Çay içmiyorum pek . Kahveye bayılıyorum ama :)çayı çok içtiğim için kahveyi bıraktım en azından dengelesin kafeini diye çay içmiyosan çok güzel bi alternatif bence
Günaydınnn güzel anneler miğdesinde yanma hissi olan varmı 1 haftadır miğdem felaket birşekilde yanıyor Acaba saçlı bir bebekmi olucak diye düşünmeden alamıyorum kendimi
Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz. Benimkiler hep kasık çamasır çizgimde. Banamı aşağıda geliyor?
Benim hamileliklerimde hep reflu oluyor yaSadece sacdan tüyden değil başka nedenlerden dolayıda reflü yanma çok olabilirmiş ama ablamın midesi bu zamanlarda yanmaya başlayıp hamilelik sonuna kadar feci şekilde devam etti şişe şişe surup gibi bişey içiyodu mide yanması içinmiş yeğenim bi doğdu saçlar kaşlar her yeri tüylüydü:))
Canım bende yataktan kalkmak istemiyorum artık uyumak çok tatlı geliyoIşe giden hanımlar,
Sabahları nasıl uyanıyorsunuz?
Ben çok zorlaniyorum kafamı kaldıramıyorum. Akşam da çok geç yatmıyorum üstelik. Bulantılar devam etmese bir nebze daha dayanıklı olucam ama
Genel olarak anakucagina puset denildiği için bende öyle cevapladım. Bazı puset şeklindeki bebek arabalarininda anakucagi olduğu için isimler karışıyor ama kast edilen anakucagi oluyor.
Benim hamileliklerimde hep reflu oluyor ya
Çift yastıkla yatiyorum artik son ay oturarak uyurum heralde berbat birsey süt biraz rahatlatıyor o kadar
Sürünerek uyanıyorum ben suratsız şekilde alarm 4 tane kuruyorum 3. Yü zor duyuyorumIşe giden hanımlar,
Ben çok zorlaniyorum kafamı kaldıramıyorum. Akşam da çok geç yatmıyorum üstelik. Bulantılar devam etmese bir nebze daha dayanıklı olucam ama
8.5 kilo aldım şimdiden maalesefHerkese günaydın kızlar,kilo alımı nasıl gdiyor özellikle son bi haftadır çok ciddi şişmeye başladım
Selam çok tatlı kızın :):) Ellerine bayıldım. Hiç merak etme benim kızımda hem kalbinde parlaklık hem de beyninde 2 yerde su toplanması görülmüştü, doktorum %98 oranında ilerleyen dönemde geçecek hiç canını sıkma demişti, öyle de oldu :) Sen hangi şehirdeydin. Bence gerek yok Ankaraya filan gelmene az daha bekle, geçecek bak gör :)Kızlar merhaba, biliyorsunuz biz bu gün hem detaylı hemde 4boyutluya girdik, bizim cadı ellerini pek yüzünden çekmedi doktor 24. Haftada daha net görüntüler alabileceğimi söyledi :)
Yalnız bi sıkıntımız var malesef kalbinde parıltı görüldü, Ankara'ya daha teşekküllü bir hastaneye gitmemiz önerildi. 2li ve 3lü sonuçlarımız çok güzel çıkmıştı. Duyduğumuzdan beri çok üzgünüz, başına böyle bir durum gelen var mı? İlk gebeliğim ve çok endişeliyiz.
Eh maşallah, anasına 9 doğuttu :) SıpacıkHanımefendi oynamaya başladi :) 2gun ömrümü yedi
Günaydın :) 69,8 ile başladım son muayenemde 72,6 idim. 2,8 kg almışım. Doktorum da ben de bu durumdan memnunuz. Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak, ikiz gebeliklerde 25. haftadan sonra çok alıyormuşsunHerkese günaydın kızlar,kilo alımı nasıl gdiyor özellikle son bi haftadır çok ciddi şişmeye başladım
Bir kızım kasıkta diğer kızım göbek değili civarında halay çekiyorlar teyzesiKızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz. Benimkiler hep kasık çamasır çizgimde. Banamı aşağıda geliyor?
Walla 06:30 da uyanıyorum, kendime ve eşime kahvaltı hazırlıyorum, öğlen yemeğim yoksa iş yerinde onu da hazırlıyorum. Kızımı giydiriyorum hazırlıyorum, sonra ahaliyi uyandırıp evden çıkıyorum :):) Her gün aynı tempo alıştım gari :)Işe giden hanımlar,
Canım az kaldı, doğal alarmların yolda :):):) Sen bi de onlarla çalış da zorluk, suratsızlık gör :):)Sürünerek uyanıyorum ben suratsız şekilde alarm 4 tane kuruyorum 3. Yü zor duyuyorum
Canım az kaldı, doğal alarmların yolda :):):) Sen bi de onlarla çalış da zorluk, suratsızlık gör :):)
Hahaa onlar daha nazlı canım :):) Ben bizim evdekilere canavarlar diyorum, arkadaşlarım gülüyor :):)iki sene çok suratsiz gezerim artık . Ben de sabah erken kalkıp kahvaltı yapıp öğle yemegimi meyvemi yanıma alıp esimi kaldiriyorum. Kim hamile belli değil bizim evde
Bende o ilk bi sene kullanilanı hep puset zannederdim ama ana kuçağıymiş :)Baya kafa karıştırıcı ama öyle diil
Bebek arabasının adıdır aslınsa puset :) iskeleti ve arabası
Anakucağı ilk sene oto koltuğu olarak kullanılıyor sonra oto koltuğuna geçiliyor
iki sene çok suratsiz gezerim artık . Ben de sabah erken kalkıp kahvaltı yapıp öğle yemegimi meyvemi yanıma alıp esimi kaldiriyorum. Kim hamile belli değil bizim evde
Burda aslında asitli sular var. Eskiden hep asitli içerdim şimdi içemiyorum şişkinlik yapıyor çok. Onun içeriğinde de magnezyum var .benim arkadaşımında ağrıları olurdu sade soda içerdi canım rahatlatırdı içeriğinde megnezyum varmış onunda, heryerden çıkan farklıdır belki ama oranlarına bakabilirsin içebilirsen onlardan alabilirsin bence
Bende son 3 gündür hisediyorum artık çok şükür. Bende hep yukarda hisedicem diye bekliyordum benimde aşağıda çamaşır izinde oynuyor .Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz. Benimkiler hep kasık çamasır çizgimde. Banamı aşağıda geliyor?
Teşekkürler canım inşallah öyledir Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun..Canım umarım geçici ve önemsiz bir şeydir
Canım benim çok rahatladım iyi ki yazdın, umarım her şey iyi olur dediğin gibi..Selam çok tatlı kızın :):) Ellerine bayıldım. Hiç merak etme benim kızımda hem kalbinde parlaklık hem de beyninde 2 yerde su toplanması görülmüştü, doktorum %98 oranında ilerleyen dönemde geçecek hiç canını sıkma demişti, öyle de oldu :) Sen hangi şehirdeydin. Bence gerek yok Ankaraya filan gelmene az daha bekle, geçecek bak gör :)
çok şükür eskisinden daha zamanında uyanıyorum.uykum olmuyormu tabiki oluyor ama anlayamadım tak uyanıyorum . eskiden hep geç kalırdımIşe giden hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?