2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım doktor banada biraz vitamin al kilosu haftasına uyumlu ama göbeği küçülmüş dedi kilo bazı değil mesele
Tabi doktorun daha iyi bilir canım, benim bebeğe giden damarın biri tıkalı çıktı ayrıntılıda ondan kilo konusunda araştırma yapmıştım biraz, bana da omega verdi doktorum bebeği beslermiş

Tabi doktorun daha iyi bilir canım, benim bebeğe giden damarın biri tıkalı çıktı ayrıntılıda ondan kilo konusunda araştırma yapmıştım biraz, bana da omega verdi doktorum bebeği beslermiş
Geçmiş olsun şuan durumunuz nedir takip mi edilcek düzelirmiymiş canım ?
ben 1 ay içmedim hiç bi vitamini ama malesef almak gerekiyormuş beslenmeleri lazımmış yediklerimiz yeterli olmuyomuş

Geçmiş olsun şuan durumunuz nedir takip mi edilcek düzelirmiymiş canım ?
ben 1 ay içmedim hiç bi vitamini ama malesef almak gerekiyormuş beslenmeleri lazımmış yediklerimiz yeterli olmuyomuş
Haftaya rutin kontrolüm var, 28. Haftada ise tekrar ayrıntılı çekilecek, düzelmiş mi diye bakılcak, yani düzelme ihtimali varmış, inşallah da düzelir düzelmezse erken ve düşük kilolu doğum ve tansiyon problemi olabilirmiş, yarın da fetal eko çekilecek kalpte problem yok ama doktorum önlem amaçlı istedi canım inşallah düzelir

Kızlar karanfil karbonat tuzlu su hepsini denedim fayda etmedi malesef. Eczacı kadına aglayinca halden anladı şükür ki bı insan nihayet. Bı sprey verdi karanfil yağıyla yapılıyor dedi o biraz fayda edecek gibi. Gebelikle ilgili hep oluyor hepimiz yaşadık ben kendimde kullandım ağrıyan yerine sık yutma tukur dedi.Hepinizden Allah razı olsun.

Eklentiler

• IMG-20190326-WA0000.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 38
İnşallah düzelir anne karnı mucize bi yer çoğu hastalık iyileşiyor gönlünü ferah tut Rabbim yardımcınız olsun canım

Bir bayan tanıyorum tüp bebekle ikiz oğulları oldu çocuklar 2 yaşında şimdi, kendiliğinden bir kız bebeği daha oldu 1 aylık :) Allah dilediğini versin inşallah canım nasipte olan geliyor
Tüp bebekten sonra dediğin gibi kendiliğinden olan çok oluyor canım inşallah hayırlısını versin Allah bizlerede
Inşallah canım Allah gönlüne göre versin ama tup bebekten sonra daha kolay hamile kalıntıyı diye biliyorum ama inşallah ikizler çok yormaz seni
Amin inşallah canım. Bakalım doğduklarında Nasıl olacak yorgunluk illa olacak ama sevgileriyle atlatırız

Ablamında ikiz oğlanları şimdi 3 yaş olacaklar ara ara krizler geliyo inşallah sizde olmaz anneyi paylaşamıyorlar erkekler bir de anneye düşkün oluyorlar aynen canım sağlıklı sıhhatli dogsunlarda gerisi atlatilir

@Meylen şu hafta hafta gebelik fotolarını düzenleyen bir program demiştim canım onu bir daha söyler misin

Allah kolaylık versin canım. Ben Doğum izninden sonra direk işe döneceğim bakalım bizi neler bekliyor

Senin ki bi 3 ay sonra biriyi ama ergenlik 3 ile 4 sene duruyo dimi bu bebeğinin cinsiyeti ne cnm
Ona bakarsan bitmezmiş hamilelik bitcekmiş lohusalık başlıcakmış benimde :) biraz fazla bilmiş bizim ergen
Kızım vardı bi de oğlumuz oluyo inşallahh

Annelerin hakkı ödenmez dediklerinde neyi kast ettiklerini anladım . Bı yandan çok kutsal ama bı yandan da çok zor bi yol demek ki bu durum. Bebegin için kendi canından geçmek. Aradım annemi çok sevdiğimi söyledim . Annesini kaybedenler için de dua ettim . @Meylen dün sana hani ozleriz hamileliği dediydim ya bı düşündüm de geçtiğimiz yolları bulantilar ağrılar ağır gripler falan ve daha önümüzdeki yeni acılar falan sanırım bende ozlemiycem:)

Ben köy peyniri tarifine baktım bası tarifler kaynatmadan yapılmış ondan tedirfin oldum yediğim nasıldı bilmiyorum, kv den acaba kaynatıp ılıtıpmı yapıyor peyniri

Normalde çiğ sütten yapıyorlar canım.Ben pişmiş ten istiyorum.Ya da çiğ sütten yapılan salamura olunca (yani tuzlu su içinde 2-3 ay bekledikten sonra)tüketiyorum.Ya da kendim lor peyniri yapıyorum.Kaynayan sütün içine limon suyu ve yoğurt koyuyorum.Sut kesilip peynirlesiyor.Bu peynirin suyu da acayip faydalı.Corbalara katıyoruz içiyoruz.Keke poğaça ya katıyorum.

Banada sağ damarda direnç var dedi acaba aynı şeymi
Ama önemsemedi perinatolog bir ay sonrayine bakarız dedi
Yüksek tansiyon adayı olabilirsin dedi o dirence bağlı

Valla bende hiiiiç özlemicem kızıma kavuşayım

Bulantıların neden geri geldi canım. Midenin falan mı üşüttün yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…