- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Kesinlikle daha rahat. Kılıf gibi cildin gibi sarıyo onlar. Ama ben hem sıcağa gelemiyorum bunalırım onla, hem de eşim ve ya başka biri taşımak isterse dolanır komik olurlar beceremezler :) bu çıt çıt takıp kucaklarına çıkmak için pratik.Peki taşıma şalı hakkında bilgin varmı sanki daha rahat gibi duruyor.
Günaydın güzel anne..
korkma korkma yeri iyice daraldığında sağa sola gidemeyecek olduğu yerde kolunu bacağını esneticek o zaman sadece o hareketleri hissedeceksin, baya çıkabiliyo karnından izi :)
Ben topuğunu tutup geri itiyodum poposuna pıt pıt yapıodum falan..
Kanaman yoksa herşey yolunda. Deriiiin nefes al, dinlen, hamişliğin tadını çıkar :)
çok güzel canım benim sağlıcakla kullanınKızlar bende beşiğini aldım yavrumun şu şubat indirimleri ile herşeyini bi hırsla tamamladım bende erken almak istemiyordum ama dedim sonra %50 fazla ödeyeceğime biraz beklesinlerEki Görüntüle 2239999 Eki Görüntüle 2240000
kuzum biliyorum da yeri şuan çok geniş en hareketli olduğu dönem 24 28 hafta arasındaymış birden kesilince korktum neyseki öyle bi oynadı ki korkma anne dercesine ama beni öldürdü pis kız
Böyle giderse kontrolümü öne çekicem sanırım bekleyemicem 16 marta kadar
Benim gecen hafta boyu nerdeyse öyleydi azcık bi kıpırtı hissediyordum kasıklarımda kafasınyukarda yüzü iç organlarına dönuk o tarafa dogru tekmelediği icin cok cılız ya da hıc hıssedemedim ben de hergub kokrkum sonra bir sabah göbek deliğinin yan taraflarında bır tekme güçlü bir tekme bu seferde yan dönmus dedim yanı cılız olması aklına takılmasın korkma canım hersey yolundaDönse de mi hissedemiyosun o durumda canım ? Ay öyle olsun yeterki iyi olsun korktum valla
Kontrolden sonra da olabilir böyle, telaş yapma dicem ama insan bi’ acaba diyo işte.
Biz hiç görmüyoruz düşün. Sabah ola hayrola diye diye hooop doğuma
inan cılız bi hareket bile yoktu kuzum hiç yok gibiydi tövbe est. inşallah yolunda olsun yeter ki ben hissedemim hiç sorun değilBenim gecen hafta boyu nerdeyse öyleydi azcık bi kıpırtı hissediyordum kasıklarımda kafasınyukarda yüzü iç organlarına dönuk o tarafa dogru tekmelediği icin cok cılız ya da hıc hıssedemedim ben de hergub kokrkum sonra bir sabah göbek deliğinin yan taraflarında bır tekme güçlü bir tekme bu seferde yan dönmus dedim yanı cılız olması aklına takılmasın korkma canım hersey yolunda
2 canavar var içimizde :):):) Hep onların canı bir şeyler çekiyor :):) Canım sen hiç göstermiyorsun, ilk hamileliğimde 27 kilo aldım doktorum da sakindi, tamam verirsin sorun yok demişti :):) Ki 1 yılda verdim bütün kiloları :) Ama tabi bunlarda daha temkinliyim, zor olmuyor değil o kadar kiloyla, resmen karnımda bir davulla gezmiştim son ay :):)Ben şuana kadar 12 kilo aldım canımaslında bunlar obur, benim suçum diil
Pozisyonu değişmiştir, totsunu dönmiş annesi sana, maksat anneleri gıcık etmek :):):)Günaydın canımlar
Neredeyse tam 1 gün boyunca kızımı hissedemedim gece saat 11 oldu eşimle son yarım saat kalkıp gidiyoruz doktora demiştik ki oynadı hemde ne oynama.
Bu çocuğun pozisyonu mu değişti neden hareketler netken birden kesildi kızlar ya?
Güzel haberlerle gel :):) Bakalım yavrumuzun cinsiyeti neymiş :)günaydın kızlaaar çok heyecanlıyımayrıntılıya gideceğim bugün ayy minnoşuma bakacaklar inşallah selametle geliriz. kız mı erkek mi net öğreneceğiz bugün inşallah
E Erzurum hakkını vermiş yine :):):) Sen dikkatli ol yürürken.Günaydın kızlar yarım metre kar ve devam eden tipi ile ise geldik 8 de, çünkü biz pengueniz neden kar tatili falan olsun ki
Ne demek, rahatça arayabilirsin beni, benim ilk doğumumdan beri arkadaş olduğum ve görüştüğüm insanlar var hala.Günaydınlar canlar, yazanlara çok teşekkür ederim çok güzel moral oldunuz, hamilelik psikolojisi artı taşıdığın cana bir şey olacak psikolojisi insanı mahvediyormuş, anne olmak ne kadar zormuş.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınToplu cevap vermiş olayım kızlar.. Kendi doktorum da baktı, biraz büyük gördü parıltıyı ve Ankara Zekai Tahir Burak kadın doğum ve Araştırma hastanesine sevk ettiler cuma günü gideceğim inşallah lütfen dua edin, orada da perinatolog görecek mi bilmiyorum ama fetal eko yapılması gerekiyormuş inşallah bir şey çıkmaz, sağlıcaklı haberler veririz size ayrıca canım S Saryamarya Ankara ile ilgili çok destek oldu, sağ olsun.. Ne güzel Bi aile olmuşuz biz
çok güzel canım benim sağlıcakla kullanınnereden aldın acaba markası ne?
2 canavar var içimizde :):):) Hep onların canı bir şeyler çekiyor :):) Canım sen hiç göstermiyorsun, ilk hamileliğimde 27 kilo aldım doktorum da sakindi, tamam verirsin sorun yok demişti :):) Ki 1 yılda verdim bütün kiloları :) Ama tabi bunlarda daha temkinliyim, zor olmuyor değil o kadar kiloyla, resmen karnımda bir davulla gezmiştim son ay :):)
Pozisyonu değişmiştir, totsunu dönmiş annesi sana, maksat anneleri gıcık etmek :):):)Hiç merak etme sağlıklı yavrun :) Daha ileri haftalarda, sana arkasını döndüğünü, uyuduğunu filan hissedeceksin, az sabır.
Güzel haberlerle gel :):) Bakalım yavrumuzun cinsiyeti neymiş :)
E Erzurum hakkını vermiş yine :):):) Sen dikkatli ol yürürken.
Erzurum'da misin canjmGünaydın kızlar yarım metre kar ve devam eden tipi ile ise geldik 8 de, çünkü biz pengueniz neden kar tatili falan olsun ki
Telefonla yönlendiriyorlar tatlı ye soluna yat vs gibi.. ama günlerce oynamazsa kontrol ediyorlar tabii..acil bişey olduğunda oynamadığındada mı bakmıyolar canım ?
Arkasını dönüyor sana ondan hissedemiyorsun :)ay canım ya o korku bana yetti gerçekten iyi mi değil mi bilememek çok kötüydü ama sonrasında sağlam 3 4 kere tekme yedim şuandada oynuyo dün niye öyle bişey yaptı pis kız
Maşallah sizeeeeeee :)Göbüşler ne alemde?
Bu sabah göbüşü.. Akşam olunca doğuma hazır boyutlara ulaşıyorum
Sabah yine hoop formumdayım
Telefonla yönlendiriyorlar tatlı ye soluna yat vs gibi.. ama günlerce oynamazsa kontrol ediyorlar tabii..
Ama zaten uzun bekletse de mutlaka geri oynuyor. Telefonda uyuyo olabilir yorulmuş olabilirsin vs diyorlar. 1-2 gün daha bekletiyorlar hareket olur diye..
Arkasını dönüyor sana ondan hissedemiyorsun :)
Maşallah sizeeeeeee :)
Amin canım sağol.. valla doppler güzel olabilirdi. Oğlumda almadım bunda da öyle böyle yarıladık gebeliği. Artık almam sanırım :)bende 1 gün bekledim ama oynamasaydı gece kalkıp gidicektim valla Allah yardımcınız olsun canım bi doppler almak lazımmış onu anladım
evet başında almak daha iyiydi canımAmin canım sağol.. valla doppler güzel olabilirdi. Oğlumda almadım bunda da öyle böyle yarıladık gebeliği. Artık almam sanırım :)
Güle güle kullan canım. Benim de bebek arabam geldi geçen hafta. Beşiklere de karar verdik ama ayrıntıdan sonra sipariş vericez. Evet bir anda yüklememek lazım. Hem tamamlandıkça insanın içi rahatlıyorKızlar ben beşik sipariş ettim dün netten erken mi acaba siz neler yapıyorsunuz hazırlık olarak. Nisan 15 e kadar kıyafet vs bakmak istemiyorum şimdilik beşik dolap en azından borcu rahatlasın diye düşündük.
Hadi bakalım canım hayırlısı neyse o olsun. Benim de ayrıntılı ultrasonum var bugün. Güzel haberlerle dönelim inşgünaydın kızlaaar çok heyecanlıyımayrıntılıya gideceğim bugün ayy minnoşuma bakacaklar inşallah selametle geliriz. kız mı erkek mi net öğreneceğiz bugün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?