Bu üstte yazanlar ne 3 50 falanMerhaba, bu eklediğim kilo alt ve üst sınırları, sınırlar içindeyse merak etmeyin
Canım doktor banada biraz vitamin al kilosu haftasına uyumlu ama göbeği küçülmüş dedi kilo bazı değil meseleMerhaba, bu eklediğim kilo alt ve üst sınırları, sınırlar içindeyse merak etmeyin
Tabi doktorun daha iyi bilir canım, benim bebeğe giden damarın biri tıkalı çıktı ayrıntılıda ondan kilo konusunda araştırma yapmıştım biraz, bana da omega verdi doktorum bebeği beslermişCanım doktor banada biraz vitamin al kilosu haftasına uyumlu ama göbeği küçülmüş dedi kilo bazı değil mesele
Geçmiş olsun şuan durumunuz nedir takip mi edilcek düzelirmiymiş canım ?Tabi doktorun daha iyi bilir canım, benim bebeğe giden damarın biri tıkalı çıktı ayrıntılıda ondan kilo konusunda araştırma yapmıştım biraz, bana da omega verdi doktorum bebeği beslermiş
Haftaya rutin kontrolüm var, 28. Haftada ise tekrar ayrıntılı çekilecek, düzelmiş mi diye bakılcak, yani düzelme ihtimali varmış, inşallah da düzelir düzelmezse erken ve düşük kilolu doğum ve tansiyon problemi olabilirmiş, yarın da fetal eko çekilecek kalpte problem yok ama doktorum önlem amaçlı istedi canım inşallah düzelirGeçmiş olsun şuan durumunuz nedir takip mi edilcek düzelirmiymiş canım ?
ben 1 ay içmedim hiç bi vitamini ama malesef almak gerekiyormuş beslenmeleri lazımmış yediklerimiz yeterli olmuyomuş
İnşallah düzelir anne karnı mucize bi yer çoğu hastalık iyileşiyor gönlünü ferah tut Rabbim yardımcınız olsun canımHaftaya rutin kontrolüm var, 28. Haftada ise tekrar ayrıntılı çekilecek, düzelmiş mi diye bakılcak, yani düzelme ihtimali varmış, inşallah da düzelir düzelmezse erken ve düşük kilolu doğum ve tansiyon problemi olabilirmiş, yarın da fetal eko çekilecek kalpte problem yok ama doktorum önlem amaçlı istedi canım inşallah düzelir
Tüp bebekten sonra dediğin gibi kendiliğinden olan çok oluyor canım inşallah hayırlısını versin Allah bizleredeBir bayan tanıyorum tüp bebekle ikiz oğulları oldu çocuklar 2 yaşında şimdi, kendiliğinden bir kız bebeği daha oldu 1 aylık :) Allah dilediğini versin inşallah canım nasipte olan geliyor
Amin inşallah canım. Bakalım doğduklarında Nasıl olacakInşallah canım Allah gönlüne göre versin ama tup bebekten sonra daha kolay hamile kalıntıyı diye biliyorum ama inşallah ikizler çok yormaz seni
Ablamında ikiz oğlanları şimdi 3 yaş olacaklar ara ara krizler geliyo inşallah sizde olmaz anneyi paylaşamıyorlar erkekler bir de anneye düşkün oluyorlar aynen canım sağlıklı sıhhatli dogsunlarda gerisi atlatilirTüp bebekten sonra dediğin gibi kendiliğinden olan çok oluyor canım inşallah hayırlısını versin Allah bizlerede ☺
Amin inşallah canım. Bakalım doğduklarında Nasıl olacakyorgunluk illa olacak ama sevgileriyle atlatırız
Allah kolaylık versin canım. Ben Doğum izninden sonra direk işe döneceğim bakalım bizi neler bekliyorAblamında ikiz oğlanları şimdi 3 yaş olacaklar ara ara krizler geliyo inşallah sizde olmaz anneyi paylaşamıyorlar erkekler bir de anneye düşkün oluyorlar aynen canım sağlıklı sıhhatli dogsunlarda gerisi atlatilir
Ona bakarsan bitmezmiş hamilelik bitcekmiş lohusalık başlıcakmış benimde :) biraz fazla bilmiş bizim ergenSenin ki bi 3 ay sonra biriyi ama ergenlik 3 ile 4 sene duruyo dimi bu bebeğinin cinsiyeti ne cnm
Ben köy peyniri tarifine baktım bası tarifler kaynatmadan yapılmış ondan tedirfin oldum yediğim nasıldı bilmiyorum, kv den acaba kaynatıp ılıtıpmı yapıyor peyniri
Haftaya rutin kontrolüm var, 28. Haftada ise tekrar ayrıntılı çekilecek, düzelmiş mi diye bakılcak, yani düzelme ihtimali varmış, inşallah da düzelir düzelmezse erken ve düşük kilolu doğum ve tansiyon problemi olabilirmiş, yarın da fetal eko çekilecek kalpte problem yok ama doktorum önlem amaçlı istedi canım inşallah düzelir
Valla bende hiiiiç özlemicem kızıma kavuşayımAnnelerin hakkı ödenmez dediklerinde neyi kast ettiklerini anladım . Bı yandan çok kutsal ama bı yandan da çok zor bi yol demek ki bu durum. Bebegin için kendi canından geçmek. Aradım annemi çok sevdiğimi söyledim . Annesini kaybedenler için de dua ettim . @Meylen dün sana hani ozleriz hamileliği dediydim ya bı düşündüm de geçtiğimiz yolları bulantilar ağrılar ağır gripler falan ve daha önümüzdeki yeni acılar falan sanırım bende ozlemiycem:)
Canım baby pics var baby story var hangisi hoşuna giderse ikisinede bakabilirsin@Meylen şu hafta hafta gebelik fotolarını düzenleyen bir program demiştim canım onu bir daha söyler misin
Bulantıların neden geri geldi canım. Midenin falan mı üşüttün yoksa?Sordum tam teşekküllü devlet hastanesi olması gerekiyormus. Benim gittiğim hastane de özel ama devletle ortak bir vakıf üniversitesi . Orda veriliyor ama benim doktorum vermiyor
Aynen öyle. Durumu basindan beri biliyor zaten kac kez hastaneye yatirdi beni tedavi etti. Kac kere yaninda ayilip bayildim. Gecen gun heyet raporu istedigimi soyledigimde bana dedi ki "yalandan yere rapor veremem, suan işe devam edebilecek durumdasin ". O lafi duyduktan sonra uzerini cizdim. Bir daha hayatta gitmem ona. O kalabalık ve paramla rezil olduğum hastaneye de sırf doktorum için gidiyordum zaten. Artık gitmicem.
Ama heyet raporu lazim . bu şekilde ise gidip gelmek eziyet. Ayrıca hiçbir iş yapamıyorum
Saat 12 oldu ve sabahtan beri tek kelime çalışamadım toplantıya giremedim. Sürekli lavaboya koşuyorum. Midemde de hicbir şey kalmiyo. Bebeğe de zarar
Istanbul'dayim.
Skntliymiş evet tecrübe etmiş oldum. Ama çaresi olması lazım ya ben napicam
Uygun canımCanlar 25+2 şeker yüklemesi için uygun bir hafta mıdır?
Teşekkürler canım bakayımCanım baby pics var baby story var hangisi hoşuna giderse ikisinede bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?