- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Benim kuzununun hareketleri azaldı canımBu haftalarda bebeğinin hareketlerinde azalma olan var mı kızlar?
İlişkimi? ☺ oda neymişKizlar bi sorum var cekinerek.iliski sirasinda cok miktarda peynirimsi akintisi olan oluyor mu
İlişkimi? ☺ oda neymiş
Unuttuk bile onu biz
Zaten 2. Çocuğu olan kim duysam kızı varsa kiza hamile oğlu varsa erkeğe hamileZorlanırsın. Ama o öyle eğlenir ki ☺
Biz 2. Bebeğe karar verirken baya derin düşünmüştük. Akraba aile arkadaş yok burda, sıfır yardım riskli yorucu yıpratıcı.
Ama değer, kardeş gibisi yok bence. Yaş farkı az olunca ilgi alanları da yakın olur birlikte birşeyler paylaşırlar dedik.
Biz zorlancaz ama yakınlaında aile arkadaş desteği olan 2. İçin arayı açmasın derim
Maşallah ona, bizimki de doğumda 2,5 olcak. Şansına kardeşi de erkek. İkiye bölerler artık beni. Biriniz de babacı olun evladım
Aslında kalbinde delik olur degıl de genelde tek bir bulgu yerine 2 bulgu olunca amniyosentez oneriyorlar.Öeneğin hem kalbinde hem bagırsagında ya da hem bacak boyunda hem burun kemiğinde gibi. Sizi perinatolog yönlendirirse daha net olur. Radyolojici mi soyledi bunu sizeSadece cücelik varmı sülalede dedi kadındoguma göturmedim sonuçları dowsendromluların kalbine delik oluyomuş bende başka sorun yok
Epey bi oluyo da canim bende.ikisi karisikCanım peynirimsi değildi ama normalden fazla bi akıntım olmuştu 1 hafta önce falan beraber olduğumuzda.
Sanirim canim doktora yazdim ama mantar ilaci soyledi galiba ondanCanım mantarın varsa olabilir, bende oluyor
İlişkimi? ☺ oda neymiş
Unuttuk bile onu biz
Gecen kızımla parka gittik iki teyze torunları getirmişler baktım bana bakıp konusuyorlar.Sonra biri dedi hamile misin diye evet teyze dedim. Ah kızım yazık değil mi sana 15 16 yasında iki cocuk ikisi de küçük diyoTeyze otuza 3 kaldı dedim soka girdi kadın en fazla 18 diyo Oradan cıktık markete gittik bir tane kucuk cocuk kızımla oynadı sonra kosa kosa baska reyona gitmiş kızım cocuk gelmiş diyo ki kardeşiniz su tarafa gitti Haha cok hosuma gıdıyo Demek ki buyuyunce kızıma annen ne kadar genc kardeş gibisiniz dicekler
Ayy onu bende farkettim yazdıktan sonra.Kendi kendime güldüm bilerek düzenlemedimEmin ol teşvik edici oluyo ☺
Yalnız ikimizin de hindistancevizi yağına “hindistancevizi yapı” yazması kaç puan
He iyi bariBende de sol da var canim ama bu haftalarda olabiliyor sıkıntılı birşey değil şimdilik dedi tansiyon takibi yap dedi. Hergün sabah akşam ölçüyorum
Ohh missss.Güle güle kullanın hepsini de.Hamileligin tadını çıkar inşaallah doğuma kadarhepinize teşekkür ediyorum kızlar
doktordan güzel haberler alınca çıktık eşimle bişeyler bakalım diye
bebek arabasını aldık
anne yanı beşiğini aldık
bebek bakım çantası emzirme atleti sütyeni pijama falan aldık
mobilya baktık ama içimize sinen olmadı
bi oda takımı kaldı bakalım şimdi büyük eşyalardan
bide isimli hastane çıkışı
terlik taç falan ıvır zıvırlarımız kaldı
çok güzeldi dışarı çıkıp dolaşmak çok şükür
Bende ı mom kullanıyorun 12. Haftadan beriI mom omega vitamini iyi canim bi araştır istersen
Yo hayır ne takip dedi ne de başka bişeyEvet aynısı canım, aspirin başlandı mı sana
Bende detaylida solda vardı 24 hafta kontrolünde soldakinin ilerlediğini ve sağda da başladığını öğrendim plasenta sağda olduğu için önemli olan sağdaki demişti umarım o da ilerlemez haftaya yine gitcemBende de sol da var canim ama bu haftalarda olabiliyor sıkıntılı birşey değil şimdilik dedi tansiyon takibi yap dedi. Hergün sabah akşam ölçüyorum
Bi gün bigünü tutmuyo eserekli olcak bu da ablası gibiKızlar geçen haftalarda daha hareketliydi bebeğim ama
bu hafta günde 2 kere kıpırdanıyo sadece hep sessiz kalıyor
Benim gibi olan var mı?
Olumlu düşünürsek evet böyle ama herşeyin hayırlısı biribirne dert olan kardeşlerde varKızlar tum msjları okuyamadım ama 2.cocuk konusulmus galiba. Saglık durumları el verıyorsa her cocugum en az 1 kardeşi olmalı bence.Anne baba ölüp gittiğinde en azından bırbırlerıne sarılıp aglarlar.
BayıldımmmEki Görüntüle 2250629
Kuzular ben 4 haftada bir çekilip editliyorum fotilerimi fikir olsun
Karnımın nasıl büyüdüğünü fotolarda daha net anlıyorum en sonuncu foto kızımla olucak Allah nasip ederse
Bende ayrımcılık olmasın diye oğluma da yapmıyorum :) 11 yıl önce yoktu tabi kızda böyle şeylerBen de kızımda yapmıstım kolaj yaptım en son cok guzel oldu şimdi ogluma da yapıyorum her ay ayrımcılık olmasın
Anneye de yarıyo bence saç dökülmem durdu resmen cildim falan parıldıyoEvet ben ımomun bebege cok yaradığını dusunuyorum
Ya o su dediğimizde bebeğin idrarırmış onuda ikinci çocukta 23. Hafta öğrendim ya bravo banaBenim de birden gelmişti canım suyum. Ama dediğim gibi sen mesela doktora gıtmıs kontrol ettırmıssın. Ama o sekilde evde beklemek dogru olmaz bence cunku bebeği koruyan da hayatta tutan da su.En iyisi once doktora gıtmen ki zaten sadece arasan bile gel bakayım der bu durumda doktor.İnşallah hayırla gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?