2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Karanfilin bir zararı oldugunu duymadım hiç canım. İlk 3 ay agzımda karanfille yasadım hatta karanfille uyudum. O zaman artırıp sorusturmustum bir zararına denk gelmedim ama bilemedim şimdi

Gecen kızımla parka gittik iki teyze torunları getirmişler baktım bana bakıp konusuyorlar.Sonra biri dedi hamile misin diye evet teyze dedim. Ah kızım yazık değil mi sana 15 16 yasında iki cocuk ikisi de küçük diyoTeyze otuza 3 kaldı dedim soka girdi kadın en fazla 18 diyoOradan cıktık markete gittik bir tane kucuk cocuk kızımla oynadı sonra kosa kosa baska reyona gitmiş kızım cocuk gelmiş diyo ki kardeşiniz su tarafa gittiHaha cok hosuma gıdıyoDemek ki buyuyunce kızıma annen ne kadar genc kardeş gibisiniz dicekler

Yine de özleniyor o tekmeler

Gözün aydın canim

Bende 22 haftalık hamileyim ayrıntılı utrasonda alt ayak ve alt kollarda kısalık var 7 hafta geride cevrenizde varmı bildiginiz benle aynı sorunu yaşayıp dogum yapan

Bende 22 haftalık hamileyim ayrıntılı utrasonda alt ayak ve alt kollarda kısalık var 7 hafta geride cevrenizde varmı bildiginiz benle aynı sorunu yaşayıp dogum yapan
Fl boyu kısalıgında down sendromundan suphelenıyorlar. Ama burun kemiği varsa hiç korkma canım genetik olarak da birine cekmiş olabilir yanlıs olcmus de olabilir. Mesela benimki dizlerini kırmıstı tam ölemedim dedi doktor. Sana ne dediler bu konuda

Banada sağ damarda direnç var dedi acaba aynı şeymi
Ama önemsemedi perinatolog bir ay sonrayine bakarız dedi
Yüksek tansiyon adayı olabilirsin dedi o dirence bağlı
Bende de sol da var canim ama bu haftalarda olabiliyor sıkıntılı birşey değil şimdilik dedi tansiyon takibi yap dedi. Hergün sabah akşam ölçüyorum

Nerden ve kaç aldın cnm bunu? Markası ne?

Çok geçmiş olsun. Bende son zamanlarda yaşıyorum ara ara hatta bende 2 gözüm 2 çeşme agladim. Ben bol tuzlu gargara yaptim arkasindan hemen dişlerimi fircaladim özellikle agriyan et disimi yada disimi fırçaladım nazikce bol macunla çok rahatlatiyor agrisi hemen geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…