Slingle ikiz bebeklerini bağlayanlar olmuş canım o benimde çok hoşuma gitti çok güzel oluyor. Kanguru ancak eşimle dışarı çıktığımızda işimize yarayabilir
Geçmiş olsun korktuğunuza uğratmasın Allah. İnşallah amniyosentez temiz çıkar. Perinatalog usg de bir şey görmemişse bence güzel çıkar sonuç
Tam bahar geliyor diye sevinirken yine kar yine tipi yine kapalı havalar .. Gerçi bazi insanlar sever böyle havaları ama ben güneş çiçek böcek sıcak istiyorum
Tam bahar geliyor diye sevinirken yine kar yine tipi yine kapalı havalar .. Gerçi bazi insanlar sever böyle havaları ama ben güneş çiçek böcek sıcak istiyorum
Arkadaşlar merhaba..
Benim 10 aylık bir kızım var temmuz ayında da inşallah oğlumu kucağıma alacaktım.. Fakat 4lu tesk sunucumuz çok riskli cıktı.. 1/8.. Yani down sendromlu olma olasılığı %15.. Hemen ertesi gün amniosentez yaptırdık.. 2 3gun içerisinde ilk sınıflarımız 2 hafta sonra da ayrıntılı sonuclarimiz çıkacak.. Merak ettiğim sizlerin için de 4lu testi riskli çıkanlar oldu mu.. bu süreci yaşayanlar varsa gerçekten desteğe ihtiyacım var..
Biliyorsundur bunlar tarama testleri ve riskleri gösteriyor. Yanılma payları yüksek. Amniyosentez ise tanı testi ki sen zaten yaptırmışsın.
Yaş kaç? Acaba ondan mı yüksek çıktı.
Ben de 4 lü istedim ama sonuç çıkmadı henüz. Buna rağmen bende giderek bi rahatlama oluyor her şey yolunda diye.. Allah'a emanet neticede. Sağlıkla gelsinler inş.
Selam herkese ben fena sinüzit oldum inanılmaz bi baş ağrısı çekiyorum işin aksi yemek yapamadım ve eşim göreve gidiyormuş sınır karakola parol içsem faydası olur mu ya
Kızlar bende beşiğini aldım yavrumun şu şubat indirimleri ile herşeyini bi hırsla tamamladım bende erken almak istemiyordum ama dedim sonra %50 fazla ödeyeceğime biraz beklesinler
Haber et bize çıkınca. Tabi ki destek olurum, ama inşallah gelmene gerek kalmaz.
Tamam ne güzel, perinatolog bir sıkıntı görmemiş, bence amniyosentez de temiz çıkacak, zaten ultrasonda %75 emin oluyorlarr, bir sıkıntı olmadığına. Sen içini ferah tut.
Kızlar merhaba, kendi Dr ma muayene oldum o kendi de baktı, bariz bi parlaklık var Ankaraya sevk etmemiz gerekiyor dedi Dr um hiç pimpirikli biri değildir,, O sevk deyince ben tedirgin oldum, fetal eko yapılması için Ankara Zekai Tahir hastanesine sevk etti.
Kızlar bende beşiğini aldım yavrumun şu şubat indirimleri ile herşeyini bi hırsla tamamladım bende erken almak istemiyordum ama dedim sonra %50 fazla ödeyeceğime biraz beklesinlerEki Görüntüle 2239999
Eki Görüntüle 2240000
Kızlar merhaba, kendi Dr ma muayene oldum o kendi de baktı, bariz bi parlaklık var Ankaraya sevk etmemiz gerekiyor dedi Dr um hiç pimpirikli biri değildir,, O sevk deyince ben tedirgin oldum, fetal eko yapılması için Ankara Zekai Tahir hastanesine sevk etti.