2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
My valice bebek çantasını alayım diyorum ben de bilin bakalım ne rengini hepsiburada da 148 tl şu an siz kaça almıştınız ve inşallah karar değiştirmem aldıktan sonra

My valice bebek çantasını alayım diyorum ben de bilin bakalım ne rengini hepsiburada da 148 tl şu an siz kaça almıştınız ve inşallah karar değiştirmem aldıktan sonra
Immmm mor mu sitesine grisi de gelmiş bilgin olsun canım.
Ama şunu sölim Bayılıcaksın bence pişman olmazsın daha büyük duruyo göründüğünden daha kullanışlı

Bu arada bgn devlet hastanesinin gebe okuluna gittim. Teorik olarak yenidoğan bakımını anlattı ebe sonra da banyo yu gösterdi faydalı oldu baya izinlerimde fırsat buldukça gideceğim inşallah

Eklentiler

• E22B98EC-0444-48D8-BC61-3AD2D9777812.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 735EAE39-B2E8-4AAC-B930-9FD4EF7724C2.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 68
Biz 1kere denedik ondada sabahı kanamam oldu bidahada denemeye korktuk
Sizinki iyiymiş yine☺

İlk 3 ay beraber olmadık hiç.Dr yasaklamadı eşim de bende tedbir amaçlı uzak durduk.Kisiden kişiye fark ediyor tabi ama riske atmamak lazım.

Immmm mor mu sitesine grisi de gelmiş bilgin olsun canım.
Ama şunu sölim Bayılıcaksın bence pişman olmazsın daha büyük duruyo göründüğünden daha kullanışlı
Aynen eşim turuncu da takarım diyor ama ben o kadar renklilere açık değilim henüz ilerde kızımda kullanmak da olur belki diye gri laci de almak istemedim

Şeker yüklemesi yaptıran oldu mu kızlar? Koptum iyice klüpten kocam haftaya askere gidiyor davetler vs kosusturuyoruz gitmeden bebegimizi görelim şeker yuklemesini de yaptıralım dedik...sonuçlar hemen o gün çıkıyor muydu hatırlamıyorum hiç oğlumda nasıldı acaba

Lcw de de benzer bir çanta var indirimle 103 e geliyor bu çanta renkleri unisex seçmekte fayda var her zaman taşıma işi size kalmamış olur

Aynen eşim turuncu da takarım diyor ama ben o kadar renklilere açık değilim henüz ilerde kızımda kullanmak da olur belki diye gri laci de almak istemedim
Benim aldığımda gri yoktu en sevdiğim renktir gri
Kocalık ne zaman taşicak ki çantayı eminim siyahta alsam kızımı bana ver sen çantayı al der

Ben cuma günü yaptırcam canim valla onun tedirginliği var zaten üzerimde

Yok sadece bacaklarda kısalık var benim ilk çocugum öldugu için istersen sıvı alalım genetik bi sorun çıkarsa başka çocuk yaparsan tüp bebek yaparız ayırırız dedi bende yaptırmadım başka çocuk yapmam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…