2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben pamuklu kumaştan askılı gecelik düşünüyorum. Yaz da olacağı için hem daha rahat hem daha sağlıklı olur bence. Üstüne de uygun tonlarda şık saten sabahlık alacağım

Arkasini donmustur belki canim ondan hissedememissindir. Yani elleri ayaklari ic organlarina dogru sirti karninda. Boyle oldugunda da pek hissedilmiyor

Günaydın kızlar yarım metre kar ve devam eden tipi ile ise geldik 8 de, çünkü biz pengueniz neden kar tatili falan olsun ki
Orası neresi bari hamilelere tatil etselermiş
Benim telefon sarjdaydı alarm acı acı calıyordu hic kalkmak istemiyordum başım adeta catlıyordu bir de ne göreyim whatsapp grup yıkılıyor hocam tatıl mı hocam tatıl mı ve sonrasında müdür beyden o mesajı grrdum il genelınde egitim öğretime bir gün ara verilmiştirr hemen uyurum diye yatağa halay çekerek döndüm ama uyuyamadım

İnşallah sever :) yorumlarda bebek ters şekilde koyulamıyor denilmişti sırtını anne gögsüne verecek sekılde duramıyor yazıyordu tek yonlu kullanımı varmıs galiba?

Sanırım sitesinde koyulabilir yazıyordu , yan ön ve arka kullanım videosu vardı ama tam emin değilim. Bebek hoşlandığı gibi durmayı tercih edebilir bi de..
Çevrede birinde varsa denemelik alınabilir aslında.
Bi de bazı şubeler test için ödünç veriyo bi haftalık. Satış noktasına sorabilirsin.. Ben yurtdışında olduğum için doğuma kadar bi daha tr gelemicem die aldım.

Heeeerkeslere günaydın çay emojisi kahve emojisi dans emojisi
Ay en sevdiklerimm
Günaydıııınn

Benimki de sabahın köründe oynadı
Erkenci olursa yandımm hiç sabah insanı değilimm :)

Peki taşıma şalı hakkında bilgin varmı sanki daha rahat gibi duruyor.

Canım bırak ne zaman isterse o zaman oynasın gerçekten o korku çok kötü çünkü
Bilmez miyim meylen

Ben 39+3 de doğurdum kızımı
Kontrole gitmiştik allahtan acil sezeryana alındım. Geceden beri oynamıyodu meğer kordonu dolamış boynuna

Böyle kötü şeyler okumayı sevmiyorum aslında ama yazmadan da olmuyo harketlerini takip bizim için en büyük işaretlerden biri ve sadece bizim ulaşabildiğimiz bir bilgi
Yine kendimi çok özel hissettim :)

Ya şuan hareketleri sabit olamaz farkındayım bi hareket edip 10 saat etmeyebiliyo ama tam 20 21 saat bekledim haftası küçük Allah korusun bişey varsa naparım diye kafayı yerdim düşünemiyorum. Çok şükür senin haftan doğuma elverişliymiş Allahım esirgemiş sağlıkla doğmuş kızın. İnşallah korktuğumuzu yaşatmasın canım ya

Dönse de mi hissedemiyosun o durumda canım ? Ay öyle olsun yeterki iyi olsun korktum valla

Günaydın güzel anne..
korkma korkma yeri iyice daraldığında sağa sola gidemeyecek olduğu yerde kolunu bacağını esneticek o zaman sadece o hareketleri hissedeceksin, baya çıkabiliyo karnından izi :)
Ben topuğunu tutup geri itiyodum poposuna pıt pıt yapıodum falan..
Kanaman yoksa herşey yolunda. Deriiiin nefes al, dinlen, hamişliğin tadını çıkar :)

Erzurum canım , hala tipi devam biz isteyiz bugün valilikten tık yok 24 saattir durmadı tipi. Burada çok aşırı durumlar tatil olur o da yılda 1-2 defa yaparlar yoksa yuvarlana yuvarlana gidersin okula ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…