2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen canım inşallah dogru doktoru bulursun içine sineni yani Ben de cok kadın dogum u değiştirdin simdi ki doktorum cok iyi bazen eşime diyorum bu kadar iyisi bize denk gelmezdi bu kesin beni öldürecek elinde kalucam diye
Çok önemli ya doktor, sadece bilgili olması değil, davranış tarzı da çok önemli bence. Bana fazla pimpirikli iyi gelmiyor, fazla zorlayınca otomatikman ters gidesim geliyor. Neyse artık 2,5-3 ayım kaldı, sıkıyorum dişimi

Benim hiç sancım yokken suyum geldi.. Hem de bayaaa çok miktarda foşş die Hastaneyi aradık, gelin bi kontrol edelim dediler..
Gittik Nst bağlandı, idrar testi oldu, amniyon sıvısı olduğu kesinleşti.. Ben yatarım diye bekledim ama ebe bana, ilk gebeliğin ve sancın yok. Muhtemelen 24 saat içinde başlamaz doğumun.. Şimdi eve git yemek ye duş al, dinlenmeye çalış. Sancı gelince haberdar et bizi ama yine gelme. Sancılar 5 dk bire düşünce gelin dedi..
Biz eve döndük saat gece 11 gibi.. 1’de sancıyla uyandım.. Adım atamadım yataktan banyoya gideyim derken yere diz çöktüm. Yerde dk tuttum, 4 dk da bir. Kalktık hastaneye gittik 3 cm açılma olmuş.. 4cm açılmadan hastaneye yatamıyosunuz burda, bana eve git uyu dedi ağrı kesici hap verdi. İlacı içmedim, ben hissediyorum bebek iniyo dedim gidersin gitmezsin tartışırken o zaman kafeye inip kahve içerim eve gitmem dedim.. 3 adım attım yine diz çöktüm. En yakın odaya kontrole.. 15-20 dk da 9 cm olmuşum.. Havuz doldu hemen doğum başladı 1 saate falan da doğdu oğlum..

Yani kurallar bi yere kadar hakikaten bebek krar veriyo ne zaman nasıl geleceğine

Sabret canım bu sefer vazgeçme 1 ayı da bulsa devam et cidden zor başta ama sonrası rahat benimde yatak ayırma olayını halletmek lazım ama hiç içimden gelmiyor
Ya biz de gündüzleri ayırdık kendi yatağına gidiyo.. ama gece benle hala. Enerjim yok die gönderemiyom uyanık kalsam bi denicem ama bakalım..

ayni aci mi bilmem ama göbek deligimin yanları bazen acıyor mu desem agriyor mu desem tuhaf bisey oluyor
2-3 hafta önce bnm de acıyodu, düzleşti göbek. Sanırım dışarı çıkcak bu defa :/

Arada tatlı tatlı kaşındığı oluyor bide tam gece yatıyorum o ara başlıyor sonra hadi birde kalk yağ sür
Başucuma hindistancevizi yapı ve çatlak kremi koydum.. Makyaj pamuğuna sürüp onla sürüyorum karnıma. Hem kaşımış oluyo hem nemlendirmiş. Üşengeç oldum ben

Benim de birden gelmişti canım suyum. Ama dediğim gibi sen mesela doktora gıtmıs kontrol ettırmıssın. Ama o sekilde evde beklemek dogru olmaz bence cunku bebeği koruyan da hayatta tutan da su.En iyisi once doktora gıtmen ki zaten sadece arasan bile gel bakayım der bu durumda doktor.İnşallah hayırla gelirler

Zorlanırsın. Ama o öyle eğlenir ki
Biz 2. Bebeğe karar verirken baya derin düşünmüştük. Akraba aile arkadaş yok burda, sıfır yardım riskli yorucu yıpratıcı.
Ama değer, kardeş gibisi yok bence. Yaş farkı az olunca ilgi alanları da yakın olur birlikte birşeyler paylaşırlar dedik.
Biz zorlancaz ama yakınlaında aile arkadaş desteği olan 2. İçin arayı açmasın derim

Biz gurbetteyiz burdada görüştüğüm kimse yok kızım 2.5 yaşında ve en çokta onun için istedim birbirlerine yeterler yalnız buyumezler kardes duygusu çok güzel
Maşallah ona, bizimki de doğumda 2,5 olcak. Şansına kardeşi de erkek. İkiye bölerler artık beni. Biriniz de babacı olun evladım

Bizimki de 21 aylık olacak kardeşi geldiğinde Allah nasip ederse.Doktor dahil isteyerek mi oldu dedi herkes. Evet isteyerek hem de cok isteyerek

Sadece cücelik varmı sülalede dedi kadındoguma göturmedim sonuçları dowsendromluların kalbine delik oluyomuş bende başka sorun yok

Bitti

Aklımda kalan bişi yazcam..
Brixton hicks kasılmalarını ilk gebeliğimde hiç hissetmedim ben. Karnım sıkılaşıyordu ama bebeğin artık kese içinde yeri kalmıyor tamamen dolu oluyor die düşündüm. Aaa kasılıyorum ya da aa sancım var dedirtecek bişi yaşamadım.. Belki de sürekli hareket ediyordum diye bilemiyorum ama ne gece ne gündüz ciddi kasılma yaşamadım ben.
Kasılcam sancım olcak die şartlamayın kendinizi ama ne olduğunu bilmekte bence fayda var yine de

Bir de bi’ sivri göbek fotosu vardı Maşallah bebişe. Dirseğini dizini dayamıştı bence. Popoyu dikerdi benim oğlum ya da ayağını dayardı, parmağımla sevip hafifçe pıt pıt yapardım, içeri çekerdi. Bu reaksiyonları da deneyin bol bol. Size cvp vermesi sağlıklı olduğunu da gösteriyor aslında..
Elleri ayakları görüncek gibi oluyo sonraki haftalarda.
Sanırım hamileliği özleten şey de bu. Karnındaki bebeğin büyüyüp senle ordan iletişimde olması, kıpır kıpır olması falan.
Hepimizin hamileliği keyifle sürsün inşallah sağlıkla kavuşalım minnaklara

Başucuma hindistancevizi yapı ve çatlak kremi koydum.. Makyaj pamuğuna sürüp onla sürüyorum karnıma. Hem kaşımış oluyo hem nemlendirmiş. Üşengeç oldum ben ☺
Bende hindistan cevizi yapı sürüyorum da banyoya gidip sürüyordum niye başucuma koymuyorsam sağol canım iyi fikir verdin valla

Canım peynirimsi değildi ama normalden fazla bi akıntım olmuştu 1 hafta önce falan beraber olduğumuzda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…