sağlıkla doğsun inş kuzunOğlun varmış diye beklentin öyleydi belki de etraftan da çok yüklüyolar bide cinsiyeti farklı olsun temennileriyle
Bend ekız hissettmiştim hep üstelik kızım var :)
Ama herkes erkek dedi rüyamda da erkek gördüm ve oğlumuz oluyor inşallah
merhaba kızlar devlette detaylıya girdim çok şükür herşeyi normal çıktı kuzumun, biz farketmesekte içerde hareket ettiğini gördüm elleri ayakları oynuyor çok güzel birşeydihaftası ile uyumlu çıktı herşeyi. kesin kızmış bu arada
sağlıkla doğsun inş kuzun
bende de herkes kız yüklemesi yaptı rüyalarımda da ultrasonlarda drlar hep erkek dedi bu bebeğimde ama etraf ay bu kız bu kız duruyor diye diye sanırım bende bi beklenti içine girdim neyse hayırlısı ile sağlıklı doğsunlarda iki oğluş annesi olurum artık:)
İnşallah canım oğlumda hep ileriden gidince bu da böyle geriden olunca endişelendim dr geç döllenme olmuş büyük ihtimalle dedi ve 24 ekimi baz almamı söyledi cihazına güvendiğini öncesini söylersem nereye gidersem yanıltabileceğimi söyledi dr ları. Bende emin olmadığım için artık 18 haftalık kabul ediyoruz. Ben hala cinsiyette takılı kaldım kız hissetmiştim nedenseSağlıklı olsunlarda Rabbimin lütfu her türlü kabulumuz
amanın annesi nasıl kıyacaksın yaaa, inşallah sağasağlim kavuşalımda hepsini unutacağız
Al benden de o kdr benim de bu kadar göbeğim bu hafta daha bir farklı geliyor hatta daha Bi büyüdü genişledi kaç kilo aldım cnm sen aramızda az varmış seninle
Testleri yaptirmadiysaniz daha erkene tarih alsanız iyi olurdu bence, benim bir teste sıkıntı çıktı 17+6 da girdim detayliya çok şükür herşey yolundaydı, doktor 3 hafta sonra bir daha kontrole çağırdı 21.haftada yani. Ama sizinki bence biraz geç bir zamana kalmış.
gözünüzaydın bugün bizimmerhaba kızlar devlette detaylıya girdim çok şükür herşeyi normal çıktı kuzumun, biz farketmesekte içerde hareket ettiğini gördüm elleri ayakları oynuyor çok güzel birşeydihaftası ile uyumlu çıktı herşeyi. kesin kızmış bu arada
evet ben ilk bebeğimde de kız çok istemiştim ama Rabbim böyle uygun görmüş böyle hayırlıymış demekki hayırlısı olsun evet bende kara kara onu düşünüyorum Rabbim gelinlerle imtihan etmesin:)Double kayınvalide :)
Hepsinin tadı ayrı arkadaş olsunlar birbirlerine inşallah
Bende hiç bi test yaptirmadim sadece detayli yaptiricam 4martta randevum varMerhabalar arkadaşlar.Benim gibi 2 li 3 lü hiç bir test yaptırmayan sadece ayrıntılı usg ye girecek olan var mı?Ayrıntılı usg ye 1 nisanda giricem daha 1 ay var.24+2 olucam.Radyolog 26.cı haftaya kadar bakıyormuş.Acaba geç mi diye düşünmeye başladım.Baska bir hastaneden mi randevu alsam ki
merhaba kızlar devlette detaylıya girdim çok şükür herşeyi normal çıktı kuzumun, biz farketmesekte içerde hareket ettiğini gördüm elleri ayakları oynuyor çok güzel birşeydihaftası ile uyumlu çıktı herşeyi. kesin kızmış bu arada
Bende hiç bi test yaptirmadim sadece detayli yaptiricam 4martta randevum var
Tam 22+0 da gitmiş olucam
Geçen gün ağrim var diye acile gittim ordaki doktor dediki detayli yaptirdin mı?
Gün aldim gidicem dedim (tarihi söyledim)
Dedi ki zaten 23.haftada bitiyor neden
22.haftaya biraktin dedi
şaşırdım bende
Her doktor farklı söylüyor anlamiyorum valla
Bende hiç bi test yaptirmadim sadece detayli yaptiricam 4martta randevum var
Tam 22+0 da gitmiş olucam
Geçen gün ağrim var diye acile gittim ordaki doktor dediki detayli yaptirdin mı?
Gün aldim gidicem dedim (tarihi söyledim)
Dedi ki zaten 23.haftada bitiyor neden
22.haftaya biraktin dedi
şaşırdım bende
Her doktor farklı söylüyor anlamiyorum valla
detaylı için devletten mi randevunuz ben ilk oğlumda özelde yaptırmıştım şimdi de doğum hastanesinden randevu almam gerektiğini söyledi dr um doğum hastanelesine iki defa ayrı ayrı gitmek zorundayız sanırım
Akşam olunca benimki de baya gerilip şişiyor sanki doğuracak gibi. Maşallah canım sizeGöbüşler ne alemde?
Bu sabah göbüşü.. Akşam olunca doğuma hazır boyutlara ulaşıyorum
Sabah yine hoop formumdayım
Sağol canım sende güle güle kullan inşallah sağlıklı günlerdeGüle güle kullan canım. Benim de bebek arabam geldi geçen hafta. Beşiklere de karar verdik ama ayrıntıdan sonra sipariş vericez. Evet bir anda yüklememek lazım. Hem tamamlandıkça insanın içi rahatlıyor
Hadi bakalım canım hayırlısı neyse o olsun. Benim de ayrıntılı ultrasonum var bugün. Güzel haberlerle dönelim inş
Canım ben sorun olmazsa normal düşünüyorum iki drum da aynı fikirde. Bebekler uygunsa normal olur diyorlar inşallah sağlıkla gelsinler normal yollarlaIkiz bebiş bekleyen annelerSezaryen mi normal doğum mu düşünüyorsunuz? Ilk kontrolümde doktorum ikiz gebeliklerde sezaryeni öneriyoruz demişti. Okuduğuma göre normal doğumda ilk bebek doğduktan sonra vücut doğum bitti sanıp sancı göndermiyormuş suni sancı veriliyormuş. 2.nin normal doğamadığı durumlarda 1.normal 2.sezaryenle alınıyormuş bazen. Ben de ne gerek var sezaryen olsun ikisi de bir anda doğsun bitsin diye düşündüm. Zaten doğmaları gereken tarihten erken alınacağı için kesinlikle sezaryen olacak diye düşünüyordum. Ama geçen kontrolde doktor sezaryen mi normal doğum mu istiyorsun diye sorunca kafam karıştı Siz nasıl düşünüyorsunuz?
Geçmiş olsun Allah korumuşHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
O kadar çok korktum ki kalbimin çarpıntısı sanırım 1 saat sürdü. Önemli miktarda akıntım geldi. Doktorum sakin ol ve kanaman olmadıkça sakın korkma dedi. Bebek karnımın içinde çıldırmış gibi yaklaşık 1 saat boyunca sürekli tekmeledi beni :)
Ben iyi atlattım. Siz siz olun dikkat edin kendinize, inanın çok zor bir durum.
Ben sadece detaylıya girdim canım. Ama sen bence detaylı tarihini biraz öne çekMerhabalar arkadaşlar.Benim gibi 2 li 3 lü hiç bir test yaptırmayan sadece ayrıntılı usg ye girecek olan var mı?Ayrıntılı usg ye 1 nisanda giricem daha 1 ay var.24+2 olucam.Radyolog 26.cı haftaya kadar bakıyormuş.Acaba geç mi diye düşünmeye başladım.Baska bir hastaneden mi randevu alsam ki
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin miniğinmerhaba kızlar devlette detaylıya girdim çok şükür herşeyi normal çıktı kuzumun, biz farketmesekte içerde hareket ettiğini gördüm elleri ayakları oynuyor çok güzel birşeydihaftası ile uyumlu çıktı herşeyi. kesin kızmış bu arada
Kızlar kabızlıkla başım belada. Duphalac activia ve kayısı yiyorum yok.lavitabellamk canım gliserin fitil işe yaradımı? Son çarem onuda denicem. Zorlanmaktan kanlı akıntım oldu.
Evet 2 gün farkımız
Bu hafta baya yuvarlak oldu sanki şekillendi bi büyüdü bi haller oldu
Ben henüz kilo almadım.60 kilo ile başlamıştım. 2. Ve 3. Aylarda mide bulantısı sebepli 55’e düştüm.
Şimdi hala 57’lerde geziyorum..
yani aslında kilo alıyorum ama çok düştüğüm için baştan, başlangıç kilomu geçmedim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?