Yanı çıkabilir markası bambidoo play elips beşik internette bakabilirsin ama anne yanı için kullanıp görmek lazım ben küçülüp büyümesine tav oldum açıkçası sepet beşik istiyordum 5 aydan sonra çocuk için kullanışsız dediler ama bu her türlü ihtiyacıma cevap veriyor gibi görünüyor.
Merhabalar ben bugün detayli ultrason yaptırdım, çok şükür hiç bir sorun cikmadi bebekte, riskin fazla cikmasini kanamadan da olabilir dedi, haftası küçük olduğu için bir daha kontrole çağırdı çok memnun kaldım doktordan, herşeyi tek tek anlattı. Kendi ozel muayenesine gittim. Gitmek isteyenlere tavsiye ederim istanbul bahçeşehir de Altan cebeci.
Arkadaşlar merhaba..
Benim 10 aylık bir kızım var temmuz ayında da inşallah oğlumu kucağıma alacaktım.. Fakat 4lu tesk sunucumuz çok riskli cıktı.. 1/8.. Yani down sendromlu olma olasılığı %15.. Hemen ertesi gün amniosentez yaptırdık.. 2 3gun içerisinde ilk sınıflarımız 2 hafta sonra da ayrıntılı sonuclarimiz çıkacak.. Merak ettiğim sizlerin için de 4lu testi riskli çıkanlar oldu mu.. bu süreci yaşayanlar varsa gerçekten desteğe ihtiyacım var..
Ben bugün vuruldum.Kolumda biraz ağırlık ve ağrı var.Dayanılmayacak gibi değil.Dikkat ettim ev falan supuremedim,iş yapmadım.Yarina daha iyi olacağını düşünüyorum.
Maşaallah iki bebek taşıyorsun lavitacım.Ama tabi yine de bi tık dikkat et.Sagligin ve bebeler için.Çok kilolu olmadığın için fazla görünmüyorsundur bence.Ben 7-8 kg verdim hiç almadım ama yine de tombisim kilolu olduğum için
Mamadus baby’den aldım. Çok rahat.
Oğlum 2 yaşında ve ağrısız taşınabiliyor.
Zorla denedik orası ayrı :) yürüyor koşuyor zaten ihtiyacı yok.
Yenidoğan yastığı ile geldi.
Uzun mesafede bebek arabasını oğluma devredip bebişi kanguru ile taşımayı düşünüyoruz..
Sling bana höre değil buhran basıyo bana :) Kışı tişörtle geçiriyorum, slinge sarılcam derken ter basar beni. Bu çıt çıt aşırı pratik geldi bana. Kumaşı da yumuşacık. İnşallah bebiş de sever ..
Evet.. ama öyle dayanılmayacak bir ağrı değil. Ağır iş yapmazsan farkına varmazsın belki. Süpürge ya da uzanma durumunda ayh dedirtiyo ağırlık hissi oluyo. 1-2 gün sürdü bende. Şiş vs olmadı.
Günaydın kızlar işe gidiyorum hala nezleyim 2 gun evde yatınca bir nebze iyi oldum. Ben de toplamda 4 kilo aldım insallah çok almam zaten 70 71 kiloydum cok şişman anne olurum :)
Mamadus baby’den aldım. Çok rahat.
Oğlum 2 yaşında ve ağrısız taşınabiliyor.
Zorla denedik orası ayrı :) yürüyor koşuyor zaten ihtiyacı yok.
Yenidoğan yastığı ile geldi.
Uzun mesafede bebek arabasını oğluma devredip bebişi kanguru ile taşımayı düşünüyoruz..
Sling bana höre değil buhran basıyo bana :) Kışı tişörtle geçiriyorum, slinge sarılcam derken ter basar beni. Bu çıt çıt aşırı pratik geldi bana. Kumaşı da yumuşacık. İnşallah bebiş de sever ..
Evet.. ama öyle dayanılmayacak bir ağrı değil. Ağır iş yapmazsan farkına varmazsın belki. Süpürge ya da uzanma durumunda ayh dedirtiyo ağırlık hissi oluyo. 1-2 gün sürdü bende. Şiş vs olmadı.
Evet. Hep..
gece de öyle uyuyorum..
Gündüz de öyle yatıp oğluşumla oynaşıyoruz :) üstüme yattığı bile oluyo yani sonra hoop sola devrilmece..
İnşallah sever :) yorumlarda bebek ters şekilde koyulamıyor denilmişti sırtını anne gögsüne verecek sekılde duramıyor yazıyordu tek yonlu kullanımı varmıs galiba?
Kombine testler kesinlikle güvenilir değil güvenmiyorum demiştim sanada çook örnek var testte riskli çıkıp bi sorun yaşamayan Yanıltıcı olmuş sonucun iyi haberi almışsın ne güzel çok sevindim gözün aydın
Çok teşekkürler, aslında doktorumda kanamadan dolayi yuksek çıkmıştır demişti ama yine neolur ne olmaz baktır demişti, kısa surelide olsa bi endişe yaşadık. Çok şükür herşey iyi. Detayliyi yapan doktor da afp testini çok önermiyorum dedi ama yapsan dert yapmasan dert