2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde tüp bebek tedavisiyle oldu etrafimda çok kişiden duydum ikinciye normal yolla hamile kalan inşallah bizimde olurda bi daha aynı eziyetleri çekmeyiz.

Tabiki canım Allah uzun ömürler versin, ne istiyorsak hayat bizim. Genç göstermek de sadece genetik olamaz, dediğin gbi aktif hayat vs. kendine bakıyorsun ki ileride daha da çok işine yarayacak bu:) yaşam enerjin hiç sönmesin inş, canınız isterse neden 3. Olmasın kiii:)))

Allah kolaylık versin canım. Ben Doğum izninden sonra direk işe döneceğim bakalım bizi neler bekliyor ☺
Ben de 5 veya 6 ayda başlayacağım canım bizim oğlanlar akşamları pacamiza yapisirsa hiç nefes alamayiz erkek çocukları pek babaya gitmez kız olsaydı diyorum azcik eşime de yapışırdı

Canım neden olmasın, bi kere zaten kırmışsın şeytanın bacağını... onu geçtim bu sitede 40 dan sonra hamile kalanlar diye bi forum var ve dolu kişi var orda da... hayatta herşey mümkün

Kızlar geçen haftalarda daha hareketliydi bebeğim ama
bu hafta günde 2 kere kıpırdanıyo sadece hep sessiz kalıyor

Benim gibi olan var mı?

Benimde tüp bebek tedavisiyle oldu etrafimda çok kişiden duydum ikinciye normal yolla hamile kalan inşallah bizimde olurda bi daha aynı eziyetleri çekmeyiz.
İnşallah canım belki nasip olur kimbilir
Ben de 5 veya 6 ayda başlayacağım canım bizim oğlanlar akşamları pacamiza yapisirsa hiç nefes alamayiz erkek çocukları pek babaya gitmez kız olsaydı diyorum azcik eşime de yapışırdı
ben eşime daha şimdiden diyorum bunlar anacı olacak. Ben elimi koyunca kıpır kıpır o elini koyunca ses seda kesiliyor doğsunlarda görüşürüz diyor
Canım neden olmasın, bi kere zaten kırmışsın şeytanın bacağını... onu geçtim bu sitede 40 dan sonra hamile kalanlar diye bi forum var ve dolu kişi var orda da... hayatta herşey mümkün
Evet canım Allah büyük bekli kendiliğinden olur. Tüp bebek süreci zor maddi manevi.

Biz gurbetteyiz burdada görüştüğüm kimse yok kızım 2.5 yaşında ve en çokta onun için istedim birbirlerine yeterler yalnız buyumezler kardes duygusu çok güzel

Ben de gecen saglık ocagı da kan vermiştim 2 saat olmustu yemek yıyelı 62 cıkmıs sekerim. Normal diyorlar hep. Sanırım metabolizma hızıyla ilgili

Antibiyotik ağrı kesici değildir. Kamu spotu Saka bir yana kardeşim endodonti uzmanı diş hekimi ona sormustum artık tedavi yaptırabilirsiniz bu aylarda agrıyı kesmekten ziyade demişti.

Haklısın canım, önce güvendiğin bir doktor bulup sonra da teslim edeceksin kendini...cuma iyi referanslar üzerine başka bir doktora daha gideceğim, artık o ne derse. Aynı şeyleri de derse ne ala...
Aynen canım inşallah dogru doktoru bulursun içine sineni yani Ben de cok kadın dogum u değiştirdin simdi ki doktorum cok iyi bazen eşime diyorum bu kadar iyisi bize denk gelmezdi bu kesin beni öldürecek elinde kalucam diye

Eki Görüntüle 2250629
Kuzular ben 4 haftada bir çekilip editliyorum fotilerimi fikir olsun
Karnımın nasıl büyüdüğünü fotolarda daha net anlıyorum en sonuncu foto kızımla olucak Allah nasip ederse
Ben de kızımda yapmıstım kolaj yaptım en son cok guzel oldu şimdi ogluma da yapıyorum her ay ayrımcılık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…