2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende sütü köyden isteyip yoğurdu kendim yapıyorum hazır yoğurt yiyemem ben bi sakıncası olacağını düşünmüyorum eskiden pastörize mi vardı :)

10 gün sonra 26 oluyorum
Ooo geç kalmışın sen ilk için hahaha nerden moral bozsam peşinde kadın 37 demicektin kızıaaammm

Çok güzel bi yaş şaka bi yana 35 i geçmeden bi tane daha tamam işte
Ben işten güçten geciktim gezmeli işim anca buluştuk eşimle evde bi ara işte

Ee ne güzel valla bende aynı şeyi düşünüyorum en az 7 8 yaşına gelsin sonrasına bakarız bide bu çocuğa gelecek sağlamak istiyorum bişeyden mahrum olmasın istiyorum o yüzden el ayak olsun Bi oda bizde toplanalım 2. Yapılır yapılmasa bile Allah kızıma uzun ömürler versin

Bende sütü köyden isteyip yoğurdu kendim yapıyorum hazır yoğurt yiyemem ben bi sakıncası olacağını düşünmüyorum eskiden pastörize mi vardı :)
Bende evde yapıyorum kastamonudan geliyo süt pazar var kasımpaşada gidip ordan alıyoruz mandayla karıştırıyorum bide ohh mis oluyahh

Ya bi ara buluştunuz demek
Hay nerden dedim dilimi eşek arıları soksun

Aynen öyle şart değil ya çok çocuk
Şimdi herkes tek

Kardeş güzel evet ama şart değil bu zamanda artık tarla sapan mı sürcekler naapcaklar

Canım ağrın çok fazla anladığım kadarıyla ama zencefil seni rahatlatabilir birde zeytin bana çok iyi gelmişti zeytini ağrıyan tarafında ez tut ağrıyı kesiyor o an

Merhaba arkadaşlar 24+0'da kontrole gittim 594 gr dedi oğluma. Biraz düşük kilosu kilo aldırman gerek dedi. Sizin minnoşların kilosu nasıl?

Canım dün 23+2 de 709 gr ölçtü Dr. 24+4 e uyumlu dedi.Süt ürünleri,kuruyemiş,meyve ve proteinle beslen.Vitamin vs verdiyse onları iç.Biraz az ama çok değil.Ölcümlerde hata da olabiliyor.Canini sıkma dikkatli beslen sadece.

Aynen öyle şart değil ya çok çocuk
Şimdi herkes tek

Kardeş güzel evet ama şart değil bu zamanda artık tarla sapan mı sürcekler naapcaklar
Çok çocuk seviyorum 4 kardeş olsun 5 kardeş olsun rızkını Rabbim verir ona şüphem yok ama işte bu zamanda zor çağ çok zor geçim zor insanlar zor
Hayırlısı diyelim (seneye 2.ye kalıyomuşum)

Sordum tam teşekküllü devlet hastanesi olması gerekiyormus. Benim gittiğim hastane de özel ama devletle ortak bir vakıf üniversitesi . Orda veriliyor ama benim doktorum vermiyor

Kadın kusmaktan çalışamıyorum diyor doktor rapor vermiyor inanamıyorum ya. Sanirim tek çare tanıdık biri varsa onu araya sokmak

Aynen öyle. Durumu basindan beri biliyor zaten kac kez hastaneye yatirdi beni tedavi etti. Kac kere yaninda ayilip bayildim. Gecen gun heyet raporu istedigimi soyledigimde bana dedi ki "yalandan yere rapor veremem, suan işe devam edebilecek durumdasin ". O lafi duyduktan sonra uzerini cizdim. Bir daha hayatta gitmem ona. O kalabalık ve paramla rezil olduğum hastaneye de sırf doktorum için gidiyordum zaten. Artık gitmicem.

Ama heyet raporu lazim . bu şekilde ise gidip gelmek eziyet. Ayrıca hiçbir iş yapamıyorum

Saat 12 oldu ve sabahtan beri tek kelime çalışamadım toplantıya giremedim. Sürekli lavaboya koşuyorum. Midemde de hicbir şey kalmiyo. Bebeğe de zarar

Canım heyet raporu konusu biraz sıkıntılı. Drlara bakanlık soruşturma falan açıyor onlarda çok yanaşmak istemiyor o sebeple. Bulunduğun il neresi ki.

Istanbul'dayim.
Skntliymiş evet tecrübe etmiş oldum. Ama çaresi olması lazım ya ben napicam

Haklısın canım, önce güvendiğin bir doktor bulup sonra da teslim edeceksin kendini...cuma iyi referanslar üzerine başka bir doktora daha gideceğim, artık o ne derse. Aynı şeyleri de derse ne ala...

Evet bugün herkesin aklında aynı soru oh maşallah kızı buyutmussun sen bende kız özlemiyle arayı fazla açmadan doğurayım dedim malum çalışmıyorum buyuteyim yavrularımı dedim ama ilk çocuğun kız olması çok şanslı bi durum

Hamilelik biraz sıkıcı geciyo ama bebekler 2 yasa gelince insan cabuk ozluyo bebek kokusunu
Kesinlikle özlüyo arkadaşımla aynı binadayız 2016da haziranda doğurdu eylülde hamile olduğunu öğrendi 2017 haziranda Bi daha doğurdu kızın psikolojisi çöktü resmen asla çocuk görmesi gözüm yok dedi şimdide
iyiki doğuruyosun yoksa ben üçüncüyü yapardım heralde çok bebek özledim diyo

Benimde bir ara disim cok agridi. Ben tavsiye.uzerine cekilmemis sumak suya karistirdim gunde 3 defa gargara yaptim. Kisa sure de gecti.Belki sana da iyi gelir canim.Artik o mu işe yaradi bilemiyorum. Bu arada Karanfil hamilelere onerilmiyo diye biliyorum

Haklısın canım, önce güvendiğin bir doktor bulup sonra da teslim edeceksin kendini...cuma iyi referanslar üzerine başka bir doktora daha gideceğim, artık o ne derse. Aynı şeyleri de derse ne ala...

Canım en doğrusu başka Dr da muayene olman.Doktorun çok detaycı ve abartıyor sanırım.Umarim herşey yolundadır senin için.

Benimde kafamda deli sorular??? İkinciyi yapsam mı yapmasam mı? Tüm imkanları bir çocuğa sunmak mı 2 ye bölmek mi? Yaşım 31 35 e kadar yapmak lazım diye düşünüyorum riskler açısından e 35 e kadar olsa aralarındaki yaş farkı az mı olur zorlanırmıyım onu düşünüyorum.bir yandan bir bebiş daha fikri keyifli geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…