2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhabalar ben bugün detayli ultrason yaptırdım, çok şükür hiç bir sorun cikmadi bebekte, riskin fazla cikmasini kanamadan da olabilir dedi, haftası küçük olduğu için bir daha kontrole çağırdı çok memnun kaldım doktordan, herşeyi tek tek anlattı. Kendi ozel muayenesine gittim. Gitmek isteyenlere tavsiye ederim istanbul bahçeşehir de Altan cebeci.

aslında yavaştan almak lazım kuzu ben kıyafete yoğunlaştım bu ara indirimlere falan bakarak alıyorum.
Sağol canım kıyafet bir kaç parça aldım aslında ama bahardan sonra daha çok yazlıklar çıkar mı diye düşündüğüm için ara verdim
Sağol canım. Mart’ta mobilyada ki KDV indirimi bitecekmiş eşimde öyle söyledi. Birde herşeyi son ana bıraksak altından zor kalkılır inşallah hayırlısıyla yatırmakta nasip olur
Canım hem anne yanı hem normal yatak olarak kullanılıyor yatağı üç kademeli yükseltip alçaltabişiyorsun. İstersen sallanıyor istersen stoplanıyor. İlerde önünde ki korumalığı çıkartıp normal yatak olarak kullanabilirsin. İçinde yatağı cibinliği ve uyku seti dahil
canım eve geldiğinde kurulumdan sonra falan tekrar bilgi verirmisin nasıl olduğuyla alakalı
Veririm canım inşallah haftasonuna kadar gelir diye düşünüyorum
Gule güle kullanın canım
Teşekkürler canım inşallah
Canım aslında bende tedirginliğim onsebepten benimde kaybım var. İnşallah rabbim bunları sağ Salim kucaklamak nasip etsin. Gelince yazarım kurulumdan sonra inşallah nasıl olduğuna dair
Çok güzel güle güle kullansın bebiş:)) ben park yatak aldım canım bizim yatak odasına en uygun o oluyor
Sağol canım seninki de güle güle kullansın canım
Gözünaydın canım Allah sağlık versin bebeğine inşallah

Kanguru almayı dusunen varmı? Varsa hangi marka düşünüyorsunuz acaba ?
Kanguru almayı düşündüm ama ikiz olunca benim işime pek yaramaz gibi geliyor canım. Netten baktım örneklerini de göremedim

cnm banada bu ay doktor regenasis verdi. birde çok fazla mide yanması var o yüzden gaviscon verdi kan kapı gnyno tardtferon verdi birde mide yanmaların geçmesse diye hap verdi.

Kanguru almayı düşündüm ama ikiz olunca benim işime pek yaramaz gibi geliyor canım. Netten baktım örneklerini de göremedim
Sana yaramaz gibi canım. mamadusbaby var solomombaby var .ama yenidoğan için bebe taşıma şalı daha mantıklı konforlu geldı hem bebişi yanda yatırabılırm diye düşündüm sling gibi

Arkadaşlar merhaba..
Benim 10 aylık bir kızım var temmuz ayında da inşallah oğlumu kucağıma alacaktım.. Fakat 4lu tesk sunucumuz çok riskli cıktı.. 1/8.. Yani down sendromlu olma olasılığı %15.. Hemen ertesi gün amniosentez yaptırdık.. 2 3gun içerisinde ilk sınıflarımız 2 hafta sonra da ayrıntılı sonuclarimiz çıkacak.. Merak ettiğim sizlerin için de 4lu testi riskli çıkanlar oldu mu.. bu süreci yaşayanlar varsa gerçekten desteğe ihtiyacım var..

Bu arada sonuçlardan sonra hemen istanbulda bi işin uzmanı bir risk genil uzmanı doktora gittik ve ayrıntılı dopler ile bebegin heryerini inceledi.. Yani ense kalınlığı Yok, burun kemiği var, vücudunda her şeyi normal.. Sadece kan testine göre 4lu taramada yüksek risk cıktı.. insallah amniosentez soncumuz da temiz çıkar..

Bencede saç gibi geliyor ama bilemedim tıbbi bir açıklama illaki vardır

Eki Görüntüle 2239881
Aldığım beşik bu sizler ne düşünüyorsunuz
Çok güzelmiş, keyifle sağlıkla kullansın kuzular

Bu gün 4 de kendi doktoruma
gideceğim bakalım ona çok güveniyorum, Çankırıda yaşıyorum zaten Ankaraya sürekli gelip gidiyoruz, umarım gerek olmaz ama gerek olursa sana danışacağım canım
Haber et bize çıkınca. Tabi ki destek olurum, ama inşallah gelmene gerek kalmaz.

Tamam ne güzel, perinatolog bir sıkıntı görmemiş, bence amniyosentez de temiz çıkacak, zaten ultrasonda %75 emin oluyorlarr, bir sıkıntı olmadığına. Sen içini ferah tut.

Sana yaramaz gibi canım. mamadusbaby var solomombaby var .ama yenidoğan için bebe taşıma şalı daha mantıklı konforlu geldı hem bebişi yanda yatırabılırm diye düşündüm sling gibi
Slingle ikiz bebeklerini bağlayanlar olmuş canım o benimde çok hoşuma gitti çok güzel oluyor. Kanguru ancak eşimle dışarı çıktığımızda işimize yarayabilir
Geçmiş olsun korktuğunuza uğratmasın Allah. İnşallah amniyosentez temiz çıkar. Perinatalog usg de bir şey görmemişse bence güzel çıkar sonuç

Sağol canım aminn inşallah

Amin cumlemizinkine inşallah :)

Benimki 4 lü test değildi ama AFP testiydi 1/6 risk cıktı bugün detayli ultrasona girdim ve herşey çok iyi çok normal dedi doktor, bu testler zaten biliyorsunuz kesinliği göstermiyor sadece istatistiksel, o nemli olan ultrasonda sonucun iyi çıkması, sizinkide iyi cıkmış inşallah bir sorun olmaz, bende biraz endişelendim başta ama içimi ferah tutmaya çalıştım.

Kombine testler kesinlikle güvenilir değil güvenmiyorum demiştim sanada çook örnek var testte riskli çıkıp bi sorun yaşamayan Yanıltıcı olmuş sonucun iyi haberi almışsın ne güzel çok sevindim gözün aydın

Sorması ayıp, kaça yaptırdın?
Benim de detaylı vakti geldi.

Allah sağlık versin hem sana hem iki evlâdına

Ayrıntılı usg de sorun çıkmamış. Bence amniyodan da güzel sonuç çıkacak insallah merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…