2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Böyle durumlarda fetal eko öneriliyor genellikle sık karşılaşılan bir durum içini ferah tut

Arkadaşlar kız bebek ve erkek bebek hareketleri farkediyor mu yarın kontrolümüz var ve ben merak içindeyim dr erkek gibi görüyorum ama kordonda var 3 hafta sonra daha net belli olur demişti. heyecanlıyız

Şimdilik kilo almadım sayılır ama çok kilo alıcağımı düşünüyorum böyle giderse bu aralar doyma hissi yok bebeklerde kilo alıyor napcaz bakalım

Ayy doymuyorum artık valla. Başında psikolojik yiyodum şimdi irade de göstersem, karnım aç aç gurulduyo :))))
Bulantılar varken bir daha yemek yiyemeyeceğim sanırdım, şimdi de 100 kilo olacağım sanıyorum bende. Halbuki iki kilo almışım yok karna 3 kilo oluyor bu

kızlar tetanoz aşınızı vurundunuz mu ?
sonrasında kolda çok ağrı oluyomuş öyle duydum ana var mı öyle bişey acaba
Kişiden kişiye değişiyor canım beni tetanoz aşısı eskiden de çok sarsardi yine öyle oldu 4 gün fazlaca ağrı yaptı hala ağır kaldirsam o kol aciyor. Ama hiç ağrı duymayanlar da oldu o asida. Normalde yapilmadi mı hiç bilirsin kendini. Ben yılda 2-3 kere tetanoz aşısı gereken bir kaza bela geciririm

Yaş 30..
Biraz önce aradılar amniyosentezin ilk sonucları %90 sağlıklı bebek olarak cıktı.. 2 hafta sonra kesim sonuçlar çıkacakmış.. O kadar rahatladım ki anlatamam..

kızlar tetanoz aşınızı vurundunuz mu ?
sonrasında kolda çok ağrı oluyomuş öyle duydum ana var mı öyle bişey acaba
Yok canım ya çok zorlamadan kolunu anlamıyorsun bile hafif bi kas ağrısı gibi birşey oluyor o da 3gün devam etti bende , Yani kendimi dinlemesem farketmezdim bile korkma

Allah sağlık versin hem sana hem iki evlâdına

Ayrıntılı usg de sorun çıkmamış. Bence amniyodan da güzel sonuç çıkacak insallah merak etme[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim hepimizin evlatlarını Rabbim bizlere sağlıkla bağışlasın insallah
Biraz önce aradılar amniyosentezin ilk sonucları %90 sağlıklı bebek olarak cıktı.. 2 hafta sonra kesim sonuçlar çıkacakmış.. O kadar rahatladım ki anlatamam..

Amniosentez gibi bir test yaptırdınız mı sonrasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…