2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şimdi doktorum aradı şeker yüklemesini 15 martta yapalım dedi 22.hafta oluyo galiba
O arada da detaylı yapıcaklar
8 in de normal randevum vardı zaten
Bide tetanoz var
Ooo baya ekşınlı geçecek iki hafta

Göbüşler ne alemde?
Bu sabah göbüşü.. Akşam olunca doğuma hazır boyutlara ulaşıyorum
Sabah yine hoop formumdayım

Al benden de o kdr benim de bu kadar göbeğim bu hafta daha bir farklı geliyor hatta daha Bi büyüdü genişledi kaç kilo aldım cnm sen aramızda az varmış seninle

Çok geçmiş olsun

Gerçekten mi 4 gün of annane çok üzüldüm yazık kadına
Valla bilmiyorum uyuyo mu napıyosa kuzum ama hiç hoşuma gitmedi bu durum 8 10 saat neyse ee bu çok oldu
kuzu aslında biz hissetmesekte hareket ediyorlar, yine de bizi bekletmeseler bi tekme atsalar arada güzel olcak tabi ama minnoşların keyiflerini bekleyeceğiz artık :)

ben bugün dahiliyeye ugradim istirahat verdi doktor grip oldum ... gelmisken hastaneye birde bebise bakayim deidm ben hic hissetmiyorum desem yeridir gün asiri hissediyorum o da kısa kısa bazen diyorum bagirsak hareketi mi bebek mi emin olamiyorum bugün bi gittim benim minik kizcem kipir kipir oynuyor doktor d3di bak nasil hareketli ben gram hissetmiom :) yuzünu gostermedi geriliyor falan aynı abisi gibi rahatına duskün sanirim ... hareketi hissetmeyenler bence dert etmeyin bebisler taklalar atio :)

Eklentiler

• 20190228_113549.webp
    15 KB · Görüntüleme: 59
Canım ben normal doğum dusunuyorum bir aksilik cikmazsa. Sonuçta illa ki sancı olmayacak ikinci sezeryan olacak diye birşey yok herşey yolunda olsun ikinci de gelmeyi bilir elbet :)

Çok geçmiş
olsun .aklı çıkar insanın bisey oldu diye rabbim korumuş.

Canım çok geçmiş olsun

3 haftaya kadar geriden gelmesi önden gitmesi normal diye okumuştum canım doktorunda söylemiştir gerçi bi sıkıntı olsa anlatırdı dumu sana için rahat olsun
İnşallah canım oğlumda hep ileriden gidince bu da böyle geriden olunca endişelendim dr geç döllenme olmuş büyük ihtimalle dedi ve 24 ekimi baz almamı söyledi cihazına güvendiğini öncesini söylersem nereye gidersem yanıltabileceğimi söyledi dr ları. Bende emin olmadığım için artık 18 haftalık kabul ediyoruz. Ben hala cinsiyette takılı kaldım kız hissetmiştim nedense Sağlıklı olsunlarda Rabbimin lütfu her türlü kabulumuz

çok Geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun sağlıkla atlatmışsınız çok şükür

Ben suyum gelincr ilkçocuk makat gelişi olmasına rağmen onu normal doğurdum ciğer geliştirici iğne vuruldum 24 saat bekler inşallah dediler 1 saat sonra 2. Bebeğinde suyu geldi onuda normal doğurdum. En azından benim doğumumda dediğin gibi bir durum olmadı. Tabi bebekler 26 haftalıktı ve 1 kg bile yoktu

Oğlun varmış diye beklentin öyleydi belki de etraftan da çok yüklüyolar bide cinsiyeti farklı olsun temennileriyle

Bend ekız hissettmiştim hep üstelik kızım var :)
Ama herkes erkek dedi rüyamda da erkek gördüm ve oğlumuz oluyor inşallah

Testleri yaptirmadiysaniz daha erkene tarih alsanız iyi olurdu bence, benim bir teste sıkıntı çıktı 17+6 da girdim detayliya çok şükür herşey yolundaydı, doktor 3 hafta sonra bir daha kontrole çağırdı 21.haftada yani. Ama sizinki bence biraz geç bir zamana kalmış.

çok geçmiş olsun canım , o da korkmuştur annesi Allahım esirgesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…