- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
teşekkür ederim canımGüzel günlerde kullan canım
Immmm mor muMy valice bebek çantasını alayım diyorum ben de bilin bakalım ne renginihepsiburada da 148 tl şu an siz kaça almıştınız ve inşallah karar değiştirmem aldıktan sonra
ben bugün kraft marka aldım 150 liraydıMy valice bebek çantasını alayım diyorum ben de bilin bakalım ne renginihepsiburada da 148 tl şu an siz kaça almıştınız ve inşallah karar değiştirmem aldıktan sonra
Biz 1kere denedik ondada sabahı kanamam oldu bidahada denemeye korktuk
Sizinki iyiymiş yine☺
Aynen eşim turuncu da takarım diyor ama ben o kadar renklilere açık değilim henüzImmmm mor musitesine grisi de gelmiş bilgin olsun canım.
Ama şunu sölim Bayılıcaksın bence pişman olmazsın daha büyük duruyo göründüğünden daha kullanışlı
İmom latte alacakmisiz galiba o zaman. Şimdi imom OMEGA alıyoruz.Emzirirkende alıcakmışız canım
Güveniyoruz mecburenPeki içeriği güvenilir mi?Malum katkı falan?
Lcw de de benzer bir çanta var indirimle 103 e geliyor bu çanta renkleri unisex seçmekte fayda var her zaman taşıma işi size kalmamış olurMy valice bebek çantasını alayım diyorum ben de bilin bakalım ne renginihepsiburada da 148 tl şu an siz kaça almıştınız ve inşallah karar değiştirmem aldıktan sonra
Benim aldığımda gri yoktu en sevdiğim renktir griAynen eşim turuncu da takarım diyor ama ben o kadar renklilere açık değilim henüzilerde kızımda kullanmak da olur belki diye gri laci de almak istemedim
İmom ne kadar kızlar?Devlet karşılamıyor ücretli malesef
45-46 tl cnmİmom ne kadar kızlar?
Elevitten midem bulanıyor plastik tadi var:))))
Elevitten daha iyi:) doktoruma danışıp alayım45-46 tl cnm
Ben cuma günü yaptırcam canim valla onun tedirginliği var zaten üzerimdeŞeker yüklemesi yaptıran oldu mu kızlar? Koptum iyice klüptenkocam haftaya askere gidiyor davetler vs kosusturuyoruz gitmeden bebegimizi görelim şeker yuklemesini de yaptıralım dedik...sonuçlar hemen o gün çıkıyor muydu hatırlamıyorum hiç oğlumda nasıldı acaba
Ben bi hafta önce gittiğimde sormuştum hangisini önerirsiniz diye istediğini alabilirsin dedi ama 3 aydır imom kullanıyorum eczacı tavsiye etmistiElevitten daha iyi:) doktoruma danışıp alayım
Yok sadece bacaklarda kısalık var benim ilk çocugum öldugu için istersen sıvı alalım genetik bi sorun çıkarsa başka çocuk yaparsan tüp bebek yaparız ayırırız dedi bende yaptırmadım başka çocuk yapmam dedimAslında kalbinde delik olur degıl de genelde tek bir bulgu yerine 2 bulgu olunca amniyosentez oneriyorlar.Öeneğin hem kalbinde hem bagırsagında ya da hem bacak boyunda hem burun kemiğinde gibi. Sizi perinatolog yönlendirirse daha net olur. Radyolojici mi soyledi bunu size
45 lira civarı canimİmom ne kadar kızlar?
Elevitten midem bulanıyor plastik tadi var:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?