2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ben dibek kahvesinin severdim . bazende filtreli. hamilelikten bu yana hiç içmedim çayıda herkjes dalga geçiyor yaaa imamın abdest suyunu içiyorum resmen

Kahve keyfim komple bitti
Laktozsuz sütle latte içiyorum starbakısta kahve demeye bin şahit lazım ona da :)

Çay içiyorum arada ama daha çok portakal suyu tüketiyorum kahvaltıda da

Teşekkürler canım inşallah öyledir Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun..

Canım benim çok rahatladım iyi ki yazdın, umarım her şey iyi olur dediğin gibi..
Ne demek, benim doktorum perinatologtu Prof. çok güvenirdim kendisine, dediği gibi de oldu. Bence kendini hiç strese sokma boş yere. Ama içim rahat etmez gelmek istiyorum dersen, ben Ankaradayım, yardımcı olurum sana

Kızlar ben beşik sipariş ettim dün netten erken mi acaba siz neler yapıyorsunuz hazırlık olarak. Nisan 15 e kadar kıyafet vs bakmak istemiyorum şimdilik beşik dolap en azından borcu rahatlasın diye düşündük.

Ne demek, benim doktorum perinatologtu Prof. çok güvenirdim kendisine, dediği gibi de oldu. Bence kendini hiç strese sokma boş yere. Ama içim rahat etmez gelmek istiyorum dersen, ben Ankaradayım, yardımcı olurum sana

Bu gün 4 de kendi doktoruma
gideceğim bakalım ona çok güveniyorum, Çankırıda yaşıyorum zaten Ankaraya sürekli gelip gidiyoruz, umarım gerek olmaz ama gerek olursa sana danışacağım canım

aslında yavaştan almak lazım kuzu ben kıyafete yoğunlaştım bu ara indirimlere falan bakarak alıyorum.

Eki Görüntüle 2239881
Aldığım beşik bu sizler ne düşünüyorsunuz
Çok güzel canım iyi etmişsin alarak bende erken davranıp bitirenlerdenim biliyorsun. Marttan sonra fiyatlar artacak demişlerdi burda gezdiğim mobilyacılar . Kıyafet sonraya kalabilir ama bence de önce bu demirbaslari alıp halletmek lazım. Güle güle büyüt inşallah :)

Eki Görüntüle 2239881
anne yanı değil mi canım, sallanıyor mu peki, bi de yatak dahil mi ? çok sordum ama bende sepet beşik aldım kız kardeşimden, bi de anne yanı mı alsam diyordum. o zor olabilir diye düşünüyorum çünkü bebeği almada koymada..

Baya kafa karıştırıcı ama öyle diil
Bebek arabasının adıdır aslınsa puset :) iskeleti ve arabası
Anakucağı ilk sene oto koltuğu olarak kullanılıyor sonra oto koltuğuna geçiliyor
Benim kafam karışık değilde insanların çoğu puset ve anakucagina aynı şey dedikleri için özel açıklama yapmıyorum:)

valla anne yanı hayat kurtarıyormuş öyle diyorlar. sepet beşiği sırf bu yüzden bile düşünmedim

valla anne yanı hayat kurtarıyormuş öyle diyorlar. sepet beşiği sırf bu yüzden bile düşünmedim
Yerim olsa bende anne yanı alırdım ama yatağın bi tarafı dolap diğer tarafı kapı girişi :/ oda minnacık pek mümkün gözükmüor

Sepet beşikte zorlanmamıştım aslında ben onunla devam edicez bikaç ay

Bu arada ben alıyorum bişeyler denk geldikçe koca bi poşet doldu şimdiden
Hastane çıkışları içime sinmiyor hiç ilk kıyafetlerine çok özeniyorum ben bebeklerin

Eki Görüntüle 2239881

Bende buna benzer şeyler bakiyorum canim ama eşim henuz erken dedi ve aldırmadi Allah korusun aksi birsey olursa gözünün onunde kocaman beşik üzülürsün dedi daha once 2 kaybimız olunca ister istemez tedirgin oluyor hakkimizda hayirlisi
Beşik geldiğinde düşüncelerini yazarsan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…