek olur :)

Benim hamileliklerimde hep reflu oluyor ya
Çift yastıkla yatiyorum artik son ay oturarak uyurum heralde berbat birsey süt biraz rahatlatıyor o kadar

Işe giden hanımlar,
Sabahları nasıl uyanıyorsunuz?
Ben çok zorlaniyorum kafamı kaldıramıyorum. Akşam da çok geç yatmıyorum üstelik. Bulantılar devam etmese bir nebze daha dayanıklı olucam ama
Canım bende yataktan kalkmak istemiyorum artık uyumak çok tatlı geliyo
Bulantım yok çok şükür Rabbim senide bi an önce kurtarsın

Genel olarak anakucagina puset denildiği için bende öyle cevapladım. Bazı puset şeklindeki bebek arabalarininda anakucagi olduğu için isimler karışıyor ama kast edilen anakucagi oluyor.

Baya kafa karıştırıcı ama öyle diil
Bebek arabasının adıdır aslınsa puset :) iskeleti ve arabası
Anakucağı ilk sene oto koltuğu olarak kullanılıyor sonra oto koltuğuna geçiliyor

Işe giden hanımlar,
Ben çok zorlaniyorum kafamı kaldıramıyorum. Akşam da çok geç yatmıyorum üstelik. Bulantılar devam etmese bir nebze daha dayanıklı olucam ama
Sürünerek uyanıyorum ben suratsız şekilde alarm 4 tane kuruyorum 3. Yü zor duyuyorum

Selam çok tatlı kızın :):) Ellerine bayıldım. Hiç merak etme benim kızımda hem kalbinde parlaklık hem de beyninde 2 yerde su toplanması görülmüştü, doktorum %98 oranında ilerleyen dönemde geçecek hiç canını sıkma demişti, öyle de oldu :) Sen hangi şehirdeydin. Bence gerek yok Ankaraya filan gelmene az daha bekle, geçecek bak gör :)

Hanımefendi oynamaya başladi :) 2gun ömrümü yedi
Eh maşallah, anasına 9 doğuttu :) Sıpacık

Herkese günaydın kızlar,kilo alımı nasıl gdiyor özellikle son bi haftadır çok ciddi şişmeye başladım
Günaydın :) 69,8 ile başladım son muayenemde 72,6 idim. 2,8 kg almışım. Doktorum da ben de bu durumdan memnunuz. Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak, ikiz gebeliklerde 25. haftadan sonra çok alıyormuşsun

Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz. Benimkiler hep kasık çamasır çizgimde. Banamı aşağıda geliyor?
Bir kızım kasıkta diğer kızım göbek değili civarında halay çekiyorlar teyzesi

Işe giden hanımlar,
Walla 06:30 da uyanıyorum, kendime ve eşime kahvaltı hazırlıyorum, öğlen yemeğim yoksa iş yerinde onu da hazırlıyorum. Kızımı giydiriyorum hazırlıyorum, sonra ahaliyi uyandırıp evden çıkıyorum :):) Her gün aynı tempo alıştım gari :)Akşam da en erken 00.00'dır yattığım. Ben yemeklerimi akşamdan yapıyorum. O da beni yoruyor.

Canım az kaldı, doğal alarmların yolda :):):) Sen bi de onlarla çalış da zorluk, suratsızlık gör :):)
iki sene çok suratsiz gezerim artık . Ben de sabah erken kalkıp kahvaltı yapıp öğle yemegimi meyvemi yanıma alıp esimi kaldiriyorum. Kim hamile belli değil bizim evde

Baya kafa karıştırıcı ama öyle diil
Bebek arabasının adıdır aslınsa puset :) iskeleti ve arabası
Anakucağı ilk sene oto koltuğu olarak kullanılıyor sonra oto koltuğuna geçiliyor
Bende o ilk bi sene kullanilanı hep puset zannederdim ama ana kuçağıymiş :)
Ögrenmiş oldum teşekkürler :*

iki sene çok suratsiz gezerim artık . Ben de sabah erken kalkıp kahvaltı yapıp öğle yemegimi meyvemi yanıma alıp esimi kaldiriyorum. Kim hamile belli değil bizim evde

Bizde de ben kahvalti konusunda problemliyim hayatta uyanır uyanmaz birseyler yiyemem eşim dün sabah 6 da kalkip bir sürü şey hazırlamış bana evde kahvalti yapayim diyeama ben yine yiyemedim tabi sırf adamın gönlü olsun diye 2 3 yudum zorla yedim

Burda aslında asitli sular var. Eskiden hep asitli içerdim şimdi içemiyorum şişkinlik yapıyor çok. Onun içeriğinde de magnezyum var .

Canım umarım geçici ve önemsiz bir şeydir
Teşekkürler canım inşallah öyledir Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun..
Canım benim çok rahatladım iyi ki yazdın, umarım her şey iyi olur dediğin gibi..

Işe giden hanımlar,
çok şükür eskisinden daha zamanında uyanıyorum.uykum olmuyormu tabiki oluyor ama anlayamadım tak uyanıyorum . eskiden hep geç kalırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…