2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
sağlıkla doğsun inş kuzun
bende de herkes kız yüklemesi yaptı rüyalarımda da ultrasonlarda drlar hep erkek dedi bu bebeğimde ama etraf ay bu kız bu kız duruyor diye diye sanırım bende bi beklenti içine girdim neyse hayırlısı ile sağlıklı doğsunlarda iki oğluş annesi olurum artık:)

Double kayınvalide :)

Hepsinin tadı ayrı arkadaş olsunlar birbirlerine inşallah

Tabiki canım sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama haklısın oğluşun var gönlün kız istediği için kız hissetmişsindir belki ikisinide tatmak istiyo insan.
Sağlıklıysa günü çokta önemli değil dediği gibi geç döllenme olmuştur

Al benden de o kdr benim de bu kadar göbeğim bu hafta daha bir farklı geliyor hatta daha Bi büyüdü genişledi kaç kilo aldım cnm sen aramızda az varmış seninle

Evet 2 gün farkımız

Bu hafta baya yuvarlak oldu sanki şekillendi bi büyüdü bi haller oldu
Ben henüz kilo almadım. 60 kilo ile başlamıştım. 2. Ve 3. Aylarda mide bulantısı sebepli 55’e düştüm.
Şimdi hala 57’lerde geziyorum..
yani aslında kilo alıyorum ama çok düştüğüm için baştan, başlangıç kilomu geçmedim daha.

Ultrason sırasını 11 haftalikken almıştım.O an boşluğuma denk gelmiş 1 nisanda 22 haftalık falan olacağını düşünmüştüm.Takvime sonradan bakınca 24+2 olduğumu farkettim.Dr söyledim sıra aldığın arkadaşla konuş öne çeksinler dedi.Konustum bayanla bizim Dr 26.haftaya kadar bakıyor o tarihe kadar dolu yer açmam zor dedi.Başka bir hastaneden sıra almak mantıklı olacak sanırım.

gözünüzaydın bugün bizim
Double kayınvalide :)

Hepsinin tadı ayrı arkadaş olsunlar birbirlerine inşallah
evet ben ilk bebeğimde de kız çok istemiştim ama Rabbim böyle uygun görmüş böyle hayırlıymış demekki hayırlısı olsun evet bende kara kara onu düşünüyorum Rabbim gelinlerle imtihan etmesin:)

Bende hiç bi test yaptirmadim sadece detayli yaptiricam 4martta randevum var

Tam 22+0 da gitmiş olucam

Geçen gün ağrim var diye acile gittim ordaki doktor dediki detayli yaptirdin mı?

Gün aldim gidicem dedim (tarihi söyledim)

Dedi ki zaten 23.haftada bitiyor neden
22.haftaya biraktin dedi
şaşırdım bende

Her doktor farklı söylüyor anlamiyorum valla

detaylı için devletten mi randevunuz ben ilk oğlumda özelde yaptırmıştım şimdi de doğum hastanesinden randevu almam gerektiğini söyledi dr um doğum hastanelesine iki defa ayrı ayrı gitmek zorundayız sanırım

ay canım çok sevindimmmm bi sıkıntı olmamasına sağlıkla gelsin kızışın
Darısı diğer detaylıya girecek arkadaşların başına

Benim doktorumda 23. haftada son dedi
özellikle devlet hastanelerinin bazıları 23. haftadan sonra kabul dahi etmiyomuş canım arkadaşı almadılar 23+4te

Ben 19-22. Haftalar arası biliyordum.İlk oğlumda 19+6 da falan girmiştim.Tarihin geç olduğunu sonradan farkettim.Ama Dr bakıyor dedi sekreter.1-2 hafta sonraya randevu almam lazım.Bugün 19+5 im.

Ben devlette yaptırıcam doktorumun arkadaşı devletteymiş çok önerdi
Randevuyu da kendisi ayarlıyor

Kızlar kabızlıkla başım belada. Duphalac activia ve kayısı yiyorum yok. lavitabellamk canım gliserin fitil işe yaradımı? Son çarem onuda denicem. Zorlanmaktan kanlı akıntım oldu.

Göbüşler ne alemde?
Bu sabah göbüşü.. Akşam olunca doğuma hazır boyutlara ulaşıyorum
Sabah yine hoop formumdayım
Akşam olunca benimki de baya gerilip şişiyor sanki doğuracak gibi. Maşallah canım size
Sağol canım sende güle güle kullan inşallah sağlıklı günlerde
Canım ben sorun olmazsa normal düşünüyorum iki drum da aynı fikirde. Bebekler uygunsa normal olur diyorlar inşallah sağlıkla gelsinler normal yollarla
Geçmiş olsun Allah korumuş
Ben sadece detaylıya girdim canım. Ama sen bence detaylı tarihini biraz öne çek
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin miniğin

Kızlar kabızlıkla başım belada. Duphalac activia ve kayısı yiyorum yok. lavitabellamk canım gliserin fitil işe yaradımı? Son çarem onuda denicem. Zorlanmaktan kanlı akıntım oldu.

Kuru erik, kuru kayısı veya kefir işe yarayabilir..
Yaz tatilinde gezide böyle problemim olduğunda armut incir vb işe yaramazken en son bir küçük boy kefir çözüm olmuştu..

Benimde çok mide bulantılarım oldu. daha şurda 10 15 gündür iyiyim çok şükür bende 55 le hamile kaldım şuan 58 oldum yani 3 kilo aldım doktorum normal çok iyi gidiyorsun dedi. iştahım falan da baya açıldı zaten yedikçe yemek istiyor kızım detaylıya ne zaman gireceksin benim 15 martta allah nasip ederse. ilk bebeğin mi senin de ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…