2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım ben de 2019 la 37 oldum ve ben kendi adıma çocuk için hazır hissettiğim zamandayım. Bir de önemli olan yaş değil, o yaşta nasıl göründüğün, kendine nasıl baktığın :))

Canım evde herhangi bi boğaz spreyi var mı diş etine sık yutma ama inanılmaz ağrı kesiyor. Birde bol tuzlu karbonatlı ılık suyla gargara. Diş doktorum bana bu taktiği söyledi

Canım en doğrusu başka Dr da muayene olman.Doktorun çok detaycı ve abartıyor sanırım.Umarim herşey yolundadır senin için.
Aynen canım, bu soru ilaretleri daha çok yoruyor beni çünkü. Teşekkür ederim
Ben tek çocuk istiyordum çünkü çocuğum kendi yaşadığım Hayattan daha azını görmesin dedim, şanslı bir çocuktum, o da şanslı olsun dedim. İki tane olunca dediğin gbi ikisine de en iyisini yapmak çok daha zor. Allah bir seferde iki tane verdi:))) bir bildiği var demek ki diyorum:)))

Merhaba arkadaşlar 24+0'da kontrole gittim 594 gr dedi oğluma. Biraz düşük kilosu kilo aldırman gerek dedi. Sizin minnoşların kilosu nasıl?
ben bugün 24+4 üm şimdi kontrolden çıktım canım 800 gram dedi
hergün yumurta ceviz süt yoğurt ye bunlar bebeğe kilo aldırıyo

Merhaba kanda enfeksiyon konularına bakarken mesajınıza rastladım acaba doktorunuza sonucları gösterdiniz mi benimde crp değerim 10 çıktı bi tedavi uygulandı mı ?

merhaba herhangı bı tedavi uygulanmadı doktorum sorun yok dedı onemlı bısı degıl sanırım deger dusuk oldugu ıcın muhtelemen idrardakı enfeksıyon tetıklemıs onu

Büyüdü valla hiç anlamadım

Şu an acayip çatışıyoruz ama onun ergenlik hormonları benim hamilelik hormanları aman yarabbi :)
Bakalım kız çocuğu avantajlı mı görücez bu hormonlarla

Merhaba arkadaşlar 24+0'da kontrole gittim 594 gr dedi oğluma. Biraz düşük kilosu kilo aldırman gerek dedi. Sizin minnoşların kilosu nasıl?
Dün 22+1 de gittim 625 gr çıktı 23+1le uyumlu. Etkisi varmı bilmiyorum ama bebeğe kilo aldırıyo dendiği için hergün mutlaka muz, kaşar peynir, kuruyemiş, süt veya kefir tüketiyorum cnm

Çocuk kısmını memnun edemezsin canım zaten çocukken ne verirsen onu alır çocuk
Canım ben de 2019 la 37 oldum ve ben kendi adıma çocuk için hazır hissettiğim zamandayım. Bir de önemli olan yaş değil, o yaşta nasıl göründüğün, kendine nasıl baktığın :))

Ya ben hiç 36 hissetmiyorum zaten merve
Aktif yaşıorum tip olarakta kimseyi inandıramıyorum 11 yaşında kızım olduğuna 18 de mi doğurdun diyolar halbuki 25 de doğdu ece
Ben kendime bebek yakıştırıyorum hala valla seneye 3.tura da dönebilirim

Süt konusuna gelince kv nin inekleri var.Peyniri o yapıyor.Yogurdu da ben kendim yapıyorum evde mis gibi.Sütü iyice kaynatıyorum.Marketlerdeki süte yoğurda peynire asla güvenmiyorum.
Ben köy peyniri tarifine baktım bası tarifler kaynatmadan yapılmış ondan tedirfin oldum yediğim nasıldı bilmiyorum, kv den acaba kaynatıp ılıtıpmı yapıyor peyniri

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim canlarım. Hepsini deniycem. Şimdi bı daha eczaneye gidecem derdimi anlatmaya caliscam inşallah bı çare bulunur.

Çok geçmiş olsun. Sindi okudum
Başka bir doktora görünsen daha iyi olur. Ya da antibiyotiğin etki göstermesini bekleyeceksin

Çok zor. Allah yardım etsin

Kızlar ben 34 yaşındayım. Allah yüzüme baktı da ikiz nasip etti bana. Çocukları çok seviyorum 5 yıldır tüp bebekler aşılamalar uğraşıyorum nasip bu yaşımaymış. Bilmem tekrar olur mu bir daha çocuğum. Bir de kızım olsun isterim yaşım kırk olmadan.

Bir bayan tanıyorum tüp bebekle ikiz oğulları oldu çocuklar 2 yaşında şimdi, kendiliğinden bir kız bebeği daha oldu 1 aylık :) Allah dilediğini versin inşallah canım nasipte olan geliyor

Büyüdü valla hiç anlamadım

Şu an acayip çatışıyoruz ama onun ergenlik hormonları benim hamilelik hormanları aman yarabbi :)
Bakalım kız çocuğu avantajlı mı görücez bu hormonlarla
Senin ki bi 3 ay sonra biriyi ama ergenlik 3 ile 4 sene duruyo dimi bu bebeğinin cinsiyeti ne cnm

Inşallah canım Allah gönlüne göre versin ama tup bebekten sonra daha kolay hamile kalıntıyı diye biliyorum ama inşallah ikizler çok yormaz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…