Sağol canım kıyafet bir kaç parça aldım aslında ama bahardan sonra daha çok yazlıklar çıkar mı diye düşündüğüm için ara verdimaslında yavaştan almak lazım kuzu ben kıyafete yoğunlaştım bu ara indirimlere falan bakarak alıyorum.
Sağol canım. Mart’ta mobilyada ki KDV indirimi bitecekmiş eşimde öyle söyledi. Birde herşeyi son ana bıraksak altından zor kalkılır inşallah hayırlısıyla yatırmakta nasip olurÇok güzel canım iyi etmişsin alarak bende erken davranıp bitirenlerdenim biliyorsun. Marttan sonra fiyatlar artacak demişlerdi burda gezdiğim mobilyacılar . Kıyafet sonraya kalabilir ama bence de önce bu demirbaslari alıp halletmek lazım. Güle güle büyüt inşallah :)
Canım hem anne yanı hem normal yatak olarak kullanılıyor yatağı üç kademeli yükseltip alçaltabişiyorsun. İstersen sallanıyor istersen stoplanıyor. İlerde önünde ki korumalığı çıkartıp normal yatak olarak kullanabilirsin. İçinde yatağı cibinliği ve uyku seti dahilanne yanı değil mi canım, sallanıyor mu peki, bi de yatak dahil mi ? çok sordum amabende sepet beşik aldım kız kardeşimden, bi de anne yanı mı alsam diyordum. o zor olabilir diye düşünüyorum çünkü bebeği almada koymada..
Veririm canım inşallah haftasonuna kadar gelir diye düşünüyorumcanım eve geldiğinde kurulumdan sonra falan tekrar bilgi verirmisin nasıl olduğuyla alakalı
Teşekkürler canım inşallahGule güle kullanın canım
Canım aslında bende tedirginliğim onsebepten benimde kaybım var. İnşallah rabbim bunları sağ Salim kucaklamak nasip etsin. Gelince yazarım kurulumdan sonra inşallah nasıl olduğuna dairBende buna benzer şeyler bakiyorum canim ama eşim henuz erken dedi ve aldırmadi Allah korusun aksi birsey olursa gözünün onunde kocaman beşik üzülürsün dedi daha once 2 kaybimız olunca ister istemez tedirgin oluyorhakkimizda hayirlisi
Beşik geldiğinde düşüncelerini yazarsan çok sevinirim
Sağol canım seninki de güle güle kullansın canımÇok güzel güle güle kullansın bebiş:)) ben park yatak aldım canım bizim yatak odasına en uygun o oluyor
Gözünaydın canım Allah sağlık versin bebeğine inşallahMerhabalar ben bugün detayli ultrason yaptırdım, çok şükür hiç bir sorun cikmadi bebekte, riskin fazla cikmasini kanamadan da olabilir dedi, haftası küçük olduğu için bir daha kontrole çağırdı çok memnun kaldım doktordan, herşeyi tek tek anlattı. Kendi ozel muayenesine gittim. Gitmek isteyenlere tavsiye ederim istanbul bahçeşehir de Altan cebeci.
Kanguru almayı düşündüm ama ikiz olunca benim işime pek yaramaz gibi geliyor canım. Netten baktım örneklerini de göremedimKanguru almayı dusunen varmı? Varsa hangi marka düşünüyorsunuz acaba ?
bencede söyle belki başka bi öneride bulunur rahatlarsın en azından canım çekmezsin
cnm banada bu ay doktor regenasis verdi. birde çok fazla mide yanması var o yüzden gaviscon verdi kan kapı gnyno tardtferon verdi birde mide yanmaların geçmesse diye hap verdi.Gebeligimin basindan beri toplasan 3 kere yemisimdir baliknapayım olmuyor yiyemiyorum... regenesis max kullanıyorum düzenli içim hiç rahat değil ama elimden de bisey gelmiyor..tiksiniyorum tövbe ya rabbim.. oğlumda nasıl burnumda tuterdi haftada bir gün giderdik yemeye o günü iple çekerdim hatta bazen o günü beklemeyip evde bile yapardım keşke şimdi o isteğimin çeyreği olsa
Sana yaramaz gibi canım. mamadusbaby var solomombaby var .ama yenidoğan için bebe taşıma şalı daha mantıklı konforlu geldı hem bebişi yanda yatırabılırm diye düşündüm sling gibiKanguru almayı düşündüm ama ikiz olunca benim işime pek yaramaz gibi geliyor canım. Netten baktım örneklerini de göremedim
Ahhh süt içebilsem ama yemek yemesem bile yanıyor anlamadım gittiMide ağrısı oluyor bende yağlı yemek yediğim zaman,ılık süt iç canım
Bencede saç gibi geliyor ama bilemedim tıbbi bir açıklama illaki vardırSadece sacdan tüyden değil başka nedenlerden dolayıda reflü yanma çok olabilirmiş ama ablamın midesi bu zamanlarda yanmaya başlayıp hamilelik sonuna kadar feci şekilde devam etti şişe şişe surup gibi bişey içiyodu mide yanması içinmiş yeğenim bi doğdu saçlar kaşlar her yeri tüylüydü:))
Çok güzelmiş, keyifle sağlıkla kullansın kuzularEki Görüntüle 2239881
Aldığım beşik bu sizler ne düşünüyorsunuz
Haber et bize çıkınca. Tabi ki destek olurum, ama inşallah gelmene gerek kalmaz.Bu gün 4 de kendi doktoruma
gideceğim bakalım ona çok güveniyorum, Çankırıda yaşıyorum zaten Ankaraya sürekli gelip gidiyoruz, umarım gerek olmaz ama gerek olursa sana danışacağım canım
Tamam ne güzel, perinatolog bir sıkıntı görmemiş, bence amniyosentez de temiz çıkacak, zaten ultrasonda %75 emin oluyorlarr, bir sıkıntı olmadığına. Sen içini ferah tut.Bu arada sonuçlardan sonra hemen istanbulda bi işin uzmanı bir risk genil uzmanı doktora gittik ve ayrıntılı dopler ile bebegin heryerini inceledi.. Yani ense kalınlığı Yok, burun kemiği var, vücudunda her şeyi normal.. Sadece kan testine göre 4lu taramada yüksek risk cıktı.. insallah amniosentez soncumuz da temiz çıkar..
Slingle ikiz bebeklerini bağlayanlar olmuş canım o benimde çok hoşuma gitti çok güzel oluyor. Kanguru ancak eşimle dışarı çıktığımızda işimize yarayabilirSana yaramaz gibi canım. mamadusbaby var solomombaby var .ama yenidoğan için bebe taşıma şalı daha mantıklı konforlu geldı hem bebişi yanda yatırabılırm diye düşündüm sling gibi
Geçmiş olsun korktuğunuza uğratmasın Allah. İnşallah amniyosentez temiz çıkar. Perinatalog usg de bir şey görmemişse bence güzel çıkar sonuçArkadaşlar merhaba..
Benim 10 aylık bir kızım var temmuz ayında da inşallah oğlumu kucağıma alacaktım.. Fakat 4lu tesk sunucumuz çok riskli cıktı.. 1/8.. Yani down sendromlu olma olasılığı %15.. Hemen ertesi gün amniosentez yaptırdık.. 2 3gun içerisinde ilk sınıflarımız 2 hafta sonra da ayrıntılı sonuclarimiz çıkacak.. Merak ettiğim sizlerin için de 4lu testi riskli çıkanlar oldu mu.. bu süreci yaşayanlar varsa gerçekten desteğe ihtiyacım var..
Sağol canım aminn inşallahÇok güzelmiş, keyifle sağlıkla kullansın kuzular
Haber et bize çıkınca. Tabi ki destek olurum, ama inşallah gelmene gerek kalmaz.
Tamam ne güzel, perinatolog bir sıkıntı görmemiş, bence amniyosentez de temiz çıkacak, zaten ultrasonda %75 emin oluyorlarr, bir sıkıntı olmadığına. Sen içini ferah tut.
Amin cumlemizinkine inşallah :)Sağol canım kıyafet bir kaç parça aldım aslında ama bahardan sonra daha çok yazlıklar çıkar mı diye düşündüğüm için ara verdim
Sağol canım. Mart’ta mobilyada ki KDV indirimi bitecekmiş eşimde öyle söyledi. Birde herşeyi son ana bıraksak altından zor kalkılır inşallah hayırlısıyla yatırmakta nasip olur
Canım hem anne yanı hem normal yatak olarak kullanılıyor yatağı üç kademeli yükseltip alçaltabişiyorsun. İstersen sallanıyor istersen stoplanıyor. İlerde önünde ki korumalığı çıkartıp normal yatak olarak kullanabilirsin. İçinde yatağı cibinliği ve uyku seti dahil
Veririm canım inşallah haftasonuna kadar gelir diye düşünüyorum
Teşekkürler canım inşallah
Canım aslında bende tedirginliğim onsebepten benimde kaybım var. İnşallah rabbim bunları sağ Salim kucaklamak nasip etsin. Gelince yazarım kurulumdan sonra inşallah nasıl olduğuna dair
Sağol canım seninki de güle güle kullansın canım
Gözünaydın canım Allah sağlık versin bebeğine inşallah
Benimki 4 lü test değildi ama AFP testiydi 1/6 risk cıktı bugün detayli ultrasona girdim ve herşey çok iyi çok normal dedi doktor, bu testler zaten biliyorsunuz kesinliği göstermiyor sadece istatistiksel, o nemli olan ultrasonda sonucun iyi çıkması, sizinkide iyi cıkmış inşallah bir sorun olmaz, bende biraz endişelendim başta ama içimi ferah tutmaya çalıştım.Arkadaşlar merhaba..
Benim 10 aylık bir kızım var temmuz ayında da inşallah oğlumu kucağıma alacaktım.. Fakat 4lu tesk sunucumuz çok riskli cıktı.. 1/8.. Yani down sendromlu olma olasılığı %15.. Hemen ertesi gün amniosentez yaptırdık.. 2 3gun içerisinde ilk sınıflarımız 2 hafta sonra da ayrıntılı sonuclarimiz çıkacak.. Merak ettiğim sizlerin için de 4lu testi riskli çıkanlar oldu mu.. bu süreci yaşayanlar varsa gerçekten desteğe ihtiyacım var..
Merhabalar ben bugün detayli ultrason yaptırdım, çok şükür hiç bir sorun cikmadi bebekte, riskin fazla cikmasini kanamadan da olabilir dedi, haftası küçük olduğu için bir daha kontrole çağırdı çok memnun kaldım doktordan, herşeyi tek tek anlattı. Kendi ozel muayenesine gittim. Gitmek isteyenlere tavsiye ederim istanbul bahçeşehir de Altan cebeci.
Merhabalar ben bugün detayli ultrason yaptırdım, çok şükür hiç bir sorun cikmadi bebekte, riskin fazla cikmasini kanamadan da olabilir dedi, haftası küçük olduğu için bir daha kontrole çağırdı çok memnun kaldım doktordan, herşeyi tek tek anlattı. Kendi ozel muayenesine gittim. Gitmek isteyenlere tavsiye ederim istanbul bahçeşehir de Altan cebeci.
Arkadaşlar merhaba..
Ben de 8 kilo aldım ağlamak istiyorum21. Haftamın içindeyim 8 kg maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?