- 13 Eylül 2016
- 353
- 881
- 33
Öncelikle her şey gönlünce olsun, gerçekten üzüldüm. 2 ve 3'lü tarama iyi çıktı ama 4'lü yaptırmadım. Senin 2 ve 3'lü nasıl çıkmıştı acaba? 4'lü de mi anladılar acaba riskli durumu ?Arkadaşlar merhaba..
Benim 10 aylık bir kızım var temmuz ayında da inşallah oğlumu kucağıma alacaktım.. Fakat 4lu tesk sunucumuz çok riskli cıktı.. 1/8.. Yani down sendromlu olma olasılığı %15.. Hemen ertesi gün amniosentez yaptırdık.. 2 3gun içerisinde ilk sınıflarımız 2 hafta sonra da ayrıntılı sonuclarimiz çıkacak.. Merak ettiğim sizlerin için de 4lu testi riskli çıkanlar oldu mu.. bu süreci yaşayanlar varsa gerçekten desteğe ihtiyacım var..
Evet kangurununda böyle bi güzelliği var sıcaga bende gelemem ki genelde yaz aylarında kullanılacak birşey biraz daha arastırmakta fayda var.tesekkurlerKesinlikle daha rahat. Kılıf gibi cildin gibi sarıyo onlar. Ama ben hem sıcağa gelemiyorum bunalırım onla, hem de eşim ve ya başka biri taşımak isterse dolanır komik olurlar beceremezler :) bu çıt çıt takıp kucaklarına çıkmak için pratik.
Arkadaşlar kontrolden geldim bir oğlum daha olacak Rabbim izin verirse bundan sonra değişmez herhalde nedense bir hafta geriden geliyor bebek ilk oğlum da hep bir kaç hafta ileriden gidiyorduk bir sıkıntı olmaz değilmi bi tedirginim
Benim ilk iki Doğumum normal olduğu için şuan gündemde sadece normal doğum var ama son anda tabi her ihtimale karşı sezeryan da olabilir, burda son karar 7. ayda anestezist görünce veriliyor bebeklerimiz ve bizim için en hayırlısı ne ise o olsun canımIkiz bebiş bekleyen annelerSezaryen mi normal doğum mu düşünüyorsunuz? Ilk kontrolümde doktorum ikiz gebeliklerde sezaryeni öneriyoruz demişti. Okuduğuma göre normal doğumda ilk bebek doğduktan sonra vücut doğum bitti sanıp sancı göndermiyormuş suni sancı veriliyormuş. 2.nin normal doğamadığı durumlarda 1.normal 2.sezaryenle alınıyormuş bazen. Ben de ne gerek var sezaryen olsun ikisi de bir anda doğsun bitsin diye düşündüm. Zaten doğmaları gereken tarihten erken alınacağı için kesinlikle sezaryen olacak diye düşünüyordum. Ama geçen kontrolde doktor sezaryen mi normal doğum mu istiyorsun diye sorunca kafam karıştı Siz nasıl düşünüyorsunuz?
Ayyyy çok geçmiş olsun çokkkk Allah korumuş ikinizi deHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
O kadar çok korktum ki kalbimin çarpıntısı sanırım 1 saat sürdü. Önemli miktarda akıntım geldi. Doktorum sakin ol ve kanaman olmadıkça sakın korkma dedi. Bebek karnımın içinde çıldırmış gibi yaklaşık 1 saat boyunca sürekli tekmeledi beni :)
Ben iyi atlattım. Siz siz olun dikkat edin kendinize, inanın çok zor bir durum.
Teşekkür ederim arkadaşım. Allah düşmanıma göstermesinAyyyy çok geçmiş olsun çokkkk Allah korumuş ikinizi de
Geçmiş olsun Allah korumuş, bende çok korkarım düşmektenHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
O kadar çok korktum ki kalbimin çarpıntısı sanırım 1 saat sürdü. Önemli miktarda akıntım geldi. Doktorum sakin ol ve kanaman olmadıkça sakın korkma dedi. Bebek karnımın içinde çıldırmış gibi yaklaşık 1 saat boyunca sürekli tekmeledi beni :)
Çokkk geçmiş olsun, zor bir durumHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
Bence hiç kafana takma ve 3lu 4lu taramalar kafa karisikligindan başka bir işe yaramiyor amniyonsentez sonucunda normal gelecektir hiç uzulmeArkadaşlar merhaba..
Benim 10 aylık bir kızım var temmuz ayında da inşallah oğlumu kucağıma alacaktım.. Fakat 4lu tesk sunucumuz çok riskli cıktı.. 1/8.. Yani down sendromlu olma olasılığı %15.. Hemen ertesi gün amniosentez yaptırdık.. 2 3gun içerisinde ilk sınıflarımız 2 hafta sonra da ayrıntılı sonuclarimiz çıkacak.. Merak ettiğim sizlerin için de 4lu testi riskli çıkanlar oldu mu.. bu süreci yaşayanlar varsa gerçekten desteğe ihtiyacım var..
Onunla geçmiş olsun neyse ki ikinizede bişey olmamisHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
Çok geçmiş olsun canim geçen gün benimde ayağım kaydı iki basamak birden indim son anda tutundum ama korkusu mahvediyor insaniHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
Çok geçmiş olsun aman dikkat edinHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
Çok geçmiş olsun benim de en korktuğum şeylerden biri düşmek. Kışın karda kayıp düşücem diye ödüm patladı. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri asansör varsa asansörü tercih ediyorum. Bununla atlatmışsın daha kötüsü olmamış çok şükürHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
Ayy cok tatlı maşallah aynen benimde aksama doğuma gidecek boyutlara geliyor. Sabaha düzeliyor azcik tabi:)Göbüşler ne alemde?
Bu sabah göbüşü.. Akşam olunca doğuma hazır boyutlara ulaşıyorum
Sabah yine hoop formumdayım
Canım saglik odağındaki hemşire hareket hissedemezsen herzaman gelebilirsin doplerle bakarız dedi banabende 1 gün bekledim ama oynamasaydı gece kalkıp gidicektim valla Allah yardımcınız olsun canım bi doppler almak lazımmış onu anladım
Allah korumuş ya çok geçmiş olsun.Hamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
Ayy cok tatlı maşallah aynen benimde aksama doğuma gidecek boyutlara geliyor. Sabaha düzeliyor azcik tabi:)
Canım saglik odağındaki hemşire hareket hissedemezsen herzaman gelebilirsin doplerle bakarız dedi bana
Senin de aklında olsun git dinle rahatla öyle durumda
Allah korumuş ya çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?