2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım heyet raporu konusu biraz çetrefilli doktorun insafına kalmış vermesi lazımdı aslında durumunu en iyi o biliyor nihayetinde ama tıp merkezlerine de bi sor istersen onlar rapor konusunda biraz daha esnekler heyet olmasada kendini biraz toparlayacak kadar alabilirsin diye düşünüyorum

Günaydın kızlar. Berbat bir gece geçirdim ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Dün saat 9 gibi sol taraftaki dis etlerime öyle bir ağrı girdi ki saatlerce geçmedi. 12 gibi dayanamadım doktorunuza aradım ben çok perisanim gitsem bişey yaparlar mı müdahale ederler mi diye. Tabi tabi hemen git hekim bı görsün dedi. Dis Hastanesi'nin aciline gittik nöbetçi doktora 6 ay bitti 7. Aya girdik doktorum ilk üç aydan sonra müdahale edilmeli görüşünde diyorum emziriyor musun diyor. Hamileyim diyorum öyle bakıyor. Allah'ım gerçekten devlet hastanelerinden nefret ediyorum. İnsanın hiç mi şansı olmaz. Bı antibiyotik yazdı gönderdi. İçtim bı tane ama bana mısın demedi. Dün gece 9 dan beri daha bir an bile geçmedi . 12 saatten fazladır acı çekiyorum. Bunu ne geçirir?

Çok sevindim gözün aydın canım artık rahat edersin

Karanfil koy canım iyi gelir bana genelde çok geçmiş olsun

Kızlar düşük tansiyon sorunu yaşayan var mı aranızda? 6-4 civarı oluyor nadiren altına düşüyor bu Sabah işe gelirken fenalastim yine bayilmisim metroda, napicam bilmiyorum 32 hafta bari gelseydi çıkardım izne

Ama hiç bi yerinden belli değil
Ben ortalama 65-66 olmuşumdur 80 kilo gibi duruyorum
Tabi sen hiç aynaya bakmadan konuşuyorsun galiba
Dünden bugüne +1le başladım bende
Oh yalnız değilim :)
Çok geçmiş olsun, aman nöbettekiler çok sallamıyor, bugün bir daha mı gitsen?

Dün akşam hafif bulantı bende de vardi geçmiş olsun sanada canım aslinda bu hafta daha rahatım WC konudunda eskiye göre daha azaldı rahim yukarı çıktı galiba bacak ağrın niye acaba
Huzursuz bacak sendromu bende de var magnezyum iyi geliyo ama arada bi yokluyo yinede
Hahaha yaşta bişey yok 4. Doğum ee en küçük kardeşim 15 yaşındaydı yaşta 37yken ağır geçmesini bekliyorduk hafif geçti onu demeye çalıştıydım
Hala yaşta 37 yken demiş babababaa her bebek farklı gerçekten ben 25 yaşımdaki hamileliğimde daha çok şikayetim vardı gerçekten
Bu maşallah iyi geçiyo bakalım doğumda güzel geçer umarım
Bide şöyle bişey varmış hücreleri yeniliyomuş bebekler annede ki yüzüm kırışmasın diye yaptım zaten ben bu çocuğu e yaş malum 37
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz geçer haftalar
İki prof görmemesi çok sinir bozucu gerçekten
Maşallahh maşallah napıcaksın dönücekmisin işe peki
Ben rennie duo kullanıyorum canım ilaç konusunda bende sen gibiyim ama onu ilaç değilmişçesine can havliyle kafama dikiyorum resmen
Muayene çıkar ilaçlar için ceza çıkmaz
Optik reçetesinde süre var da diğerlerinde var mı bilemedim bi dene şansını bakalım eczanede belki verirler

Kadın kusmaktan çalışamıyorum diyor doktor rapor vermiyor inanamıyorum ya. Sanirim tek çare tanıdık biri varsa onu araya sokmak

Bende 2. Çocuğu anca 37de 40ta falan doğururum zaten o yüzden gayet normal

Gözünaydın canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına
Canım heyet raporu konusu biraz sıkıntılı. Drlara bakanlık soruşturma falan açıyor onlarda çok yanaşmak istemiyor o sebeple. Bulunduğun il neresi ki.
Canım ananende dayanamamış bak herşey yolunda gidecek inşallah bundan sonra da biraz kendinize zaman verin

Gözün aydın canım işe dönersende çok dikkat et kendine

Kızlar günaydın :) Ben 1 haftada 1 kilo alıp 77 yi gördüm maşallah, anlamıyorum nasıl alıyorum, diyete başladım
Her hafta 1 kilo geliyor bana hamilelikten önce dünyaları yerdim gram gelmezdi ama hamilelikte dikkat ettim yine 1 kilo geldi etmedim yine 1 geldi

Merhaba arkadaşlar 24+0'da kontrole gittim 594 gr dedi oğluma. Biraz düşük kilosu kilo aldırman gerek dedi. Sizin minnoşların kilosu nasıl?
Canım benimde kontrolüm 24+0daydı 632 grdı göbek çapından ölçüyolar göbek çapı küçülmüş haftasına uyumlu çıksa da omega3 al vitaminlerine dikkat et dedi aksatıyodum tekrar başladım toparlarlar inşallah

Kaç yaşındasın ki çok ara verme canimm
Milyonların aklında tek soru meylen kaç yaşında :))

Bencede çok ara verme ya da ver ya aman noolcak dopurcaz işte 37 de
Bu arada kasımda 37 olcam ben not düşeyimde daha kaç ay var :) @Meylen

Ben kızı büyüttüm gezdik gezdik gezdikkk mis gibi şimdi 11 yaşında kardeşi olcak
Kardeşini de o gezdirsin bi zahmet

Hele geçen yaz içimize doğmuş gibi tatilden eve gelmedik assos marmaris fethiye karadeniz turu ayağı yanmışlar gibi gezdik şimdi bu yaz oturcaz popomuzun üstüne eylüle kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…