Bende sütü köyden isteyip yoğurdu kendim yapıyorum hazır yoğurt yiyemem ben bi sakıncası olacağını düşünmüyorum eskiden pastörize mi vardı :)Günaydın kızlar :)) konu sanırım süt yoğurt peynir:) ben ev sütü kaynatıp içiyorum . yoğurtta ev yoğurdu. peynirde krem peynir kullanmıyorum yani sürülebilir vs ler değerleri çok düşükmüş katı peynir yemek lazımmış.
Ooo geç kalmışın sen ilk için10 gün sonra 26 oluyorum
Ee ne güzel valla bende aynı şeyi düşünüyorum en az 7 8 yaşına gelsin sonrasına bakarız bide bu çocuğa gelecek sağlamak istiyorum bişeyden mahrum olmasın istiyorum o yüzden el ayak olsun Bi oda bizde toplanalım 2. Yapılır yapılmasa bile Allah kızıma uzun ömürler versinMilyonların aklında tek soru meylen kaç yaşında :))
Bencede çok ara verme ya da ver ya aman noolcak dopurcaz işte 37 de
Bu arada kasımda 37 olcam ben not düşeyimde daha kaç ay var :) @Meylen
Ben kızı büyüttüm gezdik gezdik gezdikkk mis gibi şimdi 11 yaşında kardeşi olcak
Kardeşini de o gezdirsin bi zahmet
Hele geçen yaz içimize doğmuş gibi tatilden eve gelmedik assos marmaris fethiye karadeniz turu ayağı yanmışlar gibi gezdik şimdi bu yaz oturcaz popomuzun üstüne eylüle kadar
Bende evde yapıyorum kastamonudan geliyo süt pazar var kasımpaşada gidip ordan alıyoruz mandayla karıştırıyorum bide ohh mis oluyahhBende sütü köyden isteyip yoğurdu kendim yapıyorum hazır yoğurt yiyemem ben bi sakıncası olacağını düşünmüyorum eskiden pastörize mi vardı :)
Ya bi ara buluştunuz demekOoo geç kalmışın sen ilk içinhahaha nerden moral bozsam peşinde kadın 37 demicektin kızıaaammm
Çok güzel bi yaş şaka bi yana 35 i geçmeden bi tane daha tamam işte
Ben işten güçten geciktim gezmeli işim anca buluştuk eşimle evde bi ara işte
Aynen öyle şart değil ya çok çocukEe ne güzel valla bende aynı şeyi düşünüyorum en az 7 8 yaşına gelsin sonrasına bakarız bide bu çocuğa gelecek sağlamak istiyorum bişeyden mahrum olmasın istiyorum o yüzden el ayak olsun Bi oda bizde toplanalım 2. Yapılır yapılmasa bile Allah kızıma uzun ömürler versin
Canım ağrın çok fazla anladığım kadarıyla ama zencefil seni rahatlatabilir birde zeytin bana çok iyi gelmişti zeytini ağrıyan tarafında ez tut ağrıyı kesiyor o anGünaydın kızlar. Berbat bir gece geçirdim ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Dün saat 9 gibi sol taraftaki dis etlerime öyle bir ağrı girdi ki saatlerce geçmedi. 12 gibi dayanamadım doktorunuza aradım ben çok perisanim gitsem bişey yaparlar mı müdahale ederler mi diye. Tabi tabi hemen git hekim bı görsün dedi. Dis Hastanesi'nin aciline gittik nöbetçi doktora 6 ay bitti 7. Aya girdik doktorum ilk üç aydan sonra müdahale edilmeli görüşünde diyorum emziriyor musun diyor. Hamileyim diyorum öyle bakıyor. Allah'ım gerçekten devlet hastanelerinden nefret ediyorum. İnsanın hiç mi şansı olmaz. Bı antibiyotik yazdı gönderdi. İçtim bı tane ama bana mısın demedi. Dün gece 9 dan beri daha bir an bile geçmedi . 12 saatten fazladır acı çekiyorum. Bunu ne geçirir?
Merhaba arkadaşlar 24+0'da kontrole gittim 594 gr dedi oğluma. Biraz düşük kilosu kilo aldırman gerek dedi. Sizin minnoşların kilosu nasıl?
Çok çocuk seviyorum 4 kardeş olsun 5 kardeş olsun rızkını Rabbim verir ona şüphem yok ama işte bu zamanda zor çağ çok zor geçim zor insanlar zorAynen öyle şart değil ya çok çocuk
Şimdi herkes tek
Kardeş güzel evet ama şart değil bu zamanda artık tarla sapan mı sürcekler naapcaklar
Canım ananende dayanamamış bak herşey yolunda gidecek inşallah bundan sonra da biraz kendinize zaman verin
Hamilelik biraz sıkıcı geciyo ama bebekler 2 yasa gelince insan cabuk ozluyo bebek kokusunu26 canım valla bişey sölim mi cesaret mevsuzu şimdilik baya baya arayı açmayı düşünüyorum tabi çocuk özlersem ben yaparım o ayrı psikolojimin biraz düzelmesi lazım
Canım heyet raporu konusu biraz çetrefilli doktorun insafına kalmış vermesi lazımdı aslında durumunu en iyi o biliyor nihayetinde ama tıp merkezlerine de bi sor istersen onlar rapor konusunda biraz daha esnekler heyet olmasada kendini biraz toparlayacak kadar alabilirsin diye düşünüyorum
Kadın kusmaktan çalışamıyorum diyor doktor rapor vermiyor inanamıyorum ya. Sanirim tek çare tanıdık biri varsa onu araya sokmak
Canım heyet raporu konusu biraz sıkıntılı. Drlara bakanlık soruşturma falan açıyor onlarda çok yanaşmak istemiyor o sebeple. Bulunduğun il neresi ki.
Haklısın canım, önce güvendiğin bir doktor bulup sonra da teslim edeceksin kendini...cuma iyi referanslar üzerine başka bir doktora daha gideceğim, artık o ne derse. Aynı şeyleri de derse ne ala...Bazı doktorlar yüzeysel bahsedıyor ya da hızlı hızlı aktarayım derken bosluklar bırakıyor akılda ama ben her zaman doktora guvenırım. Yani ornegın sana tokluk için bile fazla demiş olsa mutlaka bir bildiği vardır. Kilo olabilir bebeğin suyu olabilir vs. Herkes için tek bir dogru olmayabılır kımı zaman bunyedem bunyeye farkedıyor.Takıpte oldugun doktor her zaman her ayrıntıyı goz onunde bulundurur mutlaka
Evet bugün herkesin aklında aynı soru oh maşallah kızı buyutmussun sen bende kız özlemiyle arayı fazla açmadan doğurayım dedim malum çalışmıyorum buyuteyim yavrularımı dedim ama ilk çocuğun kız olması çok şanslı bi durumMilyonların aklında tek soru meylen kaç yaşında :))
Bencede çok ara verme ya da ver ya aman noolcak dopurcaz işte 37 de
Bu arada kasımda 37 olcam ben not düşeyimde daha kaç ay var :) @Meylen
Ben kızı büyüttüm gezdik gezdik gezdikkk mis gibi şimdi 11 yaşında kardeşi olcak
Kardeşini de o gezdirsin bi zahmet
Hele geçen yaz içimize doğmuş gibi tatilden eve gelmedik assos marmaris fethiye karadeniz turu ayağı yanmışlar gibi gezdik şimdi bu yaz oturcaz popomuzun üstüne eylüle kadar
Kesinlikle özlüyo arkadaşımla aynı binadayız 2016da haziranda doğurdu eylülde hamile olduğunu öğrendi 2017 haziranda Bi daha doğurdu kızın psikolojisi çöktü resmen asla çocuk görmesi gözüm yok dedi şimdideHamilelik biraz sıkıcı geciyo ama bebekler 2 yasa gelince insan cabuk ozluyo bebek kokusunu
Benimde bir ara disim cok agridi. Ben tavsiye.uzerine cekilmemis sumak suya karistirdim gunde 3 defa gargara yaptim. Kisa sure de gecti.Belki sana da iyi gelir canim.Artik o mu işe yaradi bilemiyorum. Bu arada Karanfil hamilelere onerilmiyo diye biliyorumGünaydın kızlar. Berbat bir gece geçirdim ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Dün saat 9 gibi sol taraftaki dis etlerime öyle bir ağrı girdi ki saatlerce geçmedi. 12 gibi dayanamadım doktorunuza aradım ben çok perisanim gitsem bişey yaparlar mı müdahale ederler mi diye. Tabi tabi hemen git hekim bı görsün dedi. Dis Hastanesi'nin aciline gittik nöbetçi doktora 6 ay bitti 7. Aya girdik doktorum ilk üç aydan sonra müdahale edilmeli görüşünde diyorum emziriyor musun diyor. Hamileyim diyorum öyle bakıyor. Allah'ım gerçekten devlet hastanelerinden nefret ediyorum. İnsanın hiç mi şansı olmaz. Bı antibiyotik yazdı gönderdi. İçtim bı tane ama bana mısın demedi. Dün gece 9 dan beri daha bir an bile geçmedi . 12 saatten fazladır acı çekiyorum. Bunu ne geçirir?
Haklısın canım, önce güvendiğin bir doktor bulup sonra da teslim edeceksin kendini...cuma iyi referanslar üzerine başka bir doktora daha gideceğim, artık o ne derse. Aynı şeyleri de derse ne ala...
HahahhaaaÇok çocuk seviyorum 4 kardeş olsun 5 kardeş olsun rızkını Rabbim verir ona şüphem yok ama işte bu zamanda zor çağ çok zor geçim zor insanlar zor
Hayırlısı diyelim (seneye 2.ye kalıyomuşum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?