Kızlar merhaba, kendi Dr ma muayene oldum o kendi de baktı, bariz bi parlaklık var Ankaraya sevk etmemiz gerekiyor dedi Dr um hiç pimpirikli biri değildir,, O sevk deyince ben tedirgin oldum, fetal eko yapılması için Ankara Zekai Tahir hastanesine sevk etti.
Arkadaşlar kız bebek ve erkek bebek hareketleri farkediyor mu yarın kontrolümüz var ve ben merak içindeyim dr erkek gibi görüyorum ama kordonda var 3 hafta sonra daha net belli olur demişti. heyecanlıyız
Bulantılar varken bir daha yemek yiyemeyeceğim sanırdım, şimdi de 100 kilo olacağım sanıyorum bende. Halbuki iki kilo almışım yok karna 3 kilo oluyor bu
Kişiden kişiye değişiyor canım beni tetanoz aşısı eskiden de çok sarsardi yine öyle oldu 4 gün fazlaca ağrı yaptı hala ağır kaldirsam o kol aciyor. Ama hiç ağrı duymayanlar da oldu o asida. Normalde yapilmadi mı hiç bilirsin kendini. Ben yılda 2-3 kere tetanoz aşısı gereken bir kaza bela geciririm
Kızlar bende beşiğini aldım yavrumun şu şubat indirimleri ile herşeyini bi hırsla tamamladım bende erken almak istemiyordum ama dedim sonra %50 fazla ödeyeceğime biraz beklesinlerEki Görüntüle 2239999
Eki Görüntüle 2240000
Biliyorsundur bunlar tarama testleri ve riskleri gösteriyor. Yanılma payları yüksek. Amniyosentez ise tanı testi ki sen zaten yaptırmışsın.
Yaş kaç? Acaba ondan mı yüksek çıktı.
Ben de 4 lü istedim ama sonuç çıkmadı henüz. Buna rağmen bende giderek bi rahatlama oluyor her şey yolunda diye.. Allah'a emanet neticede. Sağlıkla gelsinler inş.
Yaş 30..
Biraz önce aradılar amniyosentezin ilk sonucları %90 sağlıklı bebek olarak cıktı.. 2 hafta sonra kesim sonuçlar çıkacakmış.. O kadar rahatladım ki anlatamam..
Yok canım ya çok zorlamadan kolunu anlamıyorsun bile hafif bi kas ağrısı gibi birşey oluyor o da 3gün devam etti bende , Yani kendimi dinlemesem farketmezdim bile korkma
Ayrıntılı usg de sorun çıkmamış. Bence amniyodan da güzel sonuç çıkacak insallah merak etme[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim hepimizin evlatlarını Rabbim bizlere sağlıkla bağışlasın insallah
Biraz önce aradılar amniyosentezin ilk sonucları %90 sağlıklı bebek olarak cıktı.. 2 hafta sonra kesim sonuçlar çıkacakmış.. O kadar rahatladım ki anlatamam..
Benimki 4 lü test değildi ama AFP testiydi 1/6 risk cıktı bugün detayli ultrasona girdim ve herşey çok iyi çok normal dedi doktor, bu testler zaten biliyorsunuz kesinliği göstermiyor sadece istatistiksel, o nemli olan ultrasonda sonucun iyi çıkması, sizinkide iyi cıkmış inşallah bir sorun olmaz, bende biraz endişelendim başta ama içimi ferah tutmaya çalıştım.
Bulantılar varken bir daha yemek yiyemeyeceğim sanırdım, şimdi de 100 kilo olacağım sanıyorum bende. Halbuki iki kilo almışım yok karna 3 kilo oluyor bu