Karanfilin bir zararı oldugunu duymadım hiç canım. İlk 3 ay agzımda karanfille yasadım hatta karanfille uyudum. O zaman artırıp sorusturmustum bir zararına denk gelmedim ama bilemedim şimdiBenimde bir ara disim cok agridi. Ben tavsiye.uzerine cekilmemis sumak suya karistirdim gunde 3 defa gargara yaptim. Kisa sure de gecti.Belki sana da iyi gelir canim.Artik o mu işe yaradi bilemiyorum. Bu arada Karanfil hamilelere onerilmiyo diye biliyorum
Gecen kızımla parka gittik iki teyze torunları getirmişler baktım bana bakıp konusuyorlar.Sonra biri dedi hamile misin diye evet teyze dedim. Ah kızım yazık değil mi sana 15 16 yasında iki cocuk ikisi de küçük diyoÇocuk kısmını memnun edemezsin canım zaten çocukken ne verirsen onu alır çocuk
Ya ben hiç 36 hissetmiyorum zaten merve
Aktif yaşıorum tip olarakta kimseyi inandıramıyorum 11 yaşında kızım olduğuna 18 de mi doğurdun diyolar halbuki 25 de doğdu ece
Ben kendime bebek yakıştırıyorum hala valla seneye 3.tura da dönebilirim
Yine de özleniyor o tekmelerAnnelerin hakkı ödenmez dediklerinde neyi kast ettiklerini anladım . Bı yandan çok kutsal ama bı yandan da çok zor bi yol demek ki bu durum. Bebegin için kendi canından geçmek. Aradım annemi çok sevdiğimi söyledim . Annesini kaybedenler için de dua ettim . @Meylen dün sana hani ozleriz hamileliği dediydim ya bı düşündüm de geçtiğimiz yolları bulantilar ağrılar ağır gripler falan ve daha önümüzdeki yeni acılar falan sanırım bende ozlemiycem:)
Allah bağışlasın cnm doğru diyosun bitmez...Ona bakarsan bitmezmiş hamilelik bitcekmiş lohusalık başlıcakmış benimde :) biraz fazla bilmiş bizim ergen
Kızım vardı bi de oğlumuz oluyo inşallahh
Gözün aydın canimkontrolden çıktım şimdi kızlar herşey çok iyi çok şükür
bebiş önde gidiyodu ya bu hafta normali yakalamış
kilosu 800 gram
rahim ağzı kapalı dedi sıkıntı yok dedi
35 mm dedi
25in altına düşmediği sürece sıkıntı yok dedi
işe gitmemim artık bi sakıncası olmadığını aksine yürümem gerektiğini doğuma yaklaştıkça bunun daha iyi olduğunu söyledi
bizde durumlar bu şekilde kızlar
hepimize hayırlı güzel haberler alacağımız günler olsun inşallah
ben çok mutluyum kızımı gördükçe b enerji geliyo bana
Canim program adı neEki Görüntüle 2250629
Kuzular ben 4 haftada bir çekilip editliyorum fotilerimi fikir olsun
Karnımın nasıl büyüdüğünü fotolarda daha net anlıyorum en sonuncu foto kızımla olucak Allah nasip ederse
23+1 de 585 gramdı. Doktor iyi dedi banaCanım benimde kontrolüm 24+0daydı 632 grdı göbek çapından ölçüyolar göbek çapı küçülmüş haftasına uyumlu çıksa da omega3 al vitaminlerine dikkat et dedi aksatıyodum tekrar başladım toparlarlar inşallah
Bulantıların neden geri geldi canım. Midenin falan mı üşüttün yoksa?
I mom omega vitamini iyi canim bi araştır istersenCanım doktor banada biraz vitamin al kilosu haftasına uyumlu ama göbeği küçülmüş dedi kilo bazı değil mesele
Fl boyu kısalıgında down sendromundan suphelenıyorlar. Ama burun kemiği varsa hiç korkma canım genetik olarak da birine cekmiş olabilir yanlıs olcmus de olabilir. Mesela benimki dizlerini kırmıstı tam ölemedim dedi doktor. Sana ne dediler bu konudaBende 22 haftalık hamileyim ayrıntılı utrasonda alt ayak ve alt kollarda kısalık var 7 hafta geride cevrenizde varmı bildiginiz benle aynı sorunu yaşayıp dogum yapan
Bende de sol da var canim ama bu haftalarda olabiliyor sıkıntılı birşey değil şimdilik dedi tansiyon takibi yap dedi. Hergün sabah akşam ölçüyorumBanada sağ damarda direnç var dedi acaba aynı şeymi
Ama önemsemedi perinatolog bir ay sonrayine bakarız dedi
Yüksek tansiyon adayı olabilirsin dedi o dirence bağlı
Baby pics canımCanim program adı ne
Bende istiyorummmmmm
Haftasına göre bana da iyi dedi kilosu 24+2 çıktı zaten ama göbek çapı küçülmüş geçtiğimiz aydan bu yana vitaminlerini al beslensin çocuk dedi23+1 de 585 gramdı. Doktor iyi dedi bana
Evet ben ımomun bebege cok yaradığını dusunuyorumI mom omega vitamini iyi canim bi araştır istersen
Alsam keşke benimde omega hapı iyi ama içmiyodum yani içmek istemiyodum diyim şimdi öpe öpe içiyorum canımI mom omega vitamini iyi canim bi araştır istersen
Nerden ve kaç aldın cnm bunu? Markası ne?Kızlar ben bebek arabası alınca kim sormuştu hatırlamıyorum ama bebek arabam bayağı hoşuma gitti, kumaşı gayet kaliteli görünüyor, umarım ileride de sorun çıkarmaz mutlu mutlu kullanırızbana göre katlayınca çok yer kaplamadı, normal oturma ünitesi ile de katlanıyor, tekerlekleri çıkabiliyor, ekstra olarak ayak örtüsü var, bir çok açıdan fotoğraf yükledim merak edenleree :)
Çok geçmiş olsun. Bende son zamanlarda yaşıyorum ara ara hatta bende 2 gözüm 2 çeşme agladim. Ben bol tuzlu gargara yaptim arkasindan hemen dişlerimi fircaladim özellikle agriyan et disimi yada disimi fırçaladım nazikce bol macunla çok rahatlatiyor agrisi hemen geçiyorGünaydın kızlar. Berbat bir gece geçirdim ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Dün saat 9 gibi sol taraftaki dis etlerime öyle bir ağrı girdi ki saatlerce geçmedi. 12 gibi dayanamadım doktorunuza aradım ben çok perisanim gitsem bişey yaparlar mı müdahale ederler mi diye. Tabi tabi hemen git hekim bı görsün dedi. Dis Hastanesi'nin aciline gittik nöbetçi doktora 6 ay bitti 7. Aya girdik doktorum ilk üç aydan sonra müdahale edilmeli görüşünde diyorum emziriyor musun diyor. Hamileyim diyorum öyle bakıyor. Allah'ım gerçekten devlet hastanelerinden nefret ediyorum. İnsanın hiç mi şansı olmaz. Bı antibiyotik yazdı gönderdi. İçtim bı tane ama bana mısın demedi. Dün gece 9 dan beri daha bir an bile geçmedi . 12 saatten fazladır acı çekiyorum. Bunu ne geçirir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?