2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu haftalarda bebeğinin hareketlerinde azalma olan var mı kızlar?
Benim kuzununun hareketleri azaldı canım
Geçen haftalarda kıpır kıpır olan oğlum gitti

Tembel bi oğlancık geldi resmen gunde 2.3 hissediyorum okdar

Yarin doktora gidicem bakalim ne dicek bu duruma

Zaten 2. Çocuğu olan kim duysam kızı varsa kiza hamile oğlu varsa erkeğe hamile

Sadece cücelik varmı sülalede dedi kadındoguma göturmedim sonuçları dowsendromluların kalbine delik oluyomuş bende başka sorun yok
Aslında kalbinde delik olur degıl de genelde tek bir bulgu yerine 2 bulgu olunca amniyosentez oneriyorlar.Öeneğin hem kalbinde hem bagırsagında ya da hem bacak boyunda hem burun kemiğinde gibi. Sizi perinatolog yönlendirirse daha net olur. Radyolojici mi soyledi bunu size

hepinize teşekkür ediyorum kızlar
doktordan güzel haberler alınca çıktık eşimle bişeyler bakalım diye
bebek arabasını aldık
anne yanı beşiğini aldık
bebek bakım çantası emzirme atleti sütyeni pijama falan aldık
mobilya baktık ama içimize sinen olmadı
bi oda takımı kaldı bakalım şimdi büyük eşyalardan
bide isimli hastane çıkışı
terlik taç falan ıvır zıvırlarımız kaldı
çok güzeldi dışarı çıkıp dolaşmak çok şükür

32-33 e kadar öyle diyolardı şimdi ablası olmadığımj anladılar ama hala çok genç evlenip doğurdum sanıyolar acıyolar bana :)

Ohh missss.Güle güle kullanın hepsini de.Hamileligin tadını çıkar inşaallah doğuma kadar Ama tabi bir anda yorma kendini yavaş yavaş hareket et canım

Bende de sol da var canim ama bu haftalarda olabiliyor sıkıntılı birşey değil şimdilik dedi tansiyon takibi yap dedi. Hergün sabah akşam ölçüyorum
Bende detaylida solda vardı 24 hafta kontrolünde soldakinin ilerlediğini ve sağda da başladığını öğrendim plasenta sağda olduğu için önemli olan sağdaki demişti umarım o da ilerlemez haftaya yine gitcem

Kızlar geçen haftalarda daha hareketliydi bebeğim ama
bu hafta günde 2 kere kıpırdanıyo sadece hep sessiz kalıyor

Benim gibi olan var mı?
Bi gün bigünü tutmuyo eserekli olcak bu da ablası gibi
Kızlar tum msjları okuyamadım ama 2.cocuk konusulmus galiba. Saglık durumları el verıyorsa her cocugum en az 1 kardeşi olmalı bence.Anne baba ölüp gittiğinde en azından bırbırlerıne sarılıp aglarlar.
Olumlu düşünürsek evet böyle ama herşeyin hayırlısı biribirne dert olan kardeşlerde var
Hayırlı olanı versin
Eki Görüntüle 2250629
Kuzular ben 4 haftada bir çekilip editliyorum fotilerimi fikir olsun
Karnımın nasıl büyüdüğünü fotolarda daha net anlıyorum en sonuncu foto kızımla olucak Allah nasip ederse
Bayıldımmm
Ben de kızımda yapmıstım kolaj yaptım en son cok guzel oldu şimdi ogluma da yapıyorum her ay ayrımcılık olmasın
Bende ayrımcılık olmasın diye oğluma da yapmıyorum :) 11 yıl önce yoktu tabi kızda böyle şeyler

Ya o su dediğimizde bebeğin idrarırmış onuda ikinci çocukta 23. Hafta öğrendim ya bravo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…