Canım ben de 2019 la 37 oldum ve ben kendi adıma çocuk için hazır hissettiğim zamandayım. Bir de önemli olan yaş değil, o yaşta nasıl göründüğün, kendine nasıl baktığın :))Huzursuz bacak sendromu bende de var magnezyum iyi geliyo ama arada bi yokluyo yinede
Hala yaşta 37 yken demiş babababaaher bebek farklı gerçekten ben 25 yaşımdaki hamileliğimde daha çok şikayetim vardı gerçekten
Bu maşallah iyi geçiyo bakalım doğumda güzel geçer umarım
Bide şöyle bişey varmış hücreleri yeniliyomuş bebekler annede ki yüzüm kırışmasın diye yaptım zaten ben bu çocuğu e yaş malum 37
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz geçer haftalar
İki prof görmemesi çok sinir bozucu gerçekten
Maşallahh maşallah napıcaksın dönücekmisin işe peki
Ben rennie duo kullanıyorum canım ilaç konusunda bende sen gibiyim ama onu ilaç değilmişçesine can havliyle kafama dikiyorum resmen
Muayene çıkar ilaçlar için ceza çıkmaz
Optik reçetesinde süre var da diğerlerinde var mı bilemedim bi dene şansını bakalım eczanede belki verirler
Canım evde herhangi bi boğaz spreyi var mı diş etine sık yutma ama inanılmaz ağrı kesiyor. Birde bol tuzlu karbonatlı ılık suyla gargara. Diş doktorum bana bu taktiği söylediGünaydın kızlar. Berbat bir gece geçirdim ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Dün saat 9 gibi sol taraftaki dis etlerime öyle bir ağrı girdi ki saatlerce geçmedi. 12 gibi dayanamadım doktorunuza aradım ben çok perisanim gitsem bişey yaparlar mı müdahale ederler mi diye. Tabi tabi hemen git hekim bı görsün dedi. Dis Hastanesi'nin aciline gittik nöbetçi doktora 6 ay bitti 7. Aya girdik doktorum ilk üç aydan sonra müdahale edilmeli görüşünde diyorum emziriyor musun diyor. Hamileyim diyorum öyle bakıyor. Allah'ım gerçekten devlet hastanelerinden nefret ediyorum. İnsanın hiç mi şansı olmaz. Bı antibiyotik yazdı gönderdi. İçtim bı tane ama bana mısın demedi. Dün gece 9 dan beri daha bir an bile geçmedi . 12 saatten fazladır acı çekiyorum. Bunu ne geçirir?
Aynen canım, bu soru ilaretleri daha çok yoruyor beni çünkü. Teşekkür ederimCanım en doğrusu başka Dr da muayene olman.Doktorun çok detaycı ve abartıyor sanırım.Umarim herşey yolundadır senin için.
Ben tek çocuk istiyordum çünkü çocuğum kendi yaşadığım Hayattan daha azını görmesin dedim, şanslı bir çocuktum, o da şanslı olsun dedim. İki tane olunca dediğin gbi ikisine de en iyisini yapmak çok daha zor. Allah bir seferde iki tane verdi:))) bir bildiği var demek ki diyorum:)))Benimde kafamda deli sorular??? İkinciyi yapsam mı yapmasam mı? Tüm imkanları bir çocuğa sunmak mı 2 ye bölmek mi? Yaşım 31 35 e kadar yapmak lazım diye düşünüyorum riskler açısından e 35 e kadar olsa aralarındaki yaş farkı az mı olur zorlanırmıyım onu düşünüyorum.bir yandan bir bebiş daha fikri keyifli geliyor.
ben bugün 24+4 üm şimdi kontrolden çıktım canım 800 gram dediMerhaba arkadaşlar 24+0'da kontrole gittim 594 gr dedi oğluma. Biraz düşük kilosu kilo aldırman gerek dedi. Sizin minnoşların kilosu nasıl?
Merhaba kanda enfeksiyon konularına bakarken mesajınıza rastladım acaba doktorunuza sonucları gösterdiniz mi benimde crp değerim 10 çıktı bi tedavi uygulandı mı ?
Büyüdü valla hiç anlamadımEvet bugün herkesin aklında aynı soru oh maşallah kızı buyutmussun sen bende kız özlemiyle arayı fazla açmadan doğurayım dedim malum çalışmıyorum buyuteyim yavrularımı dedim ama ilk çocuğun kız olması çok şanslı bi durum
Dün 22+1 de gittim 625 gr çıktı 23+1le uyumlu. Etkisi varmı bilmiyorum ama bebeğe kilo aldırıyo dendiği için hergün mutlaka muz, kaşar peynir, kuruyemiş, süt veya kefir tüketiyorum cnmMerhaba arkadaşlar 24+0'da kontrole gittim 594 gr dedi oğluma. Biraz düşük kilosu kilo aldırman gerek dedi. Sizin minnoşların kilosu nasıl?
Çocuk kısmını memnun edemezsin canım zaten çocukken ne verirsen onu alır çocukBenimde kafamda deli sorular??? İkinciyi yapsam mı yapmasam mı? Tüm imkanları bir çocuğa sunmak mı 2 ye bölmek mi? Yaşım 31 35 e kadar yapmak lazım diye düşünüyorum riskler açısından e 35 e kadar olsa aralarındaki yaş farkı az mı olur zorlanırmıyım onu düşünüyorum.bir yandan bir bebiş daha fikri keyifli geliyor.
Canım ben de 2019 la 37 oldum ve ben kendi adıma çocuk için hazır hissettiğim zamandayım. Bir de önemli olan yaş değil, o yaşta nasıl göründüğün, kendine nasıl baktığın :))
Ben köy peyniri tarifine baktım bası tarifler kaynatmadan yapılmış ondan tedirfin oldum yediğim nasıldı bilmiyorum, kv den acaba kaynatıp ılıtıpmı yapıyor peyniriSüt konusuna gelince kv nin inekleri var.Peyniri o yapıyor.Yogurdu da ben kendim yapıyorum evde mis gibi.Sütü iyice kaynatıyorum.Marketlerdeki süte yoğurda peynire asla güvenmiyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim canlarım. Hepsini deniycem. Şimdi bı daha eczaneye gidecem derdimi anlatmaya caliscam inşallah bı çare bulunur.
24+0 695 di bugun bakacagız kac olmusMerhaba arkadaşlar 24+0'da kontrole gittim 594 gr dedi oğluma. Biraz düşük kilosu kilo aldırman gerek dedi. Sizin minnoşların kilosu nasıl?
Bir bayan tanıyorum tüp bebekle ikiz oğulları oldu çocuklar 2 yaşında şimdi, kendiliğinden bir kız bebeği daha oldu 1 aylık :) Allah dilediğini versin inşallah canım nasipte olan geliyorKızlar ben 34 yaşındayım. Allah yüzüme baktı da ikiz nasip etti bana. Çocukları çok seviyorum 5 yıldır tüp bebekler aşılamalar uğraşıyorum nasip bu yaşımaymış. Bilmem tekrar olur mu bir daha çocuğum. Bir de kızım olsun isterim yaşım kırk olmadan.
Senin ki bi 3 ay sonra biriyi ama ergenlik 3 ile 4 sene duruyo dimi bu bebeğinin cinsiyeti ne cnmBüyüdü valla hiç anlamadım
Şu an acayip çatışıyoruz ama onun ergenlik hormonları benim hamilelik hormanları aman yarabbi :)
Bakalım kız çocuğu avantajlı mı görücez bu hormonlarla
Benim 3.Önce bir doğurun. Ikinci çocuğu konuşuruz kızlar
Çok da şaapmayın yani
Inşallah canım Allah gönlüne göre versin ama tup bebekten sonra daha kolay hamile kalıntıyı diye biliyorum ama inşallah ikizler çok yormaz seniKızlar ben 34 yaşındayım. Allah yüzüme baktı da ikiz nasip etti bana. Çocukları çok seviyorum 5 yıldır tüp bebekler aşılamalar uğraşıyorum nasip bu yaşımaymış. Bilmem tekrar olur mu bir daha çocuğum. Bir de kızım olsun isterim yaşım kırk olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?