Benimde tüp bebek tedavisiyle oldu etrafimda çok kişiden duydum ikinciye normal yolla hamile kalan inşallah bizimde olurda bi daha aynı eziyetleri çekmeyiz.Kızlar ben 34 yaşındayım. Allah yüzüme baktı da ikiz nasip etti bana. Çocukları çok seviyorum 5 yıldır tüp bebekler aşılamalar uğraşıyorum nasip bu yaşımaymış. Bilmem tekrar olur mu bir daha çocuğum. Bir de kızım olsun isterim yaşım kırk olmadan.
Tabiki canım Allah uzun ömürler versin, ne istiyorsak hayat bizim. Genç göstermek de sadece genetik olamaz, dediğin gbi aktif hayat vs. kendine bakıyorsun ki ileride daha da çok işine yarayacak bu:) yaşam enerjin hiç sönmesin inş, canınız isterse neden 3. Olmasın kiii:)))Çocuk kısmını memnun edemezsin canım zaten çocukken ne verirsen onu alır çocuk
Ya ben hiç 36 hissetmiyorum zaten merve
Aktif yaşıorum tip olarakta kimseyi inandıramıyorum 11 yaşında kızım olduğuna 18 de mi doğurdun diyolar halbuki 25 de doğdu ece
Ben kendime bebek yakıştırıyorum hala valla seneye 3.tura da dönebilirim
Ben de 5 veya 6 ayda başlayacağım canım bizim oğlanlar akşamları pacamiza yapisirsa hiç nefes alamayizAllah kolaylık versin canım. Ben Doğum izninden sonra direk işe döneceğim bakalım bizi neler bekliyor ☺
Sordum tam teşekküllü devlet hastanesi olması gerekiyormus. Benim gittiğim hastane de özel ama devletle ortak bir vakıf üniversitesi . Orda veriliyor ama benim doktorum vermiyor
Aynen öyle. Durumu basindan beri biliyor zaten kac kez hastaneye yatirdi beni tedavi etti. Kac kere yaninda ayilip bayildim. Gecen gun heyet raporu istedigimi soyledigimde bana dedi ki "yalandan yere rapor veremem, suan işe devam edebilecek durumdasin ". O lafi duyduktan sonra uzerini cizdim. Bir daha hayatta gitmem ona. O kalabalık ve paramla rezil olduğum hastaneye de sırf doktorum için gidiyordum zaten. Artık gitmicem.
Ama heyet raporu lazim . bu şekilde ise gidip gelmek eziyet. Ayrıca hiçbir iş yapamıyorum
Saat 12 oldu ve sabahtan beri tek kelime çalışamadım toplantıya giremedim. Sürekli lavaboya koşuyorum. Midemde de hicbir şey kalmiyo.
Yaşayan bilir canım. Şu kusma işi doğum ağrısından ameliyattan bile daha zor. 1 gun değil 2 gün değil aylarca sürüyor. Zaten çalışan insan evde duramaz bunalır. Sıkıntın var demek ki son çare bunu istiyorsun. Allah yardımcın olsun
Canım neden olmasın, bi kere zaten kırmışsın şeytanın bacağını... onu geçtim bu sitede 40 dan sonra hamile kalanlar diye bi forum var ve dolu kişi var orda da... hayatta herşey mümkünKızlar ben 34 yaşındayım. Allah yüzüme baktı da ikiz nasip etti bana. Çocukları çok seviyorum 5 yıldır tüp bebekler aşılamalar uğraşıyorum nasip bu yaşımaymış. Bilmem tekrar olur mu bir daha çocuğum. Bir de kızım olsun isterim yaşım kırk olmadan.
Sağol canımİnşallah düzelir anne karnı mucize bi yer çoğu hastalık iyileşiyor gönlünü ferah tut Rabbim yardımcınız olsun canım
Evet aynısı canım, aspirin başlandı mı sanaBanada sağ damarda direnç var dedi acaba aynı şeymi
Ama önemsemedi perinatolog bir ay sonrayine bakarız dedi
Yüksek tansiyon adayı olabilirsin dedi o dirence bağlı
Onlar persentil değerleri yüzde 3lük dilim, yüzde 90 lık dilim gibi, ilk gebeliğim hep yüzde 10lukdilimdeydi bakalım bu nasıl olacakBu üstte yazanlar ne 3 50 falan
İnşallah canım belki nasip olur kimbilirBenimde tüp bebek tedavisiyle oldu etrafimda çok kişiden duydum ikinciye normal yolla hamile kalan inşallah bizimde olurda bi daha aynı eziyetleri çekmeyiz.
Ben de 5 veya 6 ayda başlayacağım canım bizim oğlanlar akşamları pacamiza yapisirsa hiç nefes alamayizerkek çocukları pek babaya gitmez kız olsaydı diyorum azcik eşime de yapışırdı
Evet canım Allah büyük bekli kendiliğinden olur. Tüp bebek süreci zor maddi manevi.Canım neden olmasın, bi kere zaten kırmışsın şeytanın bacağını... onu geçtim bu sitede 40 dan sonra hamile kalanlar diye bi forum var ve dolu kişi var orda da... hayatta herşey mümkün
Biz gurbetteyiz burdada görüştüğüm kimse yok kızım 2.5 yaşında ve en çokta onun için istedim birbirlerine yeterler yalnız buyumezler kardes duygusu çok güzelBenimde kafamda deli sorular??? İkinciyi yapsam mı yapmasam mı? Tüm imkanları bir çocuğa sunmak mı 2 ye bölmek mi? Yaşım 31 35 e kadar yapmak lazım diye düşünüyorum riskler açısından e 35 e kadar olsa aralarındaki yaş farkı az mı olur zorlanırmıyım onu düşünüyorum.bir yandan bir bebiş daha fikri keyifli geliyor.
Evet canımCanlar 25+2 şeker yüklemesi için uygun bir hafta mıdır?
Benimde öyleydi canım son 3-4 gündür durmuyor mesela pozisyonu değişince daha az hissediyoruz endişelenmeKızlar geçen haftalarda daha hareketliydi bebeğim ama
bu hafta günde 2 kere kıpırdanıyo sadece hep sessiz kalıyor
Benim gibi olan var mı?
Ben de gecen saglık ocagı da kan vermiştim 2 saat olmustu yemek yıyelı 62 cıkmıs sekerim. Normal diyorlar hep. Sanırım metabolizma hızıyla ilgiliBenim de 45 e kadar düşüyor hem de 2. Saat de, hiçbir doktor zararlı demedi sadece etkilemedi mı bayılma falan dedi yok farkında değilim dedim o zaman normal, ara öğün yap atistir sık sık dedi. Normalde de tok olsam bile 81 den yüksek görmedim
Antibiyotik ağrı kesici değildir. Kamu spotuGünaydın kızlar. Berbat bir gece geçirdim ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Dün saat 9 gibi sol taraftaki dis etlerime öyle bir ağrı girdi ki saatlerce geçmedi. 12 gibi dayanamadım doktorunuza aradım ben çok perisanim gitsem bişey yaparlar mı müdahale ederler mi diye. Tabi tabi hemen git hekim bı görsün dedi. Dis Hastanesi'nin aciline gittik nöbetçi doktora 6 ay bitti 7. Aya girdik doktorum ilk üç aydan sonra müdahale edilmeli görüşünde diyorum emziriyor musun diyor. Hamileyim diyorum öyle bakıyor. Allah'ım gerçekten devlet hastanelerinden nefret ediyorum. İnsanın hiç mi şansı olmaz. Bı antibiyotik yazdı gönderdi. İçtim bı tane ama bana mısın demedi. Dün gece 9 dan beri daha bir an bile geçmedi . 12 saatten fazladır acı çekiyorum. Bunu ne geçirir?
Aynen canım inşallah dogru doktoru bulursun içine sineni yaniHaklısın canım, önce güvendiğin bir doktor bulup sonra da teslim edeceksin kendini...cuma iyi referanslar üzerine başka bir doktora daha gideceğim, artık o ne derse. Aynı şeyleri de derse ne ala...
Ben de kızımda yapmıstım kolaj yaptım en son cok guzel oldu şimdi ogluma da yapıyorum her ay ayrımcılık olmasınEki Görüntüle 2250629
Kuzular ben 4 haftada bir çekilip editliyorum fotilerimi fikir olsun
Karnımın nasıl büyüdüğünü fotolarda daha net anlıyorum en sonuncu foto kızımla olucak Allah nasip ederse
mükemmel bi anı bence çok iyi yapıyosun canımBen de kızımda yapmıstım kolaj yaptım en son cok guzel oldu şimdi ogluma da yapıyorum her ay ayrımcılık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?