2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Herkese de laf yetiştirmişim aferin bana

Yürüyüşe çıktım öğleden sonra bir iki de işim vardı dışarda hallettim ama üşüdüm acayip soğuk güneş batınca
Hasta olucam diye ödüm kopuyo ama hala koy ceketle çıkıyorum dışarı

Ya o su dediğimizde bebeğin idrarırmış onuda ikinci çocukta 23. Hafta öğrendim ya bravo bana
Aynen canım buyuk cogunlugu oyle hatta bazen bebegın karnı geri veya ileri cıkıyor idrarını yapmıssa daha kucuk ıdrarını daha yapmamıssa daha buyuk gibi.Tabi bazı durumda mesane bos olmasına ragmen karın capı kucuk de cıkabılır doktor anlar onu

Benimde sürekli disetlerim çekiliyor gibi bı bıçakla kesesim geliyor resmen

Ya biz de gündüzleri ayırdık kendi yatağına gidiyo.. ama gece benle hala. Enerjim yok die gönderemiyom uyanık kalsam bi denicem ama bakalım..
Benimde hiç enerjim yok bu ara cidden ve hergun onunla uyuyorum en az 1 saat ve istegimde yok gece kızım olmadan yatamazmisim gibi geliyor emzirmeyi keserken yaşadığım duygusallık burdada devreye giriyor eminim ayirinca çok rahat ederizde gerçi o sırada kardeşi falan derken rahatlık için 2 yılda beklemek lazım

Benim kuzununun hareketleri azaldı canım
Geçen haftalarda kıpır kıpır olan oğlum gitti

Tembel bi oğlancık geldi resmen gunde 2.3 hissediyorum okdar

Yarin doktora gidicem bakalim ne dicek bu duruma
Benim oğlan da aynısı oldu. Geçen hafta çığlık atıyordum tekmelerden neredeyse

Canımmm Çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…