Göbüşler ne alemde?
Bu sabah göbüşü.. Akşam olunca doğuma hazır boyutlara ulaşıyorum
Sabah yine hoop formumdayım
Hamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
O kadar çok korktum ki kalbimin çarpıntısı sanırım 1 saat sürdü. Önemli miktarda akıntım geldi. Doktorum sakin ol ve kanaman olmadıkça sakın korkma dedi. Bebek karnımın içinde çıldırmış gibi yaklaşık 1 saat boyunca sürekli tekmeledi beni :)
Ben iyi atlattım. Siz siz olun dikkat edin kendinize, inanın çok zor bir durum.
kuzu aslında biz hissetmesekte hareket ediyorlar, yine de bizi bekletmeseler bi tekme atsalar arada güzel olcak tabi amaGerçekten mi 4 gün of annane çok üzüldüm yazık kadına
Valla bilmiyorum uyuyo mu napıyosa kuzum ama hiç hoşuma gitmedi bu durum 8 10 saat neyse ee bu çok oldu
Evet canım Erzurum dayız :))Erzurum'da misin canjm
Canım ben normal doğum dusunuyorum bir aksilik cikmazsa. Sonuçta illa ki sancı olmayacak ikinci sezeryan olacak diye birşey yok herşey yolunda olsun ikinci de gelmeyi bilir elbet :)Ikiz bebiş bekleyen annelerSezaryen mi normal doğum mu düşünüyorsunuz? Ilk kontrolümde doktorum ikiz gebeliklerde sezaryeni öneriyoruz demişti. Okuduğuma göre normal doğumda ilk bebek doğduktan sonra vücut doğum bitti sanıp sancı göndermiyormuş suni sancı veriliyormuş. 2.nin normal doğamadığı durumlarda 1.normal 2.sezaryenle alınıyormuş bazen. Ben de ne gerek var sezaryen olsun ikisi de bir anda doğsun bitsin diye düşündüm. Zaten doğmaları gereken tarihten erken alınacağı için kesinlikle sezaryen olacak diye düşünüyordum. Ama geçen kontrolde doktor sezaryen mi normal doğum mu istiyorsun diye sorunca kafam karıştı Siz nasıl düşünüyorsunuz?
olsun .aklı çıkar insanın bisey oldu diye rabbim korumuş.Hamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
O kadar çok korktum ki kalbimin çarpıntısı sanırım 1 saat sürdü. Önemli miktarda akıntım geldi. Doktorum sakin ol ve kanaman olmadıkça sakın korkma dedi. Bebek karnımın içinde çıldırmış gibi yaklaşık 1 saat boyunca sürekli tekmeledi beni :)
Amin inşallah Rabbim cümlemizi tüm sıkıntılarımızdan kurtarsınAy çok şükür Rabbim yaşatmasın Bi daha korkusunu bile
Canım çok geçmiş olsunHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
poposunu ısırdığımda nasıl oluyomuş görsünkuzu aslında biz hissetmesekte hareket ediyorlar, yine de bizi bekletmeseler bi tekme atsalar arada güzel olcak tabi amaminnoşların keyiflerini bekleyeceğiz artık :)
İnşallah canım oğlumda hep ileriden gidince bu da böyle geriden olunca endişelendim dr geç döllenme olmuş büyük ihtimalle dedi ve 24 ekimi baz almamı söyledi cihazına güvendiğini öncesini söylersem nereye gidersem yanıltabileceğimi söyledi dr ları. Bende emin olmadığım için artık 18 haftalık kabul ediyoruz. Ben hala cinsiyette takılı kaldım kız hissetmiştim nedense3 haftaya kadar geriden gelmesi önden gitmesi normal diye okumuştum canım doktorunda söylemiştir gerçi bi sıkıntı olsa anlatırdı dumu sana için rahat olsun
çok Geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun sağlıkla atlatmışsınız çok şükürHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
Ben suyum gelincr ilkçocuk makat gelişi olmasına rağmen onu normal doğurdum ciğer geliştirici iğne vuruldum 24 saat bekler inşallah dediler 1 saat sonra 2. Bebeğinde suyu geldi onuda normal doğurdum. En azından benim doğumumda dediğin gibi bir durum olmadı. Tabi bebekler 26 haftalıktı ve 1 kg bile yoktuIkiz bebiş bekleyen annelerSezaryen mi normal doğum mu düşünüyorsunuz? Ilk kontrolümde doktorum ikiz gebeliklerde sezaryeni öneriyoruz demişti. Okuduğuma göre normal doğumda ilk bebek doğduktan sonra vücut doğum bitti sanıp sancı göndermiyormuş suni sancı veriliyormuş. 2.nin normal doğamadığı durumlarda 1.normal 2.sezaryenle alınıyormuş bazen. Ben de ne gerek var sezaryen olsun ikisi de bir anda doğsun bitsin diye düşündüm. Zaten doğmaları gereken tarihten erken alınacağı için kesinlikle sezaryen olacak diye düşünüyordum. Ama geçen kontrolde doktor sezaryen mi normal doğum mu istiyorsun diye sorunca kafam karıştı Siz nasıl düşünüyorsunuz?
İnşallah canım oğlumda hep ileriden gidince bu da böyle geriden olunca endişelendim dr geç döllenme olmuş büyük ihtimalle dedi ve 24 ekimi baz almamı söyledi cihazına güvendiğini öncesini söylersem nereye gidersem yanıltabileceğimi söyledi dr ları. Bende emin olmadığım için artık 18 haftalık kabul ediyoruz. Ben hala cinsiyette takılı kaldım kız hissetmiştim nedenseSağlıklı olsunlarda Rabbimin lütfu her türlü kabulumuz
amanın annesi nasıl kıyacaksın yaaapoposunu ısırdığımda nasıl oluyomuş görsün
Testleri yaptirmadiysaniz daha erkene tarih alsanız iyi olurdu bence, benim bir teste sıkıntı çıktı 17+6 da girdim detayliya çok şükür herşey yolundaydı, doktor 3 hafta sonra bir daha kontrole çağırdı 21.haftada yani. Ama sizinki bence biraz geç bir zamana kalmış.Merhabalar arkadaşlar.Benim gibi 2 li 3 lü hiç bir test yaptırmayan sadece ayrıntılı usg ye girecek olan var mı?Ayrıntılı usg ye 1 nisanda giricem daha 1 ay var.24+2 olucam.Radyolog 26.cı haftaya kadar bakıyormuş.Acaba geç mi diye düşünmeye başladım.Baska bir hastaneden mi randevu alsam ki
Günaydın kızlar yarım metre kar ve devam eden tipi ile ise geldik 8 de, çünkü biz pengueniz neden kar tatili falan olsun ki
çok geçmiş olsun canım , o da korkmuştur annesi Allahım esirgesin..Hamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?