2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
AA çok güzel canım benim istediğim besiklerden bunlara çok bakıyordum bunlar anne yani olmuyor ama değil mi yani falan çıkmıyor yani

Yanı çıkabilir markası bambidoo play elips beşik internette bakabilirsin ama anne yanı için kullanıp görmek lazım ben küçülüp büyümesine tav oldum açıkçası sepet beşik istiyordum 5 aydan sonra çocuk için kullanışsız dediler ama bu her türlü ihtiyacıma cevap veriyor gibi görünüyor.

Gözün aydın canım.cok şükür

Ins korktuğunuz şey olmaz. Dualarım sizinle

kızlar tetanoz aşınızı vurundunuz mu ?
sonrasında kolda çok ağrı oluyomuş öyle duydum ana var mı öyle bişey acaba

Ben bugün vuruldum.Kolumda biraz ağırlık ve ağrı var.Dayanılmayacak gibi değil.Dikkat ettim ev falan supuremedim,iş yapmadım.Yarina daha iyi olacağını düşünüyorum.

Ben şuana kadar 12 kilo aldım canım aslında bunlar obur, benim suçum diil

Maşaallah iki bebek taşıyorsun lavitacım.Ama tabi yine de bi tık dikkat et.Sagligin ve bebeler için.Çok kilolu olmadığın için fazla görünmüyorsundur bence.Ben 7-8 kg verdim hiç almadım ama yine de tombisim kilolu olduğum için

Kanguru almayı dusunen varmı? Varsa hangi marka düşünüyorsunuz acaba ?

Mamadus baby’den aldım. Çok rahat.
Oğlum 2 yaşında ve ağrısız taşınabiliyor.
Zorla denedik orası ayrı :) yürüyor koşuyor zaten ihtiyacı yok.
Yenidoğan yastığı ile geldi.
Uzun mesafede bebek arabasını oğluma devredip bebişi kanguru ile taşımayı düşünüyoruz..
Sling bana höre değil buhran basıyo bana :) Kışı tişörtle geçiriyorum, slinge sarılcam derken ter basar beni. Bu çıt çıt aşırı pratik geldi bana. Kumaşı da yumuşacık. İnşallah bebiş de sever ..

kızlar tetanoz aşınızı vurundunuz mu ?
sonrasında kolda çok ağrı oluyomuş öyle duydum ana var mı öyle bişey acaba
Evet.. ama öyle dayanılmayacak bir ağrı değil. Ağır iş yapmazsan farkına varmazsın belki. Süpürge ya da uzanma durumunda ayh dedirtiyo ağırlık hissi oluyo. 1-2 gün sürdü bende. Şiş vs olmadı.

Kızlar sırt üstü uzanıyor musunuz?
Evet. Hep..
gece de öyle uyuyorum..
Gündüz de öyle yatıp oğluşumla oynaşıyoruz :) üstüme yattığı bile oluyo yani sonra hoop sola devrilmece..

Günaydın kızlar işe gidiyorum hala nezleyim 2 gun evde yatınca bir nebze iyi oldum. Ben de toplamda 4 kilo aldım insallah çok almam zaten 70 71 kiloydum cok şişman anne olurum :)

İnşallah sever :) yorumlarda bebek ters şekilde koyulamıyor denilmişti sırtını anne gögsüne verecek sekılde duramıyor yazıyordu tek yonlu kullanımı varmıs galiba?

Çok teşekkürler, aslında doktorumda kanamadan dolayi yuksek çıkmıştır demişti ama yine neolur ne olmaz baktır demişti, kısa surelide olsa bi endişe yaşadık. Çok şükür herşey iyi. Detayliyi yapan doktor da afp testini çok önermiyorum dedi ama yapsan dert yapmasan dert

550 tl ama ablamla gitmistik randevuya, ablamin doktor olduğunu öğrenince biz hiç talep etmeden indirim yaptı saolsun. Mutlu oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…