Güzel günlerde kullan canımanne yanı beşiğimizle çantamız bu
beşiğin beyazı gelicek yalnız bu renk değil
bebek arabası kutuda kurmadık daha
Aynen canım buyuk cogunlugu oyle hatta bazen bebegın karnı geri veya ileri cıkıyor idrarını yapmıssa daha kucuk ıdrarını daha yapmamıssa daha buyuk gibi.Tabi bazı durumda mesane bos olmasına ragmen karın capı kucuk de cıkabılır doktor anlar onuYa o su dediğimizde bebeğin idrarırmış onuda ikinci çocukta 23. Hafta öğrendim ya bravo bana
25 çok güzelEki Görüntüle 2250629
Kuzular ben 4 haftada bir çekilip editliyorum fotilerimi fikir olsun
Karnımın nasıl büyüdüğünü fotolarda daha net anlıyorum en sonuncu foto kızımla olucak Allah nasip ederse
Benimde sürekli disetlerim çekiliyor gibi bı bıçakla kesesim geliyor resmenÇok geçmiş olsun. Bende son zamanlarda yaşıyorum ara ara hatta bende 2 gözüm 2 çeşme agladim. Ben bol tuzlu gargara yaptim arkasindan hemen dişlerimi fircaladim özellikle agriyan et disimi yada disimi fırçaladım nazikce bol macunla çok rahatlatiyor agrisi hemen geçiyor
Benimde hiç enerjim yok bu ara cidden ve hergun onunla uyuyorum en az 1 saat ve istegimde yok gece kızım olmadan yatamazmisim gibi geliyor emzirmeyi keserken yaşadığım duygusallık burdada devreye giriyorYa biz de gündüzleri ayırdık kendi yatağına gidiyo.. ama gece benle hala. Enerjim yok die gönderemiyom uyanık kalsam bi denicem ama bakalım..
Benim oğlan da aynısı oldu. Geçen hafta çığlık atıyordum tekmelerden neredeyseBenim kuzununun hareketleri azaldı canım
Geçen haftalarda kıpır kıpır olan oğlum gitti
Tembel bi oğlancık geldi resmengunde 2.3 hissediyorum okdar
Yarin doktora gidicem bakalim ne dicek bu duruma
Benimki baya hareketli ama bugün en son sabah hissettim galiba şimdi karnım taş gibi hareket etmesini bekliyorum sabırsızlıklaBen:) bazen hiç oynamıyor bazende durmuyor
Vallahi neymiş bu arkadaş. Neyseki bu yöntem bende işe yarıyor 1-2 dakika da agrisini kesiyor çok şükürBenimde sürekli disetlerim çekiliyor gibi bı bıçakla kesesim geliyor resmen
Aynen benim de önceden avuç avuç saçım dökülürdü. Şimdi banyoda bile dokulmuyor. Ben de imom kullanıyorumAnneye de yarıyo bence saç dökülmem durdu resmen cildim falan parıldıyo
Emzirirkende alıcakmışız canımAynen benim de önceden avuç avuç saçım dökülürdü. Şimdi banyoda bile dokulmuyor. Ben de imom kullanıyorum
Icini ferah tut canim ilerlemez insallahBende detaylida solda vardı 24 hafta kontrolünde soldakinin ilerlediğini ve sağda da başladığını öğrendim plasenta sağda olduğu için önemli olan sağdaki demişti umarım o da ilerlemez haftaya yine gitcem
Canımmm Çok sağolBi gün bigünü tutmuyo eserekli olcak bu da ablası gibi
Olumlu düşünürsek evet böyle ama herşeyin hayırlısı biribirne dert olan kardeşlerde var
Hayırlı olanı versin
Bayıldımmm ❤
Bende ayrımcılık olmasın diye oğluma da yapmıyorum :) 11 yıl önce yoktu tabi kızda böyle şeyler
İnşallah bazılarında ilerleyen haftalarda geçiyormuş öyle olsa keskeIcini ferah tut canim ilerlemez insallah
Anneye de yarıyo bence saç dökülmem durdu resmen cildim falan parıldıyo
Devlet karşılamıyor ücretli malesefÜcretli mi bu vitamin.Recetesiz alınabiliyor mu canm
Devlet karşılamıyor ücretli malesef
Güvenli evet doktorlar kullanabilirsiniz diyo 45 tl filan fiyati imomunPeki içeriği güvenilir mi?Malum katkı falan?
Biz 1kere denedik ondada sabahı kanamam oldu bidahada denemeye korktukHamile kaldığımdan bu güne 4 defa beraber olduk.Rekor kırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?