2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ikiz bebiş bekleyen anneler Sezaryen mi normal doğum mu düşünüyorsunuz? Ilk kontrolümde doktorum ikiz gebeliklerde sezaryeni öneriyoruz demişti. Okuduğuma göre normal doğumda ilk bebek doğduktan sonra vücut doğum bitti sanıp sancı göndermiyormuş suni sancı veriliyormuş. 2.nin normal doğamadığı durumlarda 1.normal 2.sezaryenle alınıyormuş bazen. Ben de ne gerek var sezaryen olsun ikisi de bir anda doğsun bitsin diye düşündüm. Zaten doğmaları gereken tarihten erken alınacağı için kesinlikle sezaryen olacak diye düşünüyordum. Ama geçen kontrolde doktor sezaryen mi normal doğum mu istiyorsun diye sorunca kafam karıştı Siz nasıl düşünüyorsunuz?

Öncelikle her şey gönlünce olsun, gerçekten üzüldüm. 2 ve 3'lü tarama iyi çıktı ama 4'lü yaptırmadım. Senin 2 ve 3'lü nasıl çıkmıştı acaba? 4'lü de mi anladılar acaba riskli durumu ?

Evet kangurununda böyle bi güzelliği var sıcaga bende gelemem ki genelde yaz aylarında kullanılacak birşey biraz daha arastırmakta fayda var.tesekkurler

3 haftaya kadar geriden gelmesi önden gitmesi normal diye okumuştum canım doktorunda söylemiştir gerçi bi sıkıntı olsa anlatırdı dumu sana için rahat olsun

Benim ilk iki Doğumum normal olduğu için şuan gündemde sadece normal doğum var ama son anda tabi her ihtimale karşı sezeryan da olabilir, burda son karar 7. ayda anestezist görünce veriliyor bebeklerimiz ve bizim için en hayırlısı ne ise o olsun canım

Hamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
O kadar çok korktum ki kalbimin çarpıntısı sanırım 1 saat sürdü. Önemli miktarda akıntım geldi. Doktorum sakin ol ve kanaman olmadıkça sakın korkma dedi. Bebek karnımın içinde çıldırmış gibi yaklaşık 1 saat boyunca sürekli tekmeledi beni :)
Ben iyi atlattım. Siz siz olun dikkat edin kendinize, inanın çok zor bir durum.

Ayyyy çok geçmiş olsun çokkkk Allah korumuş ikinizi de

Geçmiş olsun Allah korumuş, bende çok korkarım düşmekten

Çokkk geçmiş olsun, zor bir durum
Aksiyon yaşamışsınız
Neyse ki iyisiniz çok şükür

Bence hiç kafana takma ve 3lu 4lu taramalar kafa karisikligindan başka bir işe yaramiyor amniyonsentez sonucunda normal gelecektir hiç uzulme

Onunla geçmiş olsun neyse ki ikinizede bişey olmamis

Çok geçmiş olsun canim geçen gün benimde ayağım kaydı iki basamak birden indim son anda tutundum ama korkusu mahvediyor insani
Allah korusun

Çok geçmiş olsun aman dikkat edin

Çok geçmiş olsun benim de en korktuğum şeylerden biri düşmek. Kışın karda kayıp düşücem diye ödüm patladı. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri asansör varsa asansörü tercih ediyorum. Bununla atlatmışsın daha kötüsü olmamış çok şükür

Merhabalar arkadaşlar.Benim gibi 2 li 3 lü hiç bir test yaptırmayan sadece ayrıntılı usg ye girecek olan var mı?Ayrıntılı usg ye 1 nisanda giricem daha 1 ay var.24+2 olucam.Radyolog 26.cı haftaya kadar bakıyormuş.Acaba geç mi diye düşünmeye başladım.Baska bir hastaneden mi randevu alsam ki

Göbüşler ne alemde?
Bu sabah göbüşü.. Akşam olunca doğuma hazır boyutlara ulaşıyorum
Sabah yine hoop formumdayım
Ayy cok tatlı maşallah aynen benimde aksama doğuma gidecek boyutlara geliyor. Sabaha düzeliyor azcik tabi:)
bende 1 gün bekledim ama oynamasaydı gece kalkıp gidicektim valla Allah yardımcınız olsun canım bi doppler almak lazımmış onu anladım
Canım saglik odağındaki hemşire hareket hissedemezsen herzaman gelebilirsin doplerle bakarız dedi bana
Senin de aklında olsun git dinle rahatla öyle durumda
Allah korumuş ya çok geçmiş olsun.

Canım gündüz çalışıyorum o yüzden oynamadığını düşündüm geceye kadar bekledim. Neyse ki oynadı yoksa hemen gidicektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…