2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim doktorum da sadece afp bakmak istedi 3lü 4lü gerek yok kandan bakalım biz yine demişti çok şükür hem o hemde detaylı sorunsuz çıktı
Benim için önemli olan iki şey var detaylı ultrason ve şeker yüklemesi onun dışında ki testlere çokta güvenmiyorum

evet çok tatlı görünüyor gerçekten hayırlı olsun canım güle güle kullan :) ben bi sepetle başlayacağım zorlanırsam anne yanı alacağım gibi bakalım

Günaydın canımlar
Neredeyse tam 1 gün boyunca kızımı hissedemedim gece saat 11 oldu eşimle son yarım saat kalkıp gidiyoruz doktora demiştik ki oynadı hemde ne oynama.
Bu çocuğun pozisyonu mu değişti neden hareketler netken birden kesildi kızlar ya?

Aynen benim doktorda öyle 3lu ve 4lu yapmadım sadece Afp, neyseki onuda sorunlu çıksada atlattık çok şükür.

Ben oynamadıgıı zaman neden oynamadı diye hiç düşünmüyorum iki günü falan gecmediği sürece bence cokta önemi yok. Allah esirgesin bi sıkıntı olsa birşeyler hissedilir kuzenımın bebeğinin kalbı durmus karnımda bıanda bir agırlık hissettim dedi oynamaları falan normalken bianda olmus .Rabbime emanet her evlat insallah.konumu oynamasını engellemez benimki dönmüş solda kafası olurdu şimdi saga gecmiş oynaması hala aynı içini ferah tut yaramazlık yapıyor

uyuyordur kuzu :) ben 4 gün uyumuşum annemin karnında annem çok endişelenmiş, yine de imkan var tabi gidip bakmak önemli.

Canım sağa sola aşağıda yukarıda onlar normal benim bebeğim başından beri çok hareketliydi artık bilinçli hareket ettiği için mi bilmiyorum hareketlerde bariz azalma var 20 saat hareket etmedi ilk defa
Ki ben çok erken hareketleri hissetmeye başladım biliyosun ay ömrümden ömür gitti

Biliyorum biliyorum en erken hisseden sendin sanırım.yinede doktora sor istersen için rahat etmemiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…